جنگ قیمت مانع نوآوری در بازار تلویزیون شدهاست
به گزارش بخش ترجمه شرکتها، به نقل از گوگل نیوز، معاون شرکت هایسنس، یو ژیتائو، در یک رویداد رسمی در ۱۱ ژانویه برای معرفی اولین تراشه GPU ۸K AI داخلی این شرکت، ادعا کرد صنعت تلویزیون در سراسر جهان در سالهای آینده موج عظیمی از تغییر در روندها را تجربه خواهد کرد. یو ادعا میکند به زودی کیفیت تصویر نمایشهای تلویزیونی و پخش زنده، تصمیم مشتریان علاقهمند برای خرید یا عدم خرید تلویزیون را تعیین خواهد کرد. شرکت هایسنس سازنده محبوب تلویزیون، همچنین آیندهای را پیشبینی میکند که در آن تولیدکنندگان تلویزیون تمرکز خود را برای رقابت روی اندازه صفحه نمایش و تعداد فروش معطوف میکنند، اما در عوض بر واحدهای پردازش گرافیکی هوشمند (GPU) و سیستم صوتی تلویزیونهای خود به دلیل تغییر ذائقه مصرفکنندگان در سراسر جهان تمرکز میکنند.
یو دو دلیل مهم را ذکر میکند که چرا هایسنس این پیشبینی را برای آینده صنعت تلویزیون دارد. دلیل اول این است که صنعت تلویزیون در حال حاضر به مرز استفاده از نمایشگرهای بزرگتر رسیده است و تولیدکنندگان تلویزیون وارد بازی جنگ قیمت شدهاند. روند استفاده از تلویزیونهای صفحه بزرگ در صنعت به دلیل سالها تبلیغات از سوی سازندگان تلویزیون که میگویند تلویزیون بزرگتر امکان مشاهده کاملتری را برای تجربه چندرسانهای فراهم میکند، در حال حاضر محبوب شده است. با این حال، تلویزیونهای بزرگ دارای محدودیتهایی نیز هستند. وقتی صفحه نمایش بزرگتر باشد و تصاویر به کیفیتهای بالاتر ارتقا نیابند، مصرفکنندگان متوجه نقصهای نمایشگر بزرگ خود مانند وضوح تصویر کمتر میشوند و رنگها به دلیل تراکم پیکسل کمتر تار میشوند. با در نظر گرفتن این موضوع، GPU در تلویزیون برای بهبود تجربه تماشای تلویزیون از همیشه مهمتر است.
وی اشاره میکند رده تلویزیونهای ۷۵ اینچی و بالاتر در چند سال گذشته به طور تصاعدی رشد کرده است و با نزدیک شدن تلویزیونهایمان به ۱۰۰ اینچ، کاربران اکنون برای ارتقا و پشتیبانی از وضوح بالاتر به رندرینگ GPU بیشتر از همیشه نیاز دارند. فناوری ۸K هایسنس در حال حاضر آماده شده زیرا به تازگی اولین تراشه GPU ۸K AI داخلی خود را توسعه داده است.
آخرین دلیل، رقابت شدید، اما ناسالم بین سازندگان تلویزیون است که هایسنس از آن به عنوان جنگ قیمت تلویزیون یاد میکند. برای مثال، سازندگان تلویزیون محصول خود را به عنوان یک تلویزیون با صفحه نمایش بزرگ با برچسب قیمت مقرون به صرفه و ارزان تبلیغ میکنند و به نظر میرسد این نسبت قیمت به اندازه صفحه همان چیزی است که آنها فقط روی آن تمرکز میکنند. روند «صفحه نمایش بزرگتر، قیمت پایینتر» باعث شده است که ارزش بازار صنعت تلویزیون افت داشته باشد، جریان درآمد تولیدکنندگان کاهش یابد و روند نوآوری در صنعت تلویزیون نیز متوقف شود.