رشد ۲/ ۲ درصدی تولیدات صنعتی با اقتصادهای نوظهور
گروه صنعت و معدن: معاونت بررسیهای اقتصادی اتاق تهران طی گزارشی، آخرین وضعیت تولیدات صنعتی در دومین فصل سال ۲۰۱۶ میلادی را بر اساس مستندات سازمان توسعه صنعتی یونیدو (UNIDO) تشریح کرد. به گزارش اتاق بازرگانی تهران، تولیدات صنعتی در فصل دوم ۲۰۱۶ در مقایسه با فصل مشابه سال قبل از آن، ۲/ ۲ درصد رشد داشته است و طبق تحلیل سازمان توسعه صنعتی UNIDO تامین بخش عمده این رشد از محل رشد ۹/ ۴درصدی تولیدات صنعتی اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه بوده است.
این در حالی است که طبق این گزارش، رشد تولیدات صنعتی کشورهای صنعتی در دومین فصل سال جاری میلادی رقمی معادل دو دهمدرصد بوده است.
گروه صنعت و معدن: معاونت بررسیهای اقتصادی اتاق تهران طی گزارشی، آخرین وضعیت تولیدات صنعتی در دومین فصل سال ۲۰۱۶ میلادی را بر اساس مستندات سازمان توسعه صنعتی یونیدو (UNIDO) تشریح کرد.به گزارش اتاق بازرگانی تهران، تولیدات صنعتی در فصل دوم ۲۰۱۶ در مقایسه با فصل مشابه سال قبل از آن، ۲/ ۲ درصد رشد داشته است و طبق تحلیل سازمان توسعه صنعتی UNIDO تامین بخش عمده این رشد از محل رشد ۹/ ۴درصدی تولیدات صنعتی اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه بوده است.
این در حالی است که طبق این گزارش، رشد تولیدات صنعتی کشورهای صنعتی در دومین فصل سال جاری میلادی رقمی معادل دو دهمدرصد بوده است. همچنین، آنطور که سازمان توسعه صنعتی UNIDO تحلیل کرده است، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا منجر به رشد منفی تولیدات صنعتی این منطقه شده است و اتحادیه اروپا برای اولین بار از سال ۲۰۱۳ میلادی، به رشد کمتر از یک درصد دست یافته است.این در حالی است که در فصل دوم سال ۲۰۱۶، برخی دیگر از کشورهای بزرگ صنعتی نیز رشد اندکی را تجربه کردهاند؛ بر این اساس، رشد پایینتر تولید صنعتی در فدراسیون روسیه و آمریکا در فصل دوم سال ۲۰۱۶ به ترتیب به میزان یک درصد و ۳/ ۰ درصد و تنزل رشد صنعتی به ۸/ ۱ درصد در کشور ژاپن در این مقطع زمانی اتفاق افتاده است. در منطقه آمریکای لاتین نیز وضعیت رشد تولیدات صنعتی طی این مدت نیز با کاهش همراه بوده به طوری که بخش عمدهای از کشورهای این منطقه شاهد کاهش ۲/ ۳ درصدی تولیدات صنعتی بودهاند و این در حالی است که دو کشور برزیل و آرژانتین در مسیر رشد حرکت کرده و هر کدام از این دو کشور به ترتیب رشد ۷/ ۶ درصدی و ۲/ ۴ درصدی را در فصل دوم سال ۲۰۱۶ به دست آوردهاند. حفظ رشد بالای صنعتی در کشورهای آسیایی در این مدت، از دیگر نکات این گزارش است. طبق این گزارش، کشورهای اندونزی، مالزی و ویتنام به ترتیب به رشد ۶/ ۵، ۹/ ۳ و ۵/ ۱۳ درصد دست پیدا کردهاند و رشد تولیدات صنعتی هند نیز هفت دهم درصد بوده است.همچنین، کارشناسان سازمان توسعه صنعتی رشد ۵/ ۲ درصدی تولیدات صنعتی در کشورهای حوزه آفریقا در فصل دوم ۲۰۱۶ را برآورد کردهاند و این در حالی است که رشد ۵/ ۲ درصدی در بزرگترین تولیدکننده صنعتی این قاره یعنی کشور آفریقای جنوبی، رشد ۳/ ۸درصدی در کامرون و ۶/ ۷ درصدی در سنگال طی این مدت رقم خورده است. طبق این گزارش، تولیدات مربوط به صنایع کامپیوتر و تجهیزات الکتریکی، محصولات دارویی، محصولات شیمیایی، فلزات فابریکی و نساجی در اقتصادهای در حال توسعه طی این مدت با رشد همراه بوده است و عملکرد بهتر اقتصادهای صنعتی در تولیدات صنعت دارو، محصولات چوبی، نوشیدنیها و وسایل نقلیه موتوری در فصل دوم ۲۰۱۶ میلادی ملموس بوده است.
ارسال نظر