شعبه‌های سیار بانک سینا در خدمت محرومان

بعد از سیمارت و راه‌اندازی سامانه سیپات برای ارائه خدمات و تسهیلات به محرومان با همکاری نهادهای حمایتی (به عنوان نخستین مرحله از بانکداری اجتماعی) اکنون با راه‌اندازی بانک سیار سعی دارد تا بانک سینا را در مناطق محروم و دور افتاده برده و برای مردم محروم خدمات بانکداری را بی‌آنکه برای افتتاح حساب یا برخی عملیات بانکی به شهر بروند و کیلومترها راه طی کنند و هزینه بپردازند،ارائه دهند. عملا یک شعبه بانک سینا با این ابتکار به جای اینکه مردم را متمایل به مراجعه به بانک کند، بانک را به خدمت کسانی برده که معمولا از اینترنت محروم هستند یا توان استفاده از سیبانک و همراه بانک سینا را ندارند. شعب سیار به گفته مدیرعامل این بانک از این جهت راه‌اندازی شده‌اند تا با اعزام آنها به مناطق کم بهره‌مند و نقاطی که در دسترسی به اینترنت دچار محدودیت هستند، خدمات بانکی ارائه بدهد.

بر اساس آنچه در خبر روابط عمومی از مراسم رونمایی بازارگاه سیمارت، سامانه سیپات، شعب سیار و شعب پرتابل بانک سینا در هم‌‌‌اندیشی سراسری مدیران بانک سینا و در مشهد مقدس مخابره کرده است، شعبه سیار بانک سینا خودروی مجهز به تجهیزات بانکداری الکترونیک شامل کش‌‌‌لس و خودپرداز بوده و همچنین در داخل آن یک باجه برای انجام امور بانکی در نظر گرفته شده است. بنابراین عملا یک شعبه بانک سینا با این ابتکار به جای اینکه مردم را متمایل به مراجعه به بانک کند، بانک را به خدمت کسانی برده که معمولا از اینترنت محروم هستند یا توان استفاده از سیبانک و همراه بانک سینا را ندارند. این اقدام از این جهت قابل تامل است که بانک سینا به عنوان یکی از بانک‌های خدمت‌رسان به مناطق محروم در کنار بنیاد مستضعفان همواره ماموریت‌های زیادی برای محرومیت‌زدایی و خدمت رسانی به مردم مناطق محروم را در دستور کار خود قرار داده است.

تسهیلات ویژه محرومیت‌زدایی و همکاری‌های مشترک با بنیاد علوی باعث شده تا بسیاری از ساکنان مناطق محروم از تسهیلات برای ایجاد اشتغال بهره ببرند. گفتنی است از دیگر خدمات جدید بانک سینا در سال‌جاری می‌توان از شعبه پرتابل نام برد که با فراهم آوردن زیرساخت‌ها عملا یک کیف مجهز به سامانه بانکداری متمرکز بانکی است که امکان ارائه خدمات بانکی و صدور کارت در محل را برای مشتریان فراهم آورده است. تنوع بخشی در خدمات و توجه به اقشار مختلف از دیگر خدمات جدید این بانک است و افراد در مجتمع‌های مسکونی می‌توانند حساب مشترک شارژ خود را فعال کرده و از خدمات ویژه آن بهره ببرند، در همین حال امکان ارائه خدمات به صندوق‌های خانگی و صندوق‌های مساجد نیز فراهم شده که نشان می‌دهد این بانک به دنبال محصولات نوآورانه و خاص برای طیف‌های متنوع مشتریان است.

مدیرعامل بانک سینا در این‌باره می‌گوید: بر اساس راهبرد توسعه بانکداری دیجیتال و پلتفرمی بانک، «سرزمین هوشمند سینا» به عنوان اکوسیستمی از محصولات نوآورانه و خلاقانه، به نحوی طراحی شده است که تامین‌‌‌کننده نیازها و سلایق گروه‌‌‌های مشتریان باشد. به گفته فتحعلی بانک سینا با گرایش به سمت بانکداری دیجیتال، با در نظر گرفتن ذائقه و انتظارات مشتریان و با استفاده از ابزارهای جدید، به دنبال اجرای مدل جدید کسب و کار بانکداری مبتنی بر تکنولوژی روز است. مدیرعامل بانک سینا ایجاد فرآیندهای ساختاریافته در حوزه فناوری را ضروری می‌داند و معتقد است: برای پیشرو بودن در نظام بانکی، باید از ساختاری بهره برد که منجر به طراحی محصولات جدید شود و تمام کانال‌‌‌ها و فرآیندها به سمت دیجیتالی شدن پیش روند.

او همچنین نه فقط به دنبال گسترش جامعه هدف بانکی برای بانک سیناست که تلاش دارد تا مشتریان خود را بیش از گذشته حفظ و تکریم کند از این رو خبر از راه‌‌‌اندازی «باشگاه مشتریان بانک سینا» از چند روز دیگر داده و گفته است با وجود فعالیت چند ساله بانک در حوزه بانکداری، متاسفانه در بحث باشگاه مشتریان کم‌‌‌فروغ بودیم و توجه ویژه به حوزه باشگاه مشتریان و بالابردن سطح وفاداری مشتریان نداشتیم. به گفته فتحعلی، باشگاه مشتریان بانک سینا از ابتدای دی‌‌‌ماه در دسترس گروه‌‌‌های مشتریان خواهد بود. او امیدوار است از این طریق بتوانند به صورت متمرکز، مداوم و دامنه‌‌‌دار ارتباط خوب و منطقی با مشتریان داشته باشند تا سطح انتظارات، ذائقه و نوع نگاه‌‌‌ آنها را نسبت به بانک بسنجند و در فرآیند شخصی‌‌‌سازی محصولات و خدمات بانک سینا، به نحوی شایسته و مطلوب عمل کنند.