دپوی ۳۰۰ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک
بهنام عزیززاده، با اشاره به رکود در بخش ساختوساز و به تبع آن کاشی و سرامیک، اظهار کرد: در حال حاضر اغلب تولیدکنندگان با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد کار میکنند که این اصلا توجیه اقتصادی ندارد. وی با بیان اینکه بهدلیل رکود ساخت و ساز کالاهای کاشی و سرامیک در انبارها مانده است، ادامه داد: هیاتمدیره انجمن ما مدیران عامل ۱۱ کارخانه تولیدکننده کاشی و سرامیک در سراسر کشور هستند و با توجه به جلسه هیاتمدیره جمعبندی بر این شد که تعطیلی سه ماهه کارخانهها با توجه شرایط آنها توصیه شود.
بهنام عزیززاده، با اشاره به رکود در بخش ساختوساز و به تبع آن کاشی و سرامیک، اظهار کرد: در حال حاضر اغلب تولیدکنندگان با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد کار میکنند که این اصلا توجیه اقتصادی ندارد. وی با بیان اینکه بهدلیل رکود ساخت و ساز کالاهای کاشی و سرامیک در انبارها مانده است، ادامه داد: هیاتمدیره انجمن ما مدیران عامل ۱۱ کارخانه تولیدکننده کاشی و سرامیک در سراسر کشور هستند و با توجه به جلسه هیاتمدیره جمعبندی بر این شد که تعطیلی سه ماهه کارخانهها با توجه شرایط آنها توصیه شود. مدیر انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک با بیان اینکه ما به تولیدکنندگان توصیه کردیم که برای تنظیم بازار و مدیریت آن در صورت نداشتن سفارش و اگر صلاح میدانند اقدام به تعطیلی کارخانههای خود در این مدت کنند، گفت: البته برخی شرکتهای ما سفارش خارجی دارند یا برخی پروژههای داخلی را قرارداد بستهاند که تبعا آنها نمیتوانند تعطیل کنند.
به گفته وی، معمولا هر سال تولیدکنندگان کاشی و سرامیک در انتهای سال از ۲۰ تا ۴۰ روز تعطیلی داشتهاند که البته این تعطیلی در سال جاری به مدت سه ماه برای تنظیم بازار توصیه شده است. عزیززاده ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ میلیون مترمربع موجودی کاشی و سرامیک در انبارها و واحدهای توزیع است. تعطیلی کارخانههای کاشی و سرامیک در حالی اتفاق میافتد که بانک مرکزی مدتها است وعده اجرای طرح تسهیلات خرید دین از واحدهای تولیدکننده صنایع معدنی را داده و حتی گفته میشد که دستورالعمل آن نیز به بانکها ابلاغ شده است، اما هنوز خبری از اجرای آن نیست.
ارسال نظر