دنیای اقتصاد: مدیرعامل سازمان صنایع‌کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از صدور ضمانت‌نامه با ۵۰ درصدکارمزد کمتر از بانک‌ها به واحدهای صنعتی توسط صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک خبر داد. علی یزدانی در مراسم افتتاح واحد تولیدی پروفیل در و پنجره در نظرآباد با اشاره به اینکه حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و اصلاح ساختار و فرآیندها در دستور کار قرار دارد، به «شانا» گفت: این ضمانت‌نامه شامل تامین خرید مواد اولیه مورد نیاز بنگاه‌های کوچک است و ضمانت‌نامه اعتبار خرید مواد اولیه به نفع فروشنده بدون مراجعه به بانک با نرخ نیم تا ۲ درصد صادر می‌شود که به تناسب توافق خریدار و فروشنده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در جهت اصلاح فرآیندها، مجوز‌ها یک‌روزه صادر می‌شود، افزود: در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در مناطق کمتر برخوردار با ۵۰درصد تخفیف و برای شرکت‌های دانش‌بنیان، ایثارگران و نخبگان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با ۱۰ درصد تخفیف زمین واگذار می‌شود. وی با بیان اینکه از الزاماتی که در ستاد اقتصاد مقاومتی مصوب شده این است که کلیه بانک‌ها مکلفند قراردادهای ما را به‌عنوان وثیقه بپذیرند و موانع نیز در کارگروه تسهیل و رفع مواتع تولید استان و وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیری می‌شود، افزود: همه دستگاه‌ها موظف به اجرای آنچه در ستاد اقتصاد مقاومتی مصوب می‌شود، هستند و در حال حاضر ۳ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و ۶شهرک غیردولتی فعال در استان وجود دارد.

اصلاح قانون واگذاری شهرک‌های صنعتی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به اصلاح قانون واگذاری شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت این قانون تا چند روز آینده به مجلس ارائه می‌شود. یزدانی بر ضرورت رفع مشکلات شهرک‌های صنعتی تاکید کرد و گفت: رفع این مشکلات زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی را فراهم می‌کند. وی از بررسی مشکلات ۶۰ شهرک صنعتی سخن به میان آورد و به ایسنا افزود: اهتمام جدی بر این است که به دور از تبلیغ در عمل تصمیماتی گرفته شود که ارتقای رضایتمندی مردم و ایجاد اشتغال پایدار را ایجاد کند. معاون وزیر گفت: در کل کشور در راستای توسعه صنعتی بیش از ۹۸ هزار و ۷۵۱ جواز تاسیس تا پایان ماه قبل صادر شده است.

این مسوول در ادامه توسعه سرمایه‌گذاری خارجی را اصلی‌ترین راه رونق اقتصادی دانست و گفت: زیرساخت‌های لازم برای تحقق این مهم باید در کشور فراهم شود. یزدانی در پایان خاطر‌نشان کرد: برای راه‌اندازی واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال طبق مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در حال پیگیری است که تاکنون یک سوم این مبلغ به واحدها پرداخت شده است.