شماره روزنامه ۶۰۰۲
|

  • «فهرج» یزد در ماراتن دهکده جهانی

    دنیای اقتصاد-گروه استان‌ها/ یزد: از زمانی که بافت تاریخی شهر یزد در سازمان یونسکو ثبت جهانی شده تاکنون تحولات خوشایندی در بازسازی و استفاده از ظرفیت بافت تاریخی در این استان کویری رخ داده است.
  • نهضت ساخت شهربازی

    دنیای‌اقتصاد‌: شهر تهران به عنوان یک کلان‌شهر چند ده میلیونی تنها چند فضای بازی و گردش برای خانواده‌‌‌ها دارد، این در حالی است که پارک‌‌‌ها و شهربازی‌‌‌ها مناطق شهری را ارزشمندتر می‌کند چرا که سلامت جسمی شهروندان را بهبود می‌‌‌بخشد، باعث تقویت روابط اجتماعی بین ساکنان محله می‌شود، شهرها را زیست‌‌‌پذیرتر می‌کند و موجب شادی‌آفرینی در شهرها می‌‌‌شود اما کلان‌شهر تهران از فقر فضای شهربازی رنج می‌برد.
  • کیفیت خودروهای چینی تایید و تضمین می‌شود؟

    محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که معمولا وقتی اسم خودروی چینی به میان می‌‌‌آید در مورد کیفیت کالاها شک می‌‌‌کنیم و آیا کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تایید و تضمین می‌شود؟ افزود: در مورد خودروی چینی برقی که شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده باید بگویم که با کیفیت‌‌‌ترین خودرو بعد از تسلا را انتخاب کرده‌‌‌ایم، به‌گونه‌ای که از مدل خودرویی که برای تهران خریداری شده است، در چین ۵۰۰‌هزار تاکسی از آن در حال بهره‌برداری است.
  • ۶۰‌درصد ساکنان محله جوادیه، اتباع هستند

    ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در مورد بازدید اخیرش از محله جوادیه با بیان اینکه عبور راه‌‌‌آهن از این محله که هنوز هم ریل‌‌‌های آن روی زمین قرار دارد تعداد زیادی از پلاک‌‌‌های حریم راه‌آهن را از توسعه و نوسازی محروم کرده است، گفت: ۴۴‌درصد از کالبد محله را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد و به‌‌‌رغم تسهیلات نوسازی به دلیل ریز‌دانگی و متراژهای کمتر از ۱۰۰ متر، تنها ۱۰۰ پلاک پروانه نوسازی گرفتند و به همین دلیل املاک رهاشده زیادی در این محله است که محله اتراق و تجمع معتادان شده است.
  • انسداد «میدان جی» در صورت تصویب شورای تامین تهران

    هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد پروژه بزرگراه یادگار امام با اشاره به اینکه این طرح اثر فوق‌العاده‌‌‌ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت؛ اظهار کرد: این طرح بسیار سخت و پیچیده و طاقت‌فرساست، به‌گونه‌‌‌ای که از ۱۰ سال پیش متوقف مانده بود و انرژی فوق‌العاده‌ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است.
  • نجات «تهران قدیم» از مانع «میراث»

    دنیای اقتصاد: بافت تاریخی را فریز کردند تا از آثار میراثی حفاظت کنند، اما نگهداری از خانه و ابنیه تاریخی سبب دلزدگی و دردسر اهالی و کسبه از اوضاع فرسودگی محله‌‌‌شان شده است، به گونه‌‌‌ای که برای یک تعمیر یا ساخت‌وساز علاوه بر روند طولانی شهرسازی در شهرداری تهران باید پرونده ساخت‌وساز در بافت تاریخی به میراث فرهنگی نیز ارجاع داده شود و همین روند طولانی و خسته‌کننده ساخت‌وساز در حریم میراث تاریخی سبب شد که بسیاری از مالکان عطای نوسازی را به لقایش ببخشند. حالا اما شورای شهر به کمک شهرداری آمده و با چند بند و تبصره کار را برای نوسازی آسان‌‌‌تر کرده است.
  • معبرگشایی در تبریز

