وی افزود: اینکه می‌‌‌گوییم متناسب با شرایط اقتصادی باشد، به این معناست که نرخ تورم کاهشی باشد. چنانچه این مسائل رعایت نشود شوک‌‌‌های قیمتی در کالاهای مصرفی خانوار و برخی مشکلات و معضلات در کشو را شاهد خواهیم بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به‌یک‌باره انجام شود، به لحاظ روانی اقتصاد را شوکه می‌کند و در نتیجه همه دستاوردهای دولت را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: به هیچ عنوان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نباید به‌یک‌باره انجام شود بلکه بهتر است حذف این ارز از اقتصاد کشور به آرامی و تدریجی انجام شود.

تولد ارز ۴۲۰۰ تومانی به سال ۹۷ بازمی‌گردد. اما در فاصله زمانی کوتاهی شاهد بودیم این قیمت‌گذاری نه‌تنها تاثیری بر قیمت‌ها نداشت بلکه رانت‌‌‌های گسترده‌‌‌ای را نیز در پی داشت که موجب شد انتقادات فراوانی برای تخصیص دلار ۴۲۰۰ تومانی مطرح شود.

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بارها در قانون بودجه سالانه کشور مطرح شد و در قانون بودجه امسال نیز حداکثر ۸‌میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی اختصاص یافت که بر اساس آخرین آمار در ۶ ماه نخست امسال مصرف شده است.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی توسط گروه اقتصادی به طور جدی دنبال می‌شود و آخرین اخبار حاکی از آن است که هنوز درباره چگونگی حذف این ارز و جایگزینی آن اتفاق‌نظر مشترکی به دست نیامده و رایزنی‌‌‌ها در این خصوص هنوز ادامه دارد.