شماره روزنامه ۶۰۰۸
|

  • رکورد ۲۵ ساله بارش در یزد

    امسال بارندگی‌های یزد به قدری خوب بوده که توانسته در رشد بارش‌‌‌ها، رتبه نخست کشور را کسب کند ولی کارشناسان معتقدند این بارندگی‌‌‌ها دلیلی بر پایان خشکسالی در مرکز ایران نیست.
  • برگزاری مسابقات قهرمانی کشتی ساحلی کارگران کشور

    دنیای‌اقتصاد: مسابقات قهرمانی کشتی ساحلی کارگران کشور در استان گیلان و در مجتمع تفریحی ورزشی سنگا‌چین انزلی برگزار می‌شود. همایون معصومی، نایب‌رئیس انجمن کشتی کارگری ایران با اعلام این خبر گفت: فضای ورزش کارگری با بقیه ورزش‌‌‌‌ها که در قالب هیات‌‌‌‌های مختلف فعالیت دارند، متفاوت است و رسالت فدراسیون ورزش‌‌‌‌های کارگری، ایجاد نشاط، بهره‌‌‌‌وری و سلامت کارگران است.
  • مصرف ۳۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت انرژی ‌برق در استان همدان

    دنیای‌اقتصاد – همدان: اولین جلسه کمیته کارگروه تقاضا و مدیریت مصرف برق در سال ۱۴۰۳ با حضور استاندار همدان برگزار شد.
  • راه‏‏‌حل آلودگی هوای تهران

    دنیای‌اقتصاد‌: دوچرخه از سالیان سال به عنوان یکی از وسایل نقلیه شهروندان تهرانی شناخته می‌شود، وسیله‌‌‌ای که در دنیا به عنوان یک مد حمل‌ونقلی توانسته جایگاه خود را تثبیت کند اما در تهران تاریخچه پرفراز و نشیبی داشته است.
  • روان‌‌‌سازی ترافیک تبریز

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با تشریح آخرین وضعیت عملیات عمرانی پروژه‌‌‌های تقاطع غیرهمسطح این شهر اظهار کرد: با هدف تسهیل تردد و روان‌‌‌سازی ترافیک، احداث ۶ تقاطع غیرهمسطح در بودجه شهرداری تعریف شده است و عملیات اجرایی پل‌‌‌ها بی‌‌‌وقفه تداوم دارد.
  • «فهرج» یزد در ماراتن دهکده جهانی

    دنیای اقتصاد-گروه استان‌ها/ یزد: از زمانی که بافت تاریخی شهر یزد در سازمان یونسکو ثبت جهانی شده تاکنون تحولات خوشایندی در بازسازی و استفاده از ظرفیت بافت تاریخی در این استان کویری رخ داده است.
  • نهضت ساخت شهربازی

    دنیای‌اقتصاد‌: شهر تهران به عنوان یک کلان‌شهر چند ده میلیونی تنها چند فضای بازی و گردش برای خانواده‌‌‌ها دارد، این در حالی است که پارک‌‌‌ها و شهربازی‌‌‌ها مناطق شهری را ارزشمندتر می‌کند چرا که سلامت جسمی شهروندان را بهبود می‌‌‌بخشد، باعث تقویت روابط اجتماعی بین ساکنان محله می‌شود، شهرها را زیست‌‌‌پذیرتر می‌کند و موجب شادی‌آفرینی در شهرها می‌‌‌شود اما کلان‌شهر تهران از فقر فضای شهربازی رنج می‌برد.
  • کیفیت خودروهای چینی تایید و تضمین می‌شود؟

    محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که معمولا وقتی اسم خودروی چینی به میان می‌‌‌آید در مورد کیفیت کالاها شک می‌‌‌کنیم و آیا کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تایید و تضمین می‌شود؟ افزود: در مورد خودروی چینی برقی که شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده باید بگویم که با کیفیت‌‌‌ترین خودرو بعد از تسلا را انتخاب کرده‌‌‌ایم، به‌گونه‌ای که از مدل خودرویی که برای تهران خریداری شده است، در چین ۵۰۰‌هزار تاکسی از آن در حال بهره‌برداری است.
  • ۶۰‌درصد ساکنان محله جوادیه، اتباع هستند

    ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران در مورد بازدید اخیرش از محله جوادیه با بیان اینکه عبور راه‌‌‌آهن از این محله که هنوز هم ریل‌‌‌های آن روی زمین قرار دارد تعداد زیادی از پلاک‌‌‌های حریم راه‌آهن را از توسعه و نوسازی محروم کرده است، گفت: ۴۴‌درصد از کالبد محله را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد و به‌‌‌رغم تسهیلات نوسازی به دلیل ریز‌دانگی و متراژهای کمتر از ۱۰۰ متر، تنها ۱۰۰ پلاک پروانه نوسازی گرفتند و به همین دلیل املاک رهاشده زیادی در این محله است که محله اتراق و تجمع معتادان شده است.
  • انسداد «میدان جی» در صورت تصویب شورای تامین تهران

    هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد پروژه بزرگراه یادگار امام با اشاره به اینکه این طرح اثر فوق‌العاده‌‌‌ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت؛ اظهار کرد: این طرح بسیار سخت و پیچیده و طاقت‌فرساست، به‌گونه‌‌‌ای که از ۱۰ سال پیش متوقف مانده بود و انرژی فوق‌العاده‌ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است.
  • نجات «تهران قدیم» از مانع «میراث»

    دنیای اقتصاد: بافت تاریخی را فریز کردند تا از آثار میراثی حفاظت کنند، اما نگهداری از خانه و ابنیه تاریخی سبب دلزدگی و دردسر اهالی و کسبه از اوضاع فرسودگی محله‌‌‌شان شده است، به گونه‌‌‌ای که برای یک تعمیر یا ساخت‌وساز علاوه بر روند طولانی شهرسازی در شهرداری تهران باید پرونده ساخت‌وساز در بافت تاریخی به میراث فرهنگی نیز ارجاع داده شود و همین روند طولانی و خسته‌کننده ساخت‌وساز در حریم میراث تاریخی سبب شد که بسیاری از مالکان عطای نوسازی را به لقایش ببخشند. حالا اما شورای شهر به کمک شهرداری آمده و با چند بند و تبصره کار را برای نوسازی آسان‌‌‌تر کرده است.
  • معبرگشایی در تبریز

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: مسیرگشایی معابر از راهکارهای مهم توسعه کلان‌شهرهایی مانند تبریز است که علاوه بر ساماندهی حاشیه‌‌‌نشینی و بسترسازی برای محرومیت‌‌‌زدایی از مناطق کم‌‌‌برخوردار، نقش بسزایی در گره‌‌‌گشایی از ترافیک شهری ایفا می‌کند.
  • تصویب سند توسعه دانش‌‌‌بنیان خراسان جنوبی

    دنیای اقتصاد - بیرجند - محمد قربانی: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سند توسعه دانش‌‌‌بنیان در نخستین شورای برنامه‌‌‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ مصوب شد.
  • جزئیات بورسیه صنعتی در یزد

    دنیای‌اقتصاد - یزد: در سال‌های اخیر انگیزه دانشگاه‌‌‌های مختلف برای تمرکز از تحقیق و توسعه محض به سمت توسعه علوم کاربردی و ورود به دنیای کسب‌و‌کار افزایش ‌‌‌یافته و ارتباط دانشگاه و صنعت به‌‌‌عنوان یک سیاست موثر در توسعه و پیشرفت کشورها مورد توجه قرار گرفته است.
  • صادرات یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالا از آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد – تبریز - وحیده حاجی‌محمدیاری: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی به پیشگامی استان در صادرات کالاهای غیرنفتی تولید داخل اشاره و اظهار کرد: سال گذشته یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالاهای غیرنفتی از استان به مقاصد مختلف خارجی صادر شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر