در ابتدای این نشست،  مدیرعامل هلدینگ «ومعادن» توضیحاتی درباره وضعیت فعلی شرکت،  طرح‌ها و برنامه‌های پیش رو ارائه کرد.

امیرحسین نادری چشم‌انداز شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات را تبدیل‌شدن به یکی از ۳ شرکت سرمایه‌گذاری تخصصی تا افق ۱۴۰۴ در کشور از منظر ارزش بازار اعلام کرد و افزود: ارزش کل پرتفوی بورسی و غیر بورسی شرکت در حال حاضر بیش از  ۱۲۳هزار میلیارد تومان بوده و سهم شرکت‌های گروه در زنجیره فولاد کشور، بیش از ۶۵درصد از تولید کنسانتره، ۴۰درصد از تولید گندله، ۲۴‌درصد از تولید آهن اسفنجی، ۱۲‌درصد از فولاد خام و ۵‌درصد از تولید محصولات فولادی است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری شرکت‌های گروه در طرح‌های توسعه در بخش ارزی بالغ‌بر ۳میلیارد یورو و در بخش ریالی ۱۹هزار میلیارد تومان بوده است که نشان از توسعه محوری و پویایی مجموعه دارد. همچنین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی طرح‌های بزرگ دیگری را در دست برنامه‌ریزی داریم که از میان آنان می‌توان ۲۵ پروژه در شرکت گل‌گهر مجموعا به ارزش ۲/ ۴میلیارد یورو، ۱۴ پروژه در شرکت گهر زمین مجموعا به ارزش ۹/ ۲میلیارد یورو و ۲۲ پروژه در شرکت چادرملو مجموعا به ارزش۸۰هزار میلیارد تومان را برشمرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در ادامه به مهم‌ترین برنامه‌های این هلدینگ بزرگ معدنی و فولادی ازجمله تملک دارایی‌ها و شرکت‌های ارزنده در حال واگذاری از سوی دولت و نهادهای عمومی، تنوع‌بخشی به سبد محصولات متناسب با نیازها و الزامات بازارهای بین‌المللی و ورود شرکت سهامی عام پروژه محور (تجلی توسعه معادن و فلزات) به بازار سرمایه و جمع‌آوری منابع پروژه‌ها از این بازار خبر داد.

نادری همچنین گفت: در حوزه معدنی، توسعه فعالیت‌های اکتشافی برای کشف معادن جدید و ارزشمند سنگ‌آهن و پلی‌متال‌ها، ایجاد ۴ شرکت معدنی، فلزی و غیرفلزی برای تولید مواد معدنی با استفاده از روش‌های نوین، تاسیس یک شرکت اکتشافی با مشارکت شرکت‌های گروه، راه‌اندازی مابقی باتری‌های شرکت کک طبس و تامین مواد اولیه آن و توسعه دانش فنی و فناورانه گروه از طریق بهره‌گیری از توان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، توسعه زیرساخت‌ها در بخش انرژی و حمل‌ونقل از برنامه‌های مهم مجموعه «ومعادن» است. مدیرعامل «ومعادن» در پایان سخنان خود شماری از موارد درخواستی این مجموعه در حوزه‌های مختلف ازجمله تامین مواد اولیه شرکت کک طبس، واگذاری اسکه بارکو، همکاری بیشتر ایمیدرو در واگذاری پهنه‌های اکتشافی و… را مطرح کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو و معاون وزیر صمت در ادامه این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات از آن به‌عنوان مجموعه‌ای توانمند و چابک یادکرد و تدوین استراتژی مبتنی بر برنامه و زمان‌بندی را لازمه ادامه روند رو به رشد این شرکت دانست.  

وجیه‌‌الله جعفری گفت: در حوزه اکتشاف با همکاری سازمان‌ها و مراکز ذی‌ربط حرکت وسیعی را شروع کرده‌ایم لیکن رسیدن به نتیجه مطلوب تنها با حضور دولت امکان‌پذیر نیست و لازم است در این خصوص همراهی و همکاری بخش‌های مختلف را داشته باشیم و حضور بیشتر شرکت‌های بزرگ و موثری چون شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات را در حوزه اکتشاف ضروری می‌دانیم. این شرکت‌ها نهایتا در قبال سرمایه‌گذاری و مشارکت خود از نتیجه اکتشافات سهم خواهند برد.

وی افزود: مناسب است هلدینگ «ومعادن» در زمینه سرمایه‌گذاری در معادن خارج از کشور و تامین مواد اولیه از آن‌سوی مرزها وارد عمل شود. به‌عنوان‌مثال در موضوع سنگ‌آهن و طلای ونزوئلا پتانسیل خوبی برای ورود این مجموعه وجود دارد.