مدیرعامل گروه مپنا در ابتدای این دیدار از آمادگی مپنا برای حضور جدی‌تر در بازار برق عراق خبر داد و همکاری با عراق را یکی از راهبرد‌های گروه مپنا عنوان کرد. 

علی‌آبادی همچنین با اشاره به مشارکت مپنا در برخی پروژه‌های نیروگاه‌های حرارتی عراق، بر آماده بودن زیرساخت‌ها و توان اجرایی این گروه برای حضور در بخش‌های نفت و گاز، حمل‌ونقل ریلی و سلامت کشور عراق نیز تاکید کرد. 

در ادامه این ملاقات، مدیرعامل بخش پروژه‎‌های سرمایه‌گذاری گروه مپنا به ارائه گزارشی در زمینه سابقه فعالیت این گروه در بازار برق کشور عراق، وضعیت پیشرفت پروژه‌ها، چالش‌های موجود، راهکار‌های رفع موانع همکاری و زمینه‌های مختلف گسترش همکاری با عراق پرداخت. 

وزیر برق عراق نیز در این دیدار با اشاره به نیاز کشور متبوعش به تولید انرژی بیشتر، از علاقه عراق به گسترش انرژی‌های پاک خبر داد.  ماجد مهدی حنتوش با اشاره به ظرفیت‌های مپنا در زمینه ساخت نیروگاه‌های بادی و خورشیدی و برقی‌سازی، از گروه مپنا دعوت کرد برای سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های انرژی پاک در آن کشور اقدام کند. 

گروه مپنا از اواخر دهه 80 خورشیدی با ساخت نیروگاه‌های ۳۲۴ مگاواتی الصدر و نیروگاه ۱۶۲ مگاواتی حیدریه در توسعه نیروگاه‌های برق عراق فعال بوده است. 

در حال حاضر، نیروگاه عظیم سه‌هزار مگاواتی «رمیله» با ارزش بیش از دو میلیارد یورو در مجاورت شهر بصره به دست متخصصان گروه مپنا در حال ساخت است. فاز اول این پروژه شامل 6 واحد گازی به ظرفیت ۱۰۹۸ مگاوات به پایان رسیده و احداث شش واحد گازی دیگر و 6 واحد بخار برای تبدیل این نیروگاه به یک مجموعه سیکل ترکیبی در حال انجام است.