شماره روزنامه ۶۰۴۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۴۴ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۶۰۴۴

  • ضرب‏‏‌الاجل برای درختان تهران

    دنیای اقتصاد: پارک چیتگر یکی از مهم‌ترین تفرجگاه‌‌‌های شهر تهران محسوب می‌شود که حفاظت و صیانت از آن، یکی از موضوعات کلان‌شهری در طول سال‌های گذشته بوده است چرا که پارک چیتگر نقش اساسی در فرآیند تصفیه هوای شهر تهران و پالایش وضعیت محیط‌زیستی تهران برعهده داشته و در این چارچوب، صیانت از درختان آن امری ضروری است اما با گرم‌تر شدن هوا و طغیان مشکلات ناشی از کمبود آب و بنا به گفته برخی کارشناسان اختلاف شهرداری تهران با مسوولان شرکت آب و فاضلاب استان تهران و همچنین شرکت آب منطقه‌‌‌ای درباره نرخ آب‌‌‌بهای آزاد، میزان مصرف آبیاری پارک چیتگر و میزان بدهی‌‌‌های شهرداری تهران برای آبرسانی پارک‌‌‌های چیتگر، لویزان و سرخه حصار و همچنین وجود مشکلات در تامین آب شرب منطقه سبب شد که حق‌آبه بوستان چیتگر آن‌گونه که باید پرداخت نشود و در نتیجه به علت کمبود آبیاری شاهد شیوع آفات در درختان چیتگر بودیم که مرگ هزاران درخت را در پی داشت.
  • جزئیات ساماندهی پله‌‌‌های برقی پایتخت

    معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص آخرین وضعیت پله‌‌‌های برقی در تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در بحث ظاهر پل‌‌‌های پایتخت نیز اقدامات زیادی انجام شده و در نظر داریم که پوسته پل‌‌‌ها را تغییر دهیم. هادی حق‌‌‌بین در گفت‌‌‌وگو با «ایسنا»، درباره وضعیت پله‌‌‌های برقی پل‌‌‌های مکانیزه که با مجوز شورای شهر تهران مدیریت و ساماندهی آنها به معاونت فنی و عمرانی سپرده شده است، افزود: در سه‌ماه اخیر اقدامات همه‌جانبه‌‌‌ای برای بهسازی پل‌‌‌های مکانیزه و پله‌‌‌های برقی صورت گرفته؛ البته دقت داشته باشید که حدود دو ماه درگیر انتقال قراردادهای سازمان زیباسازی که پیش از این مدیریت پله‌‌‌های برقی را برعهده داشت با پیمانکاران، مشاوران و مجریان بودیم و در یک ماه اخیر نیز که اقدامات اجرایی شروع شده سعی کردیم تا مسأله پل‌‌‌های مکانیزه و پله‌‌‌های برقی را از ابعاد مختلف بررسی و ورود کنیم. وی با بیان اینکه بررسی پله‌‌‌های برقی نشان داده که نیازمند ۶۵ یونیت نو هستیم، تصریح کرد: اکنون ۵۱ یونیت ساخته شده و تست‌‌‌های آن نیز انجام شده و از این میان ۳۶ یونیت در حال نصب است.
  • تدوین طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران

    معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران با همکاری دستگاه‌‌‌های دارای ظرفیت پروازی و مرتبط با موضوع امداد هوایی، در دست تدوین است. به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، جلسه کارگروه مراقبت پروازی و بیس پروازی ذیل کمیته تخصصی امداد هوایی کلان‌شهر تهران با هدف افزایش هماهنگی سازمانی به منظور استفاده از ظرفیت‌‌‌های پروازی در زمان بحران و بحث و بررسی در خصوص تدوین طرح جامع امداد هوایی برگزار شد. صمیم مرادی‌روزبهانی گفت: با توجه به بافت شهر تهران از لحاظ ساختار شهرسازی، تراکم جمعیت، وسعت و مشکلات مرتبط با عبور و مرور و با توجه به حجم نیازهای حیاتی و اولویت‌‌‌دار در ساعات اولیه پس از وقوع یک زلزله فاجعه‌‌‌بار، بهره‌‌‌گیری گسترده از امکانات هوایی، مستلزم برنامه‌‌‌ریزی دقیق جهت سازماندهی امکانات و توزیع متناسب آن در گستره شهر تهران خواهد بود. در این راستا، «طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران» با همکاری دستگاه‌‌‌های دارای ظرفیت پروازی و مرتبط با موضوع امداد هوایی، در دست تدوین است.
  • اتمام احیا و مرمت خانه دکتر حسابی در محله سنگلج

