وی با اشاره به قرارداد پیشین شهرداری تبریز با این شرکت افزود: قرارداد اول شهرداری شامل اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبرنوری در سطح معابر اصلی است که ۱۴۰ کیلومتر آن انجام یافته و تا پایان سال شاهد تکمیل مفاد قرارداد خواهیم بود. هوشیار در رابطه با قرارداد جدید شهرداری تبریز نیز اظهار کرد: این قرارداد به ارزش ۶‌هزار میلیارد ریال شامل اجرای ۵۰۰ کیلومتر اینترنت پرسرعت فیبرنوری تا درب منازل شهروندان طی سه سال است.  وی خاطرنشان کرد: اینترنت پرسرعت یکی از موضوعات مهم در توسعه کسب و کارهای خانگی است که می‌تواند جهش مطلوبی در حوزه اشتغال ایجاد کند.

شهردار تبریز در ادامه با بیان اینکه حل معضلات جدی مدیریت شهری صرفا با توسعه زیرساخت‌‌‌هایی مثل سلامت ورزش و فرهنگی قابل حل نیست، افزود: برای توسعه پایدار شهر نیازمند اجرای زیرساخت‌‌‌های هوشمندسازی و ارائه خدمات هوشمند هستیم که شهرداری تبریز در این حوزه اقدامات مطلوبی انجام داده است. اکنون به گفته شهردار تبریز ۵۲۰ دوربین ثبت تخلفات ترافیکی در شهر فعال است که این موضوع علاوه بر کنترل ترافیک، موجب کاهش ۲۳درصدی سرقت نیز شده است.  وی ادامه داد: در حوزه نصب دوربین‌‌‌های ترافیکی شهر، تبریز رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است. بیژن عباسی‌آرند، مدیرعامل شرکت ایرانسل نیز در این مراسم اظهار کرد: تبریز اولین شهری است که قرارداد جامع فیبر نوری گسترده را منعقد کرده است.

وی افزود: با اجرای قرارداد جدید شهرداری تبریز و شرکت ایرانسل به طول ۸۲۰ کیلومتر، تمام نقاط این شهر به شبکه فیبر نوری مجهز می‌شود که انتقال داده، ترافیک، صوت و مکالمه را در این بستر ممکن می‌‌‌سازد. عباسی همچنین با تاکید بر اجرای اصولی و دقیق این طرح خاطرنشان کرد: از لحاظ کیفی تلاش شده طرح با بهترین مواد اولیه و صحیح‌‌‌ترین عملیات اجرایی انجام شود و در عین حال سعی شده با افزایش تعداد کارگاه‌‌‌ها، سرعت عمل اجرا نیز ارتقا یابد. وی اعلام آمادگی کرد با ارتباط اپلیکیشن اینسل من و تبریزاپ، بر تعداد مخاطبان این نرم‌‌‌افزار افزوده و توسعه امر هوشمندسازی بیش از پیش گسترده شود.