مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان در مورد  موارد بهبود فولادسازی تاکید کرد: تامین مواد باکیفیت، بهبود آهن‌اسفنجی در واحد احیای مستقیم، بهبود کیفیت آهک تولیدی و آهک خریداری شده از جمله مواردی بود که در جهت اعتلای فولادسازی و ارتقای روند فولادسازی بسیار اثرگذار بود.

جمشیدی‌نیا خاطرنشان کرد: همچنین افزایش آماده به‌کاری مکانیزم‌های جمع‌آوری سرباره و کاهش زمان مستقیم کاری کوره‌ها (P.On) منجر به افزایش سرعت تولید کوره‌ها شد. در همین راستا دیگر واحدها نیز باید سرعت خود را افزایش می‌دادند. واحد ریخته‌گری از جمله این واحدها بود. این واحد موفق شد سرعت ریخته‌گری را به ۴۵/ ۱ متر بر دقیقه افزایش دهد که رکورد چشم‌گیری محسوب می‌شود.

به گفته وی، واحد جرثقیل نیز آمادگی به کار جرثقیل‌ها را به ۹/ ۹۹ درصد افزایش داد. هرگونه توقف جرثقیل می‌توانست موجب توقف تولید در شرکت شود. همچنین واحد نسوز هم حمایت کرد تا تجهیزاتی که نسوز در آن استفاده می‌شود (از جمله کوره) را برای استفاده آماده کند و بتواند کوره‌ها را پشتیبانی و توقفات ناشی از این موضوع را به حداقل برساند.

مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان تصریح کرد:  تمام عوامل یاد شده موجب  شد پیشرفت پروژه‌ها و اقدامات استراتژیک افزایش یابد و از شهریور تا بهمن  شاهد دستیابی به پنج رکورد متوالی باشیم.