در یک نشست در دانشکده بیمه اکو مطرح شد
عبور از فرآیندهای سنتی بیمه
عقبماندگی بیمه در ایران
نشست هماندیشی دانشجویان و مدیران صنعت بیمه در ۱۲دی ماه در دانشکده بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبایی با حضور تعدادی از مدیران با سابقه صنعت بیمه برگزار شد. در این نشست تقوی مدیرعامل بیمه شهر، با اشاره به پتانسیل قوی صنعت بیمه برای رشد، اهمیت ورود دانشجویان و جوانان را برای عبور از فرآیندهای سنتی صنعت بیمه به فرآیندهای نوین و استفاده از تکنولوژیهای جدید در بیمه را یادآور شد.
عظیمی، مدیر بیمه درمان بیمه دانا با اشاره به تفاوت نرخ بهره بانکی با تورم اشاره کرد بخش عمدهای از تعهدات شرکتهای بیمه هم اکنون به خاطر تورم قابلیت اجرا شدن دارند. با افزایش تورم دارایی شرکتها نیز افزایش قیمت پیدا میکند در حالی که تعهدات آنها با این نرخ افزایش نمییابد. او با اشاره به اهمیت سرمایه در شرکتهای بیمه به نقش بیمه مرکزی در نظارت بر شرکتهای بیمه برای داشتن سرمایه کافی در شرکت و ظرفیت نگهداری آن اشاره کرد. این مدیر ارشد همچنین به عقبماندگی صنعت بیمه در ایران اشاره کرد و گفت در دنیا ۳۰۰ نوع خدمت بیمهای وجود دارد با این حال در ایران ۵۰ نوع خدمت انجام میشود.
بیمهگری شغلی انسانی
رسول ساجدی از مدیران بیمه سرمد با اشاره به اهمیت واگذار کردن ریسک با استفاده از بیمه، اشتغال در صنعت بیمه را یکی از انسانیترین مشاغل نامید که باعث کنترل ریسکهای عمومی میشود. او یادآوری کرد بهرغم رشد صنعت بیمه در کشور با این حال فرهنگ بیمه چندان در کشور شکل نگرفته است و بسیاری از افراد از اهمیت بیمه نا آگاهند. این مدیر ارشد ضعف شبکه فروش و حقوق پایین کارکنان این بخش از بیمه را به عنوان یکی از عوامل شکل نگرفتن فرهنگ بیمه در کشور دانست. او همچنین با توصیه به مطالعه بیشتر در رابطه با بیمه، مسیر را برای حضور جوانان در این صنعت باز دانست.
دانشجویان نیز در پایان این نشست در بخش پرسش و پاسخ به ارائه نظرات خود در رابطه با وضعیت صنعت بیمه و شیوه ورود به این صنعت پرداختند. یکی از مهمترین دغدغههای دانشجویان در رابطه با این صنعت دشوار بودن ورود به این صنعت و مهیا نبودن جایگاههای مناسب شغلی در این صنعت برای تازهواردان بود. مدیران بیمهای با پذیرفتن دشواری ورود به صنعت بیمه لزوم تلاش و صبر کردن برای رسیدن به یک جایگاه مناسب را به دانشجویان بیمه و تازهواردان این صنعت گوشزد کردند.