سهمیهبندی آب با کد ملی در راه است
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از آغاز طرح جدید دولت برای سهمیهبندی آب با کد ملی خبر داد و گفت: پیشبینی میکنیم رسیدن این طرح به مرحله اجرا دو تا سه سال به طول بینجامد. حمیدرضا جانباز در نشستی خبری اظهار کرد: در حال حاضر به ۶۶۰ روستای کشور به وسیله تانکر و بهصورت سیار آبرسانی میشود که برای احداث مجتمعهای آبرسانی و تسریع در ساخت تاسیسات تصفیه و انتقال آب منتظر تخصیص منابع مالی ۵۰۰میلیون دلاری مصوب صندوق توسعه ملی هستیم.
وی افزود: تمامی اقدامات لازم برای تخصیص این ۵۰۰ میلیون دلار به بخش آبرسانی روستایی انجام شده و مصوبه هیاتمدیره صندوق توسعه ملی را گرفتهایم و طی نامهای به بانک مرکزی، واریز پول به حسابهای بانکهای عامل اعلام شده و قرار است ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده پول به حساب بانکهای عامل واریز شده و کار اجرای پروژهها آغاز شود.خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از آغاز طرح جدید دولت برای سهمیهبندی آب با کد ملی خبر داد و گفت: پیشبینی میکنیم رسیدن این طرح به مرحله اجرا دو تا سه سال به طول بینجامد. حمیدرضا جانباز در نشستی خبری اظهار کرد: در حال حاضر به ۶۶۰ روستای کشور به وسیله تانکر و بهصورت سیار آبرسانی میشود که برای احداث مجتمعهای آبرسانی و تسریع در ساخت تاسیسات تصفیه و انتقال آب منتظر تخصیص منابع مالی ۵۰۰میلیون دلاری مصوب صندوق توسعه ملی هستیم.
وی افزود: تمامی اقدامات لازم برای تخصیص این 500 میلیون دلار به بخش آبرسانی روستایی انجام شده و مصوبه هیاتمدیره صندوق توسعه ملی را گرفتهایم و طی نامهای به بانک مرکزی، واریز پول به حسابهای بانکهای عامل اعلام شده و قرار است ظرف یک هفته تا 10 روز آینده پول به حساب بانکهای عامل واریز شده و کار اجرای پروژهها آغاز شود. این مقام مسوول همچنین درخصوص طرح جداسازی شبکه آب بهداشتی و آب شرب اذعان کرد: در شهرهایی که با مشکلات کیفیت آب مواجهند از جمله شهرهای ساوه، قم، شهرهای استان خراسان رضوی، شهرهای استان سمنان و شهرهای استان سیستان و بلوچستان، ایجاد سامانهای جدا از سامانه لوله کشی شهری برای تامین آب شرب در نظرگرفته شده که در بسیاری از این شهرها اجرایی شده است. وی ادامه داد: در ابتدای سال 95 قرارداد یکی از پروژههای مهم بخش مدیریت مصرف، مدیریت توزیع و ایجاد شبکه هوشمند آب با یکی از شرکتهای معتبر اروپایی منعقد خواهد شد و در سفری که صدراعظم آلمان در ابتدای سال آتی به ایران خواهد داشت چند پروژه آب و فاضلاب نیز با طرفهای آلمانی مورد مذاکره و احتمالا عقد تفاهمنامه قرار خواهد گرفت. این مقام مسوول خاطرنشان کرد:از سوی دیگر برنامهها و اعتبارات لازم را در این زمینه به سازمان مدیریت و برنامهریزی ارسال کردهایم و اقداماتی هم تاکنون درخصوص حذف فلزات سنگین از آب در این شهرها و روستاها انجام شده است. وی ادامه داد: در روستاهای اطراف تهران در پاکدشت و ورامین مشکل نیترات آب داریم که با اتصال آب این روستاها به آب سد ماملو این آب رفتهرفته با ارتقای کیفیت همراه میشود.
ارسال نظر