    وحیدرضا انارکی‌محمدی، شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اقدامات اجرایی طرح احیا و مرمت خانه دکتر حسابی در محله سنگلج گفت: رفع نواقص، مرمت و بهسازی اجزای خانه دکتر حسابی به منظور افزایش چشم‌‌‌اندازهای بصری، حفظ آثار ملی، هویت و اماکن تاریخی، از اقدامات اجرایی این طرح است. وی با تاکید بر اهمیت افزایش سرانه فضای سبز در منطقه و بهره‌مندی شهروندان از آن، اظهار کرد: در راستای بهسازی فضای ۱۲۰۰ مترمربعی بوستان دکتر حسابی، کف‌سازی این بوستان به متراژ ۵۰۰ مترمربع و جدول‌کاری آن به متراژ ۲۰۰ متر طول به همت معاونت فنی و عمران منطقه اجرایی شده است. وحیدرضا انارکی‌محمدی گفت: احداث دو چشمه سرویس بهداشتی، اتاق نگهبانی و تعبیه پایه چراغ در بوستان دکتر حسابی از دیگر اقدامات انجام‌شده مدیریت شهری در راستای آماده‌‌‌سازی و بهسازی این بوستان است و معاونت فنی و عمران منطقه با تخریب ۱۱۸ مترمکعب بتن کفسازی، خاکبرداری و بارگیری نخاله اقدام به آبپاشی و کوبیدن ۵۴۱ مترمربع و سپس بتن‌ریزی و شفته‌ریزی محوطه بیرونی عمارت دکتر حسابی را مرمت و بهسازی کرد. شهردار منطقه ۱۲ همچنین با اشاره به اینکه عمارت داخلی این بوستان با کاربری کلینیک گل وگیاه مشغول به کار است، گفت: با بررسی‌‌‌های انجام‌شده توسط کارشناسان عمران و بافت تاریخی امکان وجود بنای تاریخی در زیرزمین عمارت وجود دارد که خاک‌برداری آن نیز در دستور کار قرار دارد.
  • تخصیص ۱۲‌هزار میلیارد ریال برای رفع معارضین فاز دوم طرح شهید بروجردی

    محمد‌جواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ در گزارشی پیرامون آخرین وضعیت تملک املاک معارض واقع در مسیر تکمیل فاز دوم پروژه ۵.۲ کیلومتری شهید بروجردی با بیان این نکته که تاکنون تعداد ۵ فقره ملک در دو محور شمالی و جنوبی تملک و اقدامات تکمیلی برای تملک املاک باقی‌مانده نیز به انجام رسیده، اظهار کرد: برای هموارسازی مسیر تکمیل فاز دوم این بزرگراه، یک پلاک ثبتی در محور شمالی و دو پلاک نیز در محور جنوبی باقی مانده که کارسازی آنها تا پایان تابستان سال‌جاری ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: مدیریت شهری منطقه ۱۸ برای هموارسازی مسیر احداث فاز دوم این بزرگراه و تملک املاک معارض بالغ بر ۱۲‌هزار میلیارد ریال تخصیص داده تا مجری طرح یعنی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران به سهولت ادامه مسیر را احداث کند.
  • استان تهران رکورددار ازدواج و طلاق در سال گذشته

    بر پایه آمار ثبت احوال کشور، تعداد ۴۸۱ هزار و ۳۹۴ مورد ازدواج طی سال گذشته در کشور به ثبت رسیده است که بیشترین میزان ازدواج‌‌‌ها مربوط به استان تهران با تعداد ۶۳‌هزار و ۹۷۳ مورد ازدواج و پس از آن نیز استان‌‌‌های خراسان رضوی با ۴۳هزار و ۸۸۷ ازدواج، خوزستان با ۳۵هزار و ۳۶۴ ازدواج، آذربایجان غربی با ۲۵هزار و ۶۹۴ ازدواج و فارس نیز با ۲۵هزار و ۱۶۶ مورد ازدواج قرار گرفته‌‌‌اند.
  • الزام تشکیل شورای سیاستگذاری گردشگری در شهرداری تهران

    نرگس معدنی‌‌‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس احکام برنامه چهارم شهرداری تهران، مقرر است تا سازمان گردشگری در ساختار شهرداری تهران شکل بگیرد؛ اما تاکنون لایحه‌‌‌ای در خصوص این سازمان به دست ما نرسیده است، افزود: در صورتی که سازمان گردشگری تشکیل شود می‌توان توقع داشت که موزه‌‌‌ها و خانه‌موزه‌‌‌هایی که تحت پوشش شهرداری تهران قرار دارند و هم اکنون زیر نظر بخش‌‌‌های مختلفی مثل سازمان زیباسازی، سازمان فرهنگی و هنری و معاونت شهرسازی قرار دارند، تحت یک مدیریت واحد و یکپارچه قرار گیرند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر