شماره روزنامه ۶۰۴۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۳۸ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۳۸

  • انتظار فعالان ساختمانی از دولت چهاردهم

    دنیای اقتصاد-گروه شرکت‌های ساختمانی: با نزدیک شدن روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یکی از مسائل مهم از نگاه جامعه برنامه‌‌‌های کاندیداها در بخش مسکن است. اگرچه به اعتقاد فعالان این عرصه، بخش اعظمی ‌‌‌از ایده‌‌‌های کاندیداها سطحی و غیر‌‌‌قابل اجراست، اما به گفته آنها مسکن پاشنه آشیل دولت چهاردهم است چرا که بخش اعظمی ‌‌‌از جامعه با چالش‌‌‌های جدی در این بخش روبه‌‌‌رو است.
  • دیگران مجاز به برگزاری نمایشگاه نیستند!

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه‌ها دارای مزیت‌های متعددی برای بنگاه‌های تولیدی و کسب و کارها هستند و همچنین نقش پر‌رنگی در جذب مشتریان بالقوه دارند. از این رو نمایشگاه‌های تخصصی هر سال با کیفیت بالاتری برگزار می‌شوند. این موضوع در ایران برای صنعتی مانند لوازم خانگی که دومین صنعت بزرگ تولیدی کشور بعد از خودرو محسوب می‌شود صدق می‌کند.
  • هشدار مالی انبوه‏‏‌سازی

    دنیای اقتصاد-گروه شرکت‌های ساختمانی: فعالان صنعت ساخت‌‌‌وساز در شهرهای جدید در واکاوی مشکلاتی که در حال حاضر انبوه‌‌‌سازان نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید با آن مواجه هستند به سه مشکل عمده اشاره می‌کنند و عدم‌تامین منابع مالی از سوی بانک‌ها را به دلیل عدم‌آشنایی آنها یا نداشتن اعتبارات کافی، چالش اصلی می‌‌‌دانند و معتقد هستند که بانک‌هایی که به‌تازگی برای تامین منابع مالی نهضت ملی مسکن اضافه شده‌‌‌اند، از روند کار اطلاعی ندارند و این‌‌‌طور نیست که آنها بخواهند عمدا از تامین منابع مالی خودداری کنند. این عده همچنین از مشکلات مالیاتی و بیمه در پروژه نهضت ملی مسکن خبر می‌دهند.
  • تلاش برای بومی‌سازی تولید لوازم خانگی

    علیرضا ارجمند/کارشناس صنعت لوازم خانگی
    در طول سال‌هایی که تجربه کار در زمینه‌های تولید را دارم به این نتیجه رسیدم که باید استانداردهای تولید در زمینه لوازم خانگی به‌روز باشد تا محصول نهایی از لحاظ کمی و کیفی مطلوب بوده تا موفقیت‌ها تداوم داشته باشد. در کشور به دلیل موانع مختلف و خصوصا بحث تحریم و تنگناهای ارزی، درگیر مباحث تامین مواد اولیه هستیم. اما به دلیل وجود دانش و پروسه تولید، تمام تلاش این بوده که فرآیندها بومی‌سازی شود. به این دلیل که بتوانیم با یک مهندسی معکوس، تاجایی که ممکن است در صنعت لوازم خانگی تاثیر‌گذار باشیم و عمق تولید داخل را افزایش دهیم. خوشبختانه در کشور تولید لوازم خانگی بومی‌سازی شده و تولیدکنندگان حالا به بلوغی رسیده‌اند که تقریبا همه این لوازم در کشور قابلیت تولید را دارد. در همین مسیر خوشبختانه حدود ۷۰‌درصد قطعات موردنیاز صنعت لوازم خانگی، داخلی‌سازی شده و این کمک بسیار خوبی برای کاهش نیاز واردات این کالاها و خروج ارز از کشور بوده است.
  • اتصال فاز ۱ نیروگاه چادرملو به شبکه سراسری برق

    سنکرون فاز ۱ گازی نیروگاه شماره ۲ سیکل ترکیبی چادرملو به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات با موفقیت انجام و به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
  • وعده حمایت از فولاد آرتاویل

    دکتر سید حامد عاملی استاندار اردبیل به همراه جمعی از هیات همراه در روز چهارشنبه ۳۰ خرداد ماه از پروژه آهن و فولاد آرتاویل بازدید کردند. این بازدید با همراهی دکتر محمدمهدی مستقیمی مدیرعامل شرکت ایریتک و دکتر محمدعلی عزیزمحمدی مدیرعامل شرکت آهن و فولاد الماس آرتاویل انجام شد و در جریان آن، روند پیشرفت‌‌های اخیر پروژه مورد بررسی قرار گرفت.
  • انحراف بخشنامه‌ای در واردات ماشین‌آلات معدنی

    دنیای اقتصاد-سید سجاد موسوی: مرداد ماه سال گذشته بود که وزارت صمت در بخشنامه‌ای ضوابط واردات ماشین‌‌آلات معدنی را ابلاغ کرد و بر این اساس، ماشین‌آلات بدون سابقه‌‌ ساخت داخل در کشور شامل بیل مکانیکی با توان موتور بالاتر از ۳۵۰ اسب بخار یا وزن کل بالاتر از ۴۰ تن، لودر با توان موتور بالاتر از ۳۱۰ اسب بخار یا وزن کل بالاتر از ۳۰ تن، دامپتراک با وزن بارگیری بالاتر از ۵۰ تن، تراک معدنی با وزن بارگیری بالاتر از ۷۰ تن، بولدوزر با توان موتور بالاتر از ۳۲۰ اسب بخار، گریدر با وزن کل بالاتر از ۲۰ تن و ماشین‌آلات موردنیاز عملیات معدنی زیرزمینی تعیین شدند که ضوابط واردات آن وفق بخشنامه معاونت معادن و فرآوری مواد ابلاغ شد تا معادن با رعایت مفاد آن نسبت به واردات ماشین‌آلات اقدام کنند. همچنین در خصوص ماشین‌آلات دارای مشابه ساخت داخل با هدف حمایت از تولید این ماشین‌آلات در کشور مقرر شد به ازای خرید هر دستگاه رده معدنی از سازندگان داخلی، اجازه واردات ماشین‌آلات تا ۵ سال ساخت با تعداد مشابه خرید از داخل برای واحدهای معدنی کشور صادر شود. حالا و بعد از گذشت ۱۰ ماه از ابلاغ باید پرسید این دستورالعمل تا چه اندازه توانسته گرهی از مشکل بخش معادن باز کند.
  • تبعات مالیات بر تولید مسکن

    حسین محمودی‌اصل / کارشناس مسکن
    به‌طور کلی حوزه ساختمان نسبت به بخش‌‌‌‌های دیگر صنعت که محدودیت و قیمت‌‌‌‌گذاری دستوری دارند دارای حاشیه سود بیشتری است. همچنین تامین مالی در این صنعت نسبت به بازارهای دیگر بدون ضابطه و راحت است به طوری که در این صنعت سازنده بخشی از سرمایه را خود وارد پروژه می‌‌‌‌کند به طور مثال با ۲۰ الی ۳۰ میلیارد تومان آورده یک پروژه ۲۰۰ میلیاردی تومانی را آغاز می‌‌‌‌کند و در میانه راه از طریق پیش‌فروش تامین مالی می‌‌‌‌کند بنابراین انتظار سازنده مبنای برگشت پول یا سود ۲۰۰ میلیاردی تومانی است در حالی که کل آورده وی ۳۰ میلیارد مشارکت نقدی بوده است.
  • رشد ۴۰ درصدی دومین نمایشگاه بتن آماده ایران

    دومین دوره نمایشگاه بتن آماده، قطعات بتنی و صنایع وابسته با حضور ۱۰۰ شرکت مختلف داخلی و خارجی در فضایی به وسعت ۱۴هزار مترمربع برگزار شد. محمد حلاجیان اظهار کرد: این نمایشگاه با حضور شرکت‌های مختلف از زنجیره تامین صنعت بتن به معرفی کامل این صنعت کمتر دیده شده پرداخت. وی بیان کرد: سال گذشته نمایشگاه برای اولین بار با این عنوان تخصصی برگزار شد و امسال نمایشگاه با استقبال بیشتری مواجه شد و تعداد شرکت‌کنندگان در آن رشد ۴۰درصدی داشت و از نکات بارز این نمایشگاه حضور شرکت‌های مختلف از بخش‌های گوناگون این صنعت است. مدیرعامل شرکت فرجاد تجارت خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف در دومین دوره نمایشگاه یکی از اقدامات موثر در زمینه آموزشی بود و امیدواریم سال آینده نمایشگاه با حضور کشورهای مختلف و قوی در صنعت بتن دنیا برگزار شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر