پشت پرده استراتژی هایپرسونیک پوتین/ سرنوشت جنگ اوکراین مشخص شد؟

در ۲۱ نوامبر، ولادیمیر پوتین غرب را با یک چالش بزرگ تشدید تنش مواجه کرد: آیا آماده هستید که روسیه، با مهمات مافوق صوتی که در اختیار ندارید، به تأسیسات ناتو در هر نقطه از اروپا حمله کند؟

تا روز دوشنبه، ۱۸ نوامبر، رسانه‌ها مملو از فعالان طرفدار جنگ بودند که از بایدن و دیگر رهبران غربی می‌خواستند دست زلنسکی را برای استفاده از سلاح‌های دوربرد در عمق روسیه باز کنند. از تابستان، برخی مفسران انگلیسی درباره تاثیر قاطعی که موشک‌های سایه طوفان - و به طور ضمنی، ATACMS آمریکا - با برد ۳۰۰ کیلومتر می‌توانند در میدان نبرد در کورسک، داشته باشند، صحبت کرده‌اند.

خبر مرتبط
شروط روسیه برای مذاکره صلح با اوکراین

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: «یک توافق مسالمت آمیز با اوکراین تنها در صورتی امکان پذیر است که کی‌یف برنامه‌های خود را برای پیوستن به ناتو را متوقف کند، پایگاه‌های نظامی غربی را در قلمروی اوکراین ببندد و تمرینات با حضور سربازان خارجی را لغو کند.»

به نوشته ریسپانسیبل استیت‌کرافت، آن‌ها در 19 نوامبر به آرزوی خود رسیدند، زمانی که اولین حمله ATACMS در یک مرکز نظامی در بریانسک مورد حمله قرار گرفت. روز بعد، موشک‌های بریتانیایی سایه طوفان با تأیید نخست‌وزیر کییر استارمر، به کورسک شلیک شد. این حملات با اشتیاق گسترده از سوی رسانه‌های غربی دیده شد، بدون اینکه درباره احتیاط صحبت شود.

با این حال، کسانی که خواستار بکارگیری حملات عمیق‌تر به خاک روسیه هستند، اساساً استراتژی روسیه را اشتباه درک می‌کنند.

مشروح این گزارش را در اکوایران با عنوان «استراتژی هایپرسونیک پوتین/ چرا روسیه همیشه در نردبان تنش چند پله بالاتر است؟» بخوانید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.