بهزودی صورتمیگیرد
ابلاغ سند توسعه دریایی کشور
ایسنا: معاون توسعه فناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری با بیان اینکه سند توسعه دریایی کشور بهزودی از سوی رئیسجمهور ابلاغ میشود، گفت: به دنبال آن هستیم که امسال از مرز فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان محصولات دانشبنیان عبور کنیم. علی وطنی در حاشیه برگزاری دومین همایش ملی توسعه پایدار دریامحور در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۹ استان دریایی در کشور، اظهار کرد: از نظر وسعت، جمعیت، تسهیلات بندری، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، خوزستان استانی است که مقام اول را در همه این زمینهها در اختیار دارد.
ایسنا: معاون توسعه فناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری با بیان اینکه سند توسعه دریایی کشور بهزودی از سوی رئیسجمهور ابلاغ میشود، گفت: به دنبال آن هستیم که امسال از مرز فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان محصولات دانشبنیان عبور کنیم. علی وطنی در حاشیه برگزاری دومین همایش ملی توسعه پایدار دریامحور در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۹ استان دریایی در کشور، اظهار کرد: از نظر وسعت، جمعیت، تسهیلات بندری، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، خوزستان استانی است که مقام اول را در همه این زمینهها در اختیار دارد. وی ادامه داد: وجود نیروی انسانی تحصیلکرده و استادان دانشگاهها در استان از همه این مسائل با اهمیتتر و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نیز برای خوزستان یک فرصت است. با توجه به نقش دریا در اقتصاد کشور و با نگاه اقتصاد دانشبنیان و مقاومتی چارهای جز توجه ویژه به بخش دریا و اقتصاد مبتنی بر آن در توسعه پایدار وجود ندارد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گفت: تلاش میکنیم با بهرهگیری از قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان در بخش صنایع دریایی بهخصوص در حوزه طراحی، ساخت و راهاندازی صنایع دانشبنیان دریایی از شرکتها حمایت و پشتیبانی لازم را انجام دهیم. وطنی با بیان اینکه در سه سال گذشته پنج هزار میلیارد تومان از محل فروش محصولات شرکتهای دانشبنیان بهدست آمده است، افزود: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال از مرز فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان محصولات دانشبنیان در کشور عبور کنیم؛ البته این کار نیاز به زیرساختهایی دارد که قدمهای اولیه آن در استانهای ساحلی و بهطور خاص در خوزستان برداشته شده است. وی تصریح کرد: امیدوارم با بهکارگیری پژوهشهای انجامشده و توسعه علمی و فناوری شاهد اشتغال روزافزون دانشآموختگان دانشگاهها در شرکتهای دانشبنیان باشیم و ۱۸ ارگان دریایی کشور نیز بهجای نگاه به واردات، خرید شناورها و هر یک از فناوریها از خارج از کشور به ظرفیتهای ملی توجه کنند؛ البته فکر میکنم ملت ما تصمیم گرفته است بهجای اقتصاد مبتنی بر خامفروشی به اقتصاد مبتنی بر دانش فنی و دانشبنیان توجه کند.
ارسال نظر