تشکیل هزار پرونده تخلف صنفی در مهرماه
به گزارش سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، عباس تابش گزارشی از اهم فعالیتها و عملکرد سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سازمانهای صمت استانها در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا درسطح عرضه در مهرماه امسال ارائه کرد و گفت: یک هزار و ۳۵ مورد پرونده تخلف صنفی در راستای اجرای این طرح تشکیل شده است. معاون وزیر صمت افزود: در این بازه زمانی کارشناسان این سازمان و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها با بهرهگیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود در امر بازرسی، ضمن بازرسی از ۴۱ هزار و ۶۲ مورد از مراکز خرد و کلان درسطح عرضه، برای بیش از یک هزار واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده داده و جهت سیر مراحل قانونی، پروندههای متشکله در اختیار شعب تعزیرات حکومتی استانها قرار گرفتند.
این مقام مسوول میانگین ارزش هر پرونده را ۵۸۹ میلیون ریال برآورد کرد و گفت: طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه به وسیله بازرسان، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت. رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: در این بازه زمانی مورد اشاره، استان تهران با بیش از ۷ هزار مورد بازرسی و استان سیستان و بلوچستان با ۳۵۵ مورد تشکیل پرونده و ۱۸۶ میلیارد ریال ارزش کالای قاچاق مکشوفه، بالاترین عملکرد را در بین استانها داشتهاند.
معاون وزیر صمت درباره آخرین آمار کالاهای قاچاق مکشوفه، خاطرنشان کرد: طی این مدت، بیشترین ارزش ریالی را به ترتیب مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی با ۵۲۰۷ میلیارد ریال، کالای قاچاق موضوع تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ۴۱۷۰ میلیارد ریال و سوختها و روغنهای معدنی با ۲۱۰۵ میلیارد ریال به خود اختصاص دادهاند این در حالی است که لوازم یدکی با ۹۲۸ میلیارد ریال و غلات با ۲۷ میلیارد ریال در رتبههای بعدی قرار دارند.