«کارآفرین» حامی شرکتهای دانشبنیان
به اعتقاد دکتر احمد بهاروندی، مدیرعامل بانک کارآفرین، انعقاد قراردادهای متقابل همکاری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان موجب گذر از عقبماندگیهای کشور در حوزه نوآوری خواهد شد و بدون شک مسیر آینده و پیش روی کشور در دستان دانشبنیانهاست. اعتقادی که در پیام سالانه مقام معظم رهبری نیز به آن توجه خاصی شده و بر اهمیت بیش از پیش حوزه فناوری و شرکتهای دانشبنیان تاکید شده است. مدیرعامل بانک کارآفرین حتی در برشمردن اهداف و استراتژیهای سال ۱۴۰۱ بانک نیز با اشاره به راهبرد اصلی بانک کارآفرین مبنی بر حمایت از حوزههای سلامت، غذا و شرکتهای دانشبنیان بارها تاکید کرد که باید مبنای فعالیت ما نه حمایت شعاری که حمایت واقعی از ایدهها و شرکتهایی باشد که میتوانند کشور را در دنیا سرآمد کنند.
به همین منظور برای تحقق اهدافمان در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی به این مسیر ادامه خواهیم داد. آرش روحی مدیرعامل شرکت مهندسی کنترل پویان به عنوان یکی از شرکتهای دانشبنیان طرف قرارداد با بانک کارآفرین در گفتوگو با نشریه پیام کارآفرین ضمن اشاره به این موضوع گفته است: «چابکی، سرعت و حسن برخورد پرسنل بانک کارآفرین از مهمترین ویژگیهای همکاری با این بانک در قیاس با سایر بانکهاست.» وی با اشاره به روال همکاری شرکت متبوعش و بانک کارآفرین افزود: حدود ۳۰ درصد از کل حجم مبادلات بانکی ما در بخش ضمانتنامهها و تسهیلات و حوالههای ارزی با عاملیت بانک کارآفرین انجام میشود که نشاندهنده توسعه روابط مالی شرکت با بانک کارآفرین است.
روحی با اشاره به تصویب دستورالعمل جهش شرکتهای دانشبنیان در سال جاری گفت: موضوعی که برای شرکتهای دانشبنیان و فناورانه، حائز اهمیت است، تسهیل شرایط استفاده کارفرمای دولتی از این محصولات است، یعنی شرایط خرید کالاهای دانشبنیان از حالت مرسوم مناقصه خارج شود، بهطوری که شرکتهای خصوصی بتوانند حداکثر بازار ممکن داخلی را به دست بیاورند و بعداز آن بتوانند با صادرات کالاها، شرایط باثباتی را برای مجموعههای تولیدی خود فراهم کنند. به گفته وی، این امر تا حدودی محقق شده است اما هنوز فاصله زیادی با انتظارات و ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان داخلی دارد.