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: مسیرگشایی معابر از راهکارهای مهم توسعه کلان‌شهرهایی مانند تبریز است که علاوه بر ساماندهی حاشیه‌‌‌نشینی و بسترسازی برای محرومیت‌‌‌زدایی از مناطق کم‌‌‌برخوردار، نقش بسزایی در گره‌‌‌گشایی از ترافیک شهری ایفا می‌کند.
  • تصویب سند توسعه دانش‌‌‌بنیان خراسان جنوبی

    دنیای اقتصاد - بیرجند - محمد قربانی: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سند توسعه دانش‌‌‌بنیان در نخستین شورای برنامه‌‌‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ مصوب شد.
  • جزئیات بورسیه صنعتی در یزد

    دنیای‌اقتصاد - یزد: در سال‌های اخیر انگیزه دانشگاه‌‌‌های مختلف برای تمرکز از تحقیق و توسعه محض به سمت توسعه علوم کاربردی و ورود به دنیای کسب‌و‌کار افزایش ‌‌‌یافته و ارتباط دانشگاه و صنعت به‌‌‌عنوان یک سیاست موثر در توسعه و پیشرفت کشورها مورد توجه قرار گرفته است.
  • صادرات یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالا از آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد – تبریز - وحیده حاجی‌محمدیاری: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی به پیشگامی استان در صادرات کالاهای غیرنفتی تولید داخل اشاره و اظهار کرد: سال گذشته یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالاهای غیرنفتی از استان به مقاصد مختلف خارجی صادر شد.
  • «ریسباف» چگونه موزه شد؟

    دنیای اقتصاد -اصفهان- نفیسه زمانی‌نژاد: تحویل کارخانه ریسباف به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌دستی با مصوبه هیات دولت در نهاد ریاست جمهوری در حالی انجام شد که این واگذاری با اماواگرهایی روبه‌رو بود. تا آنکه سرانجام پس از سال‌ها دست‌‌‌به‌‌‌دست شدن و تصمیم‌گیری‌‌‌های مختلف درباره سرنوشت ریسباف و پس از طی شدن جلسات متعدد از سوی نهادها و دستگاه‌‌‌های مربوطه، این کارخانه به‌‌‌طور رسمی در سال گذشته تحویل میراث فرهنگی اصفهان شد. در این حال مساله قابل‌‌‌تأمل تغییر کاربری این کارخانه پر‌قدمت و تصمیم نهایی برای چنین موضوع مهمی است.
  • ثبت رکوردهای «جهش تولید» در کارخانه‌های فولادسازی

    دنیای‌اقتصاد - بندرعباس: مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت دو رکوردشکنی تولید فراتر از انتظار محصول آهن اسفنجی و شمش فولادی بیلت در این مجتمع تولیدی طی فروردین ماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: جهش تولید، رویکردی مستمر و عنصری کلیدی در فرهنگ سازمانی شرکت است.
  • صدور ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد – تبریز‌: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرد: سال گذشته بیش از ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از این استان به بیش از ۳۵ کشور جهان صادر شد.
  • عبور صبافولاد خلیج فارس از تولید اسمی

    دنیای‌اقتصاد- بندرعباس: مجمع عمومی عادی سالانه شرکت صبا فولاد خلیج فارس با نماد «فصبا» برای سال مالی منتهی به ۳۰آذر ۱۴۰۲با حضور ۲۰۶ نفر از سهامداران معادل ۷۹ درصد سهامداران برگزار شد. مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس در این مراسم گزارشی از عملکرد این شرکت برای سال مالی منتهی به ۳۰آذر ۱۴۰۲ ارائه کرد.
  • سرانه سلامت تهران در وضعیت مطلوبی قرار ندارد

    سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران به دلیل اینکه پایتخت سیاسی کشور است از بیمارستان‌‌‌ها و درمانگاه‌‌‌های متعددی برخوردار است و بسیاری از هموطنان از استان‌‌‌ها و شهرستان‌‌‌های مختلف برای انجام امور پزشکی به تهران مراجعه می‌کنند؛ اما متاسفانه سرانه سلامت در شهر تهران با توجه به جمعیت شهر تهران در مقایسه با بسیاری از استان‌‌‌ها در وضعیت مطلوب قرار ندارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر