وی با اشاره به افتتاح طرح‌های صنعتی در کشور اظهارکرد: امسال پنج هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی در کشور به بهره‌برداری رسیده که نشان می‌دهد به‌رغم مشکلات ناشی از ویروس کرونا و تحریم‌های ظالمانه جهش خوبی در صنعت کشور اتفاق افتاده است. صادقی‌نیارکی افزایش صدور پروانه بهره‌برداری صنایع را یادآور شد و گفت: در ۱۰ ماه امسال میزان صدور پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی ۸ درصد و جواز تا‌سیس هم ۳۸ درصد رشد داشته است. معاون امور صنایع وزارت صمت از فعال شدن ۱۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد در کشور خبر داد و اظهار کرد: این واحدهای تولیدی و صنعتی در استان‌ها به چرخه تولید برگشتند که سهم استان اردبیل ۵۶ واحد با اشتغال‌زایی ۱۲۰۰ نفر است.

وی افزود: این وزارتخانه تلاش داشته امسال مواد اولیه موردنیاز صنایع را با قیمتی پایین تا‌مین و در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا‌ آنها با کمترین مشکل به تولید و اشتغال بپردازند. صادقی‌نیارکی ادامه داد: برای تا‌مین نقدینگی صنایع از سه طرح استفاده شد که یکی از طرح‌ها به نام رونق تولید است و در این طرح این وزارتخانه با انعقاد تفاهم‌نامه با بانک‌های عامل با پرداخت تسهیلات نقدینگی موردنیاز صنایع را تا‌مین کرد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح دیگر استفاده از کارگروه رفع موانع تولید است که در این کارگروه اقدامات ارزنده‌ای برای تا‌مین نقدینگی صنایع انجام شد و یکی از این فعالیت‌ها تصویب تا‌مین ۵۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از شورای پول و اعتبار برای تزریق در صنایع است. وی بیان کرد: طرح سوم افزایش پرداخت تسهیلات با توجه به‌صورت‌های مالی بنگاه‌هاست که در گذشته براساس برآورد و میانگین ۷۰ درصد صورت مالی هر بنگاه تسهیلات پرداخت می‌شد که این سقف تا‌ ۹۰ درصد افزایش یافته است.

صادقی‌نیارکی با تشریح شاخص‌های تولید و رشد سرمایه‌گذاری صنعتی گفت: شاخص‌های کلان بیانگر روند روبه رشد در حوزه صنعت است و در استان اردبیل هم میزان جواز تا‌سیس از ۱۳۲ به ۲۱۷ جواز تا‌سیس افزایش یافته است. معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به هدف‌گذاری توسعه ساخت داخل در استان‌ها اظهارکرد: در سال‌جاری افزایش تولیدات داخلی با هدف مدیریت واردات و کاهش ارزبری در استان‌ها هدف‌گذاری شده است و تلاش دولت با همکاری مجلس و قوه‌قضائیه تداوم تولید،حفظ اشتغال و توسعه صادرات در کشور است.