تولید ایرانی الکترود گرافیتی
وی گفت: این دو ماده در صنعت آلومینیوم کاملا وارداتی است و برای تولید آن در صنعت فولاد هم تلاشهایی شده بود. اما مدلی که امروز برنامهریزی شده، برای نخستین بار انجام خواهد شد. در این دو حوزه وابستگی خیلی شدیدی به خارج کشور داریم در حالی که در زنجیره فولاد و آلومینیوم در داخل کشور کارخانههای معظمی وجود دارد.
به گفته وی، این دانش در مرحله اول با سرمایهگذاری نزدیک به ۵ میلیون یورو انجام خواهد شد اما خود کارخانه در سایز صنعتی برای تولید نزدیک ۲ میلیون کک طراحی خواهد شد که مصرف عادی کشور خواهد بود، نیاز امروز ایران تقریبا نزدیک به ۵/ ۱ میلیون تن کک در صنعت آلومینیوم است، که وارد میشود. مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر گفت: در صنعت فولاد هم که در الکترود است کاملا وارداتی است و سرمایهگذاری که پیشبینی میکنیم برای دستیابی به محصول در ابعاد صنعتی تقریبا چیزی نزدیک به ۷۰۰میلیون یورو خواهد بود.
حسینی گفت: نخستین نکته در کار کردن با شرکتهای دانشبنیان اعتماد است. دومین نکته سازوکارهای مناسب در شرکتهای تولیدی یا سرمایهگذار برای درک فضای حوزه کسب و کار دانشبنیان باید وجود داشته باشد در غیر این صورت مجموعههای تولیدی درکی از فرآیندهای دانشبنیان نخواهند داشت. به همین دلیل قبل از اینکه غدیر وارد این سرمایهگذاری شود سازوکارهای مناسب برای فهم موضوع اقتصاد دانشبنیان را ایجاد کرد و به همین ترتیب هم امکان سرمایهگذاری در حوزههای ریسکپذیر را برای خود فراهم کرد که نهایتا منجر به چنین توافقی شد.