شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۷ دنیای اقتصاد

اخبار سیاست گذاری - روزنامه شماره ۵۸۸۷

  • منطقه ناامن تامین مالی

    دنیای اقتصاد - فاطمه نصیری: یک پژوهش به بررسی چالش‌های موجود در زمینه تامین مالی شرکت‌ها در کشور پرداخته است. رشد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی در کشور به پیش‌نیازهای متعددی نیاز دارد که تامین مالی شرکت‌ها یکی از مهم‌ترین این پیش‌نیازهاست. به عبارتی تامین مالی شرکت‌ها در مراحل مختلف ایجاد شرکت و همچنین ادامه حیات و رشد و توسعه آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • المپیک‌اقتصادی در ریاض

    دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: عربستان میزبان نمایشگاه اکسپوی۲۰۳۰ شد. اکسپو یکی از مهم‌ترین رویدادهای جهان است که کشورها آخرین دستاوردهای اقتصادی، تکنولوژی و فرهنگی خود را به نمایش می‌گذارند. میزبانی این رویداد چندملیتی می‌تواند مزایای متعددی برای عربستان داشته باشد؛ از جمله جذب میلیون‌ها گردشگر برای بازدید از اکسپو، معرفی عربستان به‌عنوان کشور سرمایه‌پذیر و توریستی و تعامل با شرق و غرب برای توسعه اقتصادی. عربستان پیش‌تر برای کسب میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴ اعلام آمادگی کرده بود. این کشور نفتی با بهبود دیپلماسی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای خود، به دنبال تبدیل شدن به یک قطب اقتصادی است.
  • کروکی بیمه تصادفات در کل کشور آنلاین می‌شود

    بازار : علی استادهاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی ایران، از اجرای طرح کروکی‌های آنلاین و حذف کروکی‌های دستی برای رسیدگی سریع‌تر به پرونده تصادفات در کشورمان خبر داد. او در حاشیه سفر به سمنان، ضمن اشاره به آخرین تصمیمات درخصوص بیمه تصادفات خودرو، تاکید کرد: با کمک فرماندهی نیروی انتظامی به دنبال آن هستیم که کروکی تصادفات را به‌صورت «برخط» یا آنلاین درآوریم تا در وقت و انرژی صرفه‌جویی صورت گیرد. او با بیان اینکه پلیس راهور در دو سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه صورت داده است، افزود: سرمایه‌گذاری خوبی هم برای اجرای سامانه‌های کروکی برخط در زمینه تصادفات صورت گرفته است.
  • جایگزینی پول‌های ملی در تبادلات تجاری و اقتصادی ایران و سوریه

    رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان در دیدار با نخست‌وزیر سوریه در دمشق از توسعه مناسبات پولی و بانکی ایران و سوریه و حذف دلار از مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در آینده نزدیک خبر داد.محمدرضا فرزین در این دیدار خطاب به حسین عرنوس، نخست‌وزیر سوریه، گفت: تهران آماده است تا مناسبات بانکی و پولی به سوریه را بر اساس توافقات روسای‌جمهور دو کشور ارتقا دهد و راه‌اندازی بانک ایرانی در سوریه که به‌زودی محقق خواهد شد، زمینه‌ساز رشد مناسبات و همکاری‌های تجاری دو کشور خواهد بود.
  • سامانه مدیریت اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی تغییر کرد

    خزانه‌داری کل کشور اعلام کرد از روز چهارشنبه سامانه مدیریت اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی «سادا» به «سادا نوین» تغییر کرد. طبق اعلام خزانه‌داری کل کشور، در راستای اجرای احکام قوانین بودجه سالانه کل کشور و تکالیف قانونی محوله خزانه‌داری کل کشور، سامانه مدیریت اموال غیر‌منقول دستگاه‌های اجرایی «سادا نوین» مبتنی بر اطلاعات مکان‌محور، از روز چهارشنبه (هشتم آذرماه ۱۴۰۲) جایگزین سامانه «سادا» می‌شود. این سامانه با تارنمای https://sadanew.mefa.ir در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. بنا بر این گزارش، اطلاعات سامانه «سادا قدیم» ثبت‌شده تا تاریخ ۱۰ آبان ماه سال جاری، پالایش و به «سامانه سادا نوین» مهاجرت داده شده است. همچنین در صورت وجود هرگونه ابهام و پرسش، کاربران دستگاه‌های مشمول در استان‌ها از طریق راهبران اداره‌های کل امور اقتصادی و دارایی استان یا ثبت در سیستم تیکتینگ در سامانه «سادا نوین» یا از طریق شماره‌تلفن‌های ۳۹۹۰۲۷۷۳، ۳۹۹۰۴۰۶۴، ۳۹۹۰۲۵۶۸ و ۳۹۹۰۴۲۹۹ قابل‌پیگیری است./بازار
  • بهترین روش رفع تعهد ارزی صادرکنندگان

    رئیس گروه ارز و موازنه پرداخت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مهم‌ترین چالش رفع تعهد ارزی، کاهش انگیزه صادرکنندگان است، گفت: برای رفع این مشکل باید به شیوه‌هایی مثل «واردات در ازای صادرات» روی بیاوریم که ضمن رفع نیازهای وارداتی کشور، انگیزه صادرکننده را نیز حفظ می‌کند.رویا عاطفی‌منش در نشست «پیمان‌سپاری ارزی صادرکنندگان؛ ضرورت و الزامات»، گفت: بعد از خروج آمریکا از برجام، منابع ارزی کشور با کمبود مواجه شد که باید محدودیت‌هایی بر هزینه‌های ارزی اعمال می‌کردیم.
  • خطر کاهش شتاب در رشد اقتصادی جهان

    دنیای اقتصاد-گروه اقتصاد بین‌الملل: براساس گزارش سازمان همکاری‌ اقتصادی و توسعه (OECD)، اقتصادهای پیشرفته جهان به سمت کاهش رشد اقتصادی حرکت می‌کنند، چراکه افزایش قابل‌توجه نرخ‌های بهره تلفات زیادی بر فعالیت‌های اقتصادی وارد کرده است. تازه‌ترین گزارش این سازمان از «چشم‌انداز اقتصادی» نشان می‌دهد که رشد اقتصادی در بسیاری از کشورها شتاب خود را از دست داده است و تا سال ۲۰۲۵ نیز افزایش نخواهد داشت، در‌حالی‌که درآمدهای واقعی از تورم بهبود خواهد یافت و بانک‌های مرکزی کاهش هزینه‌های استقراض را آغاز خواهند کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر