حمایت بانک رفاه از استارتآپها و فینتکها
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای متقابل بین بانک و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با بیان این مطلب افزود: زمینه فعالیت استارتآپها و فینتکها از جمله در حوزه بانکداری فراهم شده است و این بانک با تاسیس مرکز نوآوری رفاتک درصدد است از ایدههای نو و خلاق جوانان و تحصیلکردههای دانشگاهی استفاده کند تا خدمات بانکی بهتر و مطلوبتری به مشتریان ارائه دهد.
اسماعیل لـلهگانی با اشاره به ظرفیتهای دانشکده کارآفرینی تصریح کرد: جامعه نیاز به کسبوکارهای زیادی دارد و اینکه جوانان تحصیلکرده فقط گزینه استخدام در سازمانهای دولتی را دنبال کنند، چندان مطلوب نیست. در برخی بخشها همچون صنایع دستی، گردشگری، کشاورزی، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت اشتغال و کارآفرینی بالایی وجود دارد و این دانشکده میتواند دانشجویان خلاق و کارآفرینی تربیت کند که نیازی به استخدام در سازمانهای دولتی نداشته باشند و خود به عنوان کارآفرین درپی خلق ثروت و اشتغالزایی باشند.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار کرد: دانشگاهها با برنامههای تحقیقاتی و پژوهشی توانایی ایجاد ظرفیتهای جدید در حوزههای مختلف اقتصادی را دارند و در این میان دانشکده کارآفرینی میتواند محوریت داشته باشد. بانک رفاه کارگران نیز همکاری و مشارکت لازم در این مسیر را خواهد داشت.
لـلهگانی در پایان تاکید کرد: امیدواریم با امضای تفاهمنامه، زمینه همکاریهای متقابل افزایش یابد و نتیجه این همکاریها، تولید خدمات جدیدی باشد که با ارائه آن به مشتریان و شهروندان بتوانیم در مسیر حل مشکلات موجود گام برداریم.
همچنین در این مراسم، رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با ارائه گزارشی از فعالیتهای این دانشکده گفت: کارآفرینی موتور محرکه اقتصاد کشور است و با توجه به اهمیت این موضوع، دانشکده کارآفرینی 14 سال قبل فعالیت خود را شروع کرد و با پذیرش دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی زمینه مناسبی برای تربیت نیروهای خلاق و نوآور فراهم کرده است. حسینینیا افزود: امضای تفاهمنامه با بانک رفاه کارگران که یکی از بانکهای پیشرو در حوزه صنعت کشور است، برای طرفین آثار مثبتی به همراه خواهد داشت. این همکاریهای متقابل، الگویی از همکاریها بین دانشگاه و صنعت است و این تفاهمنامه میتواند الگویی برای سایرین باشد.