بهرهبرداری از کارخانه تولید چادر مشکی در شهرکرد
شاتا: وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه طرح چادر مشکی حجاب شهرکرد با همت دولت یازدهم به بهرهبرداری رسید، گفت: میزان مصرف این کالا در کشور ۴۰ تا ۵۰ میلیون مترمربع در سال است که این کارخانه سالانه برای ۱۰ میلیون متر مربع در حال ظرفیتسازی است.
محمدرضا نعمتزاده افزود: ویژگی طرح تولید چادر مشکی شهرکرد این است که پارچه پلی استر خالص برای تولید چادر مشکی از مرحله نخ آغاز میشود. وی تصریح کرد: مرحله بافت و رنگرزی چادر مشکی هم در همین واحد با کیفیت بالایی انجام میشود.
شاتا: وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه طرح چادر مشکی حجاب شهرکرد با همت دولت یازدهم به بهرهبرداری رسید، گفت: میزان مصرف این کالا در کشور ۴۰ تا ۵۰ میلیون مترمربع در سال است که این کارخانه سالانه برای ۱۰ میلیون متر مربع در حال ظرفیتسازی است.
محمدرضا نعمتزاده افزود: ویژگی طرح تولید چادر مشکی شهرکرد این است که پارچه پلی استر خالص برای تولید چادر مشکی از مرحله نخ آغاز میشود. وی تصریح کرد: مرحله بافت و رنگرزی چادر مشکی هم در همین واحد با کیفیت بالایی انجام میشود. به گفته نعمتزاده، پایهگذاری طرح تولید چادر مشکی در این منطقه از سال ۶۹ انجام شده، اما در سالهای گذشته ماشینآلات عمومی کارخانه چادر مشکی فعال بوده، اما به دلیل برخی مشکلات اقتصادی در دنیا و کشور، خط تولید این واحد صنعتی نیز با مشکل مواجه شد. وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در ۲ سال اخیر دولت تمام تلاش خود را برای بهرهبرداری از این طرح به کار گرفته است. به گفته نعمتزاده، ماشینآلات و خط تولید این کارخانه از اواخر سال ۹۳ با بیش از ۲۰ میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی فعال و از اواخر سال گذشته نیز تولید آزمایشی آن آغاز شد.
نعمتزاده افزود: نخ این مجتمع در حال حاضر وارداتی است که امید است مرحله تولید نخ هم انجام شود. وی با بیان اینکه در حال حاضر نخ در این مجتمع بهصورت تابندگی انجام میشود، گفت: با حمایت از بخش خصوصی و ظرفیتسازی میتوان به تولید ۵۰ میلیون متر پارچه در سال رسید. نعمتزاده همچنین با بیان اینکه این کارخانه هنوز به ظرفیت کامل تولید نرسیده است، افزود: هم اکنون این کارخانه ۱۰ میلیون مترمربع تولید دارد که این میزان ۳۰ درصد ظرفیت تولید این کارخانه است که بهتدریج با نصب ماشینآلات به ظرفیت کامل خواهد رسید. به گفته وی، تولید در این واحد در چهار بخش شامل آمادهسازی نخ، مقدمه بافندگی، بافندگی با انواع ماشینآلات و قسمت رنگرزی و طرح پارچه انجام میشود.
وی گفت: برای تکمیل خط تولید این کارخانه نساجی از آخرین ماشینآلات روز دنیا بهرهگیری شده و انواع پرده، روسری نخی، ظریف، حریر و شیشهای، ساتن، پیراهن، مانتو، مقنعه و شال را تولید میکند. این کارخانه بزرگترین واحد تابندگی کشور است که ۳۴ هزار دوک را شامل میشود. بر اساس این گزارش، این کارخانه با هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال و ۲۰ میلیون یورو سرمایهگذاری بهرهبرداری شده است. اجرای این طرح از سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار مترمربع و زیربنای ۳۵ هزار مترمربع با جدیت آغاز شد که با بهرهبرداری از آن برای ۲۰۰ نفر بهصورت مستقیم شغل ایجاد میکند. با بهرهبرداری از این کارخانه تولیدی ۱۵ درصد نیاز کشور به چادر مشکی برطرف میشود.
ارسال نظر