تشکیل هزار پرونده تخلف صنفی در مهرماه

شماره روزنامه: ۵۰۴۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۱۴۵۴۵ صنعت و معدن

دنیای‌اقتصاد : رئیس سازمان حمایت مصرف‌‌کنندگان و تولید‌کنندگان گفت: یک هزار و ۳۵ مورد پرونده تخلف صنفی در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا درسطح عرضه، در مهرماه امسال تشکیل شده است.

تشکیل هزار پرونده تخلف صنفی در مهرماه

به گزارش سازمان حمایت مصرف‌‌کنندگان و تولید‌کنندگان، عباس تابش گزارشی از اهم فعالیت‌ها و عملکرد سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان و سازمان‌های صمت استان‌ها در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا درسطح عرضه در مهرماه امسال ارائه کرد و گفت: یک هزار و ۳۵ مورد پرونده تخلف صنفی در راستای اجرای این طرح تشکیل شده است. معاون وزیر صمت افزود: در این بازه زمانی کارشناسان این سازمان و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود در امر بازرسی، ضمن بازرسی از ۴۱ هزار و ۶۲ مورد از مراکز خرد و کلان درسطح عرضه، برای بیش از یک هزار واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده داده و جهت سیر مراحل قانونی، پرونده‌های متشکله در اختیار شعب تعزیرات حکومتی استان‌ها قرار گرفتند.

این مقام مسوول میانگین ارزش هر پرونده را ۵۸۹ میلیون ریال برآورد کرد و گفت: طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه به وسیله بازرسان، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت. رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان اظهار کرد: در این بازه زمانی مورد اشاره، استان تهران با بیش از ۷ هزار مورد بازرسی و استان سیستان و بلوچستان با ۳۵۵ مورد تشکیل پرونده و ۱۸۶ میلیارد ریال ارزش کالای قاچاق مکشوفه، بالاترین عملکرد را در بین استان‌ها داشته‌اند.

معاون وزیر صمت درباره آخرین آمار کالاهای قاچاق مکشوفه، خاطرنشان کرد: طی این مدت، بیشترین ارزش ریالی را به ترتیب مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی با ۵۲۰۷ میلیارد ریال، کالای قاچاق موضوع تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ۴۱۷۰ میلیارد ریال و سوخت‌ها و روغن‌های معدنی با ۲۱۰۵ میلیارد ریال به خود اختصاص داده‌اند این در حالی است که لوازم یدکی با ۹۲۸ میلیارد ریال و غلات با ۲۷ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن