محسن حسین‌پور، مدیرعامل شرکت حلما گستر تلاش در این‌باره گفت: پس از برگزاری نشست ویدئو کنفرانسی سهامداران شرکت حلما گستر تلاش که متشکل از ۱۱ شرکت بزرگ بخش خصوصی دارنده پروانه FCP حوزه آی‌سی‌تی و برنده مزایده فرکانس ۲۳۰۰ مگاهرتز هستند، نمایندگان این شرکت و شرکت‌های اینترنتی سروکو نیز در نشستی آنلاین، زمینه پیوستن به این کنسرسیوم را بررسی کردند. 

وی تاکید کرد: دریافت سرویس‌های مختلف اینترنتی با کیفیت مطلوب، سرعت بالا و هزینه کم از حقوق مسلم مردم است و مشارکت شرکت‌های دارای مجوز و فناوری روز، حکایت از خردجمعی در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها داشته و تضمین‌کننده کیفیت مورد نظر است. 

حسین‌پور در پاسخ به این پرسش که این مشارکت چگونه خواهد بود، افزود: در حال حاضر بیش از ۶۰ شرکت سروکو در سطح کشور به ارائه خدمات اینترنتی می‌پردازند و قرار است سه مدل اختصاص سهام و مشارکت مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. وی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم نتیجه لازم تا روزهای پایانی همین هفته اخذ و اعلام شود. 

مدیرعامل شرکت حلما گستر تلاش با اشاره به وضعیت فعلی فرکانس‌های ۸۰۰ و 2300 که قانونا یکی در اختیار صدا و سیما و دیگری در اختیار این شرکت است، افزود: اهل فن و متخصصان فنی این حوزه می‌دانند که همکاری سازمان تنظیم مقررات رادیویی دررفع موانع اجرایی شرکت حلما گستر تلاش باعث جلوگیری از هدررفتن صدها میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ده‌ها شرکت بخش خصوصی بوده و هم‌افزایی و موفقیت در مسیر توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی با تکیه بر زیرساخت‌های به‌روز و کارآمد شده و رضایت مردم را نیز در پی خواهد داشت. 

وی با اشاره به اینکه رفع موانع موجود بر سر راه فعالیت و زیر بار رفتن فرکانس 2300 مگاهرتز حلما گستر تلاش در گرو انجام وظایف قانونی سازمان تنظیم مقررات رادیویی است، گفت: ما به نمایندگی از 11 شرکت از حدود سه سال پیش که به‌عنوان برنده مزایده فرکانس 2300 اعلام شدیم همواره بر لزوم هم‌افزایی و خلق فرصت‌های جدید به جای فرصت‌سوزی تاکید کرده‌ایم. 

وی افزود: به‌زودی تعدادی از مدیران شرکت و نمایندگان سهامداران در نشست اینترنتی با خبرنگاران حوزه آی‌سی‌تی، روند فعالیت‌های مربوط به فرکانس 2300 را تشریح خواهند کرد. 

سهم بزرگی از خدمات اینترنت ثابت در کشور حاصل همکاری نزدیک 60 شرکت دارنده پروانه سروکو (servco) و 17 شرکت دارنده پروانه FCP  است.