به گزارش روابط‌عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، رضا قربانی در دیدار نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، شیوه استفاده از نظام بانکی و نهادهای مالی موجود در کشور را تشریح کرد و گفت: در دو سال گذشته تلاش کردیم تا برای تامین مالی اکوسیستم نوآوری کشور شبکه‌سازی انجام دهیم. پیش از این تمام تسهیلات از طریق صندوق نوآوری به‌صورت مستقیم به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شد اما در دو سال اخیر تلاش کردیم تا از صندوق‌های پژوهش و فناوری برای تقاضاهای کوچک شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده و برای مبالغ بیشتر و شرکت‌های بزرگی که توانایی تعامل با بانک‌ها را داشتند، از نظام بانکی استفاده کنیم.

 قربانی ادامه داد: قانون شرکت‌های دانش‌بنیان برای هسته اولیه شرکت‌های فناور تدوین شده و نیازمند بسترسازی و ورود شرکت‌های بزرگ اقتصادی است که از این طریق نفوذ نوآوری بیشتر شده و آنها را به نهادینه کردن نوآوری ترغیب می‌کنیم زیرا جایی که شرکت دانش‌بنیان به فعالیت بزرگ اقتصادی گره می‌خورد خروجی افزایش می‌یابد و ما در صندوق نوآوری با اجرای برنامه‌ها و ارائه خدمات مختلف تلاش داریم که این امر فعال شود.

معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد راهکار قانونی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اظهار کرد: در طرح جهش تولید که در مجلس درحال بررسی است می‌توانیم برای تشویق بخش‌های بزرگ اقتصادی به استفاده از فناوری، مشوق‌هایی چون مشوق‌های مالیاتی قرار دهیم که این امر زیرساخت مناسبی برای توسعه دانش‌بنیان‌ها خواهد بود و همچنین از قانون‌گذار می‌خواهیم که بخش‌های بزرگ را به سمت استفاده از فناوری سوق دهند. قربانی در ادامه ایجاد تغییرات قانونی را راهکار دیگر توسعه اکوسیستم نوآوری کشور و توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: تحول بنیادین با سرعت ایجاد نمی‌شود و به سیاست بلندمدت نیاز دارد.