به گزارش «ایرنا»، احمد میدری در مراسم رونمایی از سامانه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و موسسه عالی پژوهش افزود که این سامانه در جهت اجرای بند ح تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۳۹۹ و بند هـ و تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۰ در خصوص استفاده از معافیت‌های مالیاتی موسسات خیریه، سامانه‌ای توسط این معاونت و همکاری مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری تهیه شد و با توجه به عملکرد موسسه‌ها از مالیات معاف می‌شوند. او توضیح داد که در این سامانه کمک‌های موسسه‌های خیریه شفاف‌سازی و اطلاعات خانواده‌ها و دهک اقتصادی به آنها اعلام می‌شود.

معاون رفاه اجتماعی وزارت کار ادامه داد: اکنون اطلاعات کاملی از وضعیت موسسه‌های اقتصادی نداریم ولی این سامانه باعث ایجاد اعتماد بین مردم و نهادهای خیریه می‌شود.

این مقام مسوول با یادآوری اینکه تمامی دستگاه‌ها از جمله نهادهای عمومی غیردولتی و بنیادها موظف به ثبت‌نام در این سامانه هستند، گفت: نهادهایی که به هر شکل از اقشار آسیب‌پذیر حمایت می‌کنند، مکلفند همه حمایت‌ها و کمک‌های خود را به افراد حقیقی صرفا از طریق سامانه پایا یا ساتنا با درج کد ۲۴ رقمی در قسمت شناسه پرداخت اقدام کنند. او ادامه داد: اطلاعات مددجویان که در این سامانه وجود دارد قابل مشاهده برای سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه برای کمک به آنهاست ضمن اینکه عملکرد موسسه‌های خیریه‌ در اختیار نهادهای مربوطه از جمله امور مالیاتی برای معافیت مالیاتی قرار می‌گیرد.  معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این سامانه که در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد، نقش موثری در ارتقای شفافیت عملکرد موسسات خیریه خصوصی و مردم نهاد خواهد داشت. وزارت تعاون پیش‌تر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پرداخت‌های حمایتی خیریه‌ها باید به صورت حواله الکترونیک (ساتنا، پایا) انجام شود و در قسمت «بابت» این حواله‌ها کد «شناسه پرداخت» را درج کنند. در این اطلاعیه تاکید شد  عدم‌رعایت این موارد در پرداخت‌های نقدی بر اساس این قانون، سبب عدم‌بهره‌مندی موسسات خیریه از معافیت مالیاتی در زمینه کمک‌های نقدی پرداختی خواهد شد.