اولویتهای صنعتی دولت دوازدهم
ایرنا: معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: ۶ هزار واحدکوچک و متوسط صنعتی با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور شناسایی شده است که براساس برنامه، این واحدها باید تا پایان سال به بهرهبرداری برسند.
محسن صالحی نیا «حفظ و توسعه اشتغال، بازسازی تجهیزات واحدهای صنعتی و تکمیل زنجیرههای تولید» را از جمله مهمترین محورهای وزیر جدید و وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم برشمرد و افزود: حفظ سطح تولید درشرایط فعلی و بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای موجود بهمنظور تثبیت شرایط واحدهای صنعتی در مرحله نخست و افزایش تولید هدفگذاری شده است.
ایرنا: معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: ۶ هزار واحدکوچک و متوسط صنعتی با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور شناسایی شده است که براساس برنامه، این واحدها باید تا پایان سال به بهرهبرداری برسند.
محسن صالحی نیا «حفظ و توسعه اشتغال، بازسازی تجهیزات واحدهای صنعتی و تکمیل زنجیرههای تولید» را از جمله مهمترین محورهای وزیر جدید و وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم برشمرد و افزود: حفظ سطح تولید درشرایط فعلی و بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای موجود بهمنظور تثبیت شرایط واحدهای صنعتی در مرحله نخست و افزایش تولید هدفگذاری شده است. وی بازسازی و نوسازی فرآیند تولید واحدهای صنعتی در کشور را ضروری دانست و ادامه داد: برای افزایش تولید در کشور باید علاوهبر بازسازی و نوسازی تجهیزات و ماشینآلات واحدهای صنعتی، به دنبال آموزش و کیفیسازی محصولهای واحدهای صنعتی کشور با تکیه بر خلاقیت، نوآوری و به روز کردن تولیدات با ذائقه مردم و بازار بود.
صالحی نیا با بیان اینکه نوآوری در تولید اجتنابناپذیر است، افزود: استمرار فعالیت واحدهای تولیدی نیازمند نوسازی و اصلاح ساختار تولید است.
وی تکمیل زنجیرههای تولید را از اولویتهای مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره جدید عنوان کرد و گفت: افزایش تولید و کاهش هزینه نهایی محصول نیازمند تکمیل زنجیرههای تولیدی است که باید اقدامهای گستردهای صورت گیرد و وزارت صنعت، معدن و تجارت از واحدهای صنعتی که به دنبال تکمیل زنجیره تولید خود باشند، حمایت میکند. صالحی نیا با اشاره به اجرای طرح پرداخت تسهیلات رونق صنعت در کشور ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال به ۱۲ هزار واحد صنعتی در حوزه صنعت تسهیلات رونق صنعت پرداخت شده؛ ضمن اینکه امسال نیز پرداخت تسهیلات به ۱۰هزار واحد تولیدی هدفگذاری که تاکنون بیش از ۲ هزار واحد به بانکها معرفی شده است. معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه شاخصهای تولید در کشور مثبت شده است، ادامه داد: از ابتدای امسال شاخصها، روند افزایشی تولید در کشور بهویژه در خودروسازی، فولاد، لوازم خانگی، پتروشیمی و صنایع تبدیلی کشاورزی را مثبت نشان میدهند.
وی دانش بنیان شدن صنعت در تمامی رشتهها و صنایع مرتبط را از دیگر اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد و گفت: دانش بنیان بودن صنایع متعلق به هیچ صنعت خاصی نیست، بلکه باید علاوهبر صنایع مدرن و پیشرفته، تمامی صنایع نسبت به استفاده از علوم روز دنیا در تولید محصولهای خود برنامهریزی جدی داشته باشند. صالحی نیا تاکید کرد: محصولاتی که از ظرفیتهای سرزمینی بی بهره و در ایجاد و تولید آن از دانش و فناوری روز دنیا استفاده نشده باشد، بهطور قطع مزیت صادراتی مناسبی نخواهند داشت. وی در ادامه توجه به صنعت نساجی در کشور را خواستار شد و افزود: صنعت نساجی مانند صنایع غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است که با توجه به نیاز کنونی کشور و ظرفیتهای اشتغال بالای این واحدهای صنعتی، سرمایهگذاری در این صنعت بسیار ضروری است.
ارسال نظر