آخرین وضعیت تولید محصولات آبزی/ فاصله با برنامه ۱۴۱۱ چقدر است؟
آمارهای اعلامی از سوی سازمان شیلات ایران نشان میدهد، افزایش تولید محصولات آبزی ۳۲ درصد از سوی رشد کرد و از سویی قیمت صادراتی هر کیلو محصول افت کرد. به تعبیر بهتر ارزش دلاری محصولات صادراتی همپای ارزش وزنی افزایش نداشته است و قیمت صادراتی به ارزی هر کیلوگرم افت داشته است.
در شش ماهه ابتدایی سال جاری حدود ۱۴۲.۵ هزار تن آبزیان به ارزش ۲۱۹.۵ میلیون دلار صادر شده است که این ارقام در مدت مشابه سال قبل حدود ۹۹ هزار تن از لحاظ وزنی و ۱۷۰ میلیون دلار از لحاظ ارزشی بوده است.
سید حسین حسینی رئیس سازمان سازمان شیلات ایران در گفتگو باتسنیم، میزان برآورد صید و آبزی پروری را برای سال ۱۴۰۳ معادل یک میلیون و ۴۵۹ هزارو ۷۰۰ تن اعلام کرد.
حسین حسینی درباره صادرات محصولات شیلاتی به ۴۵ کشور دنیا در ۵ ماه ابتدای سال جاری اشاره کرد و افزود: انواع ماهیان دریایی، خوراک آماده آبزیان و میگو، در صدر محصولات صادراتی قرار دارند.
معاون وزیر افزود:عملکرد 7 ماهه در حوزه صید و صیادی 291 هزار تن است که با رشد 37 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل مواجه بود و عملکرد 7 ماهه در حوزه آبزی پروری هم 221 هزار تن بود که نشان از رشد 32 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را میدهد.
حسینی تاکید کرد:در مجموع عملکرد 7 ماهه در آبزی پروری و صید معادل 512 هزار تن و با رشد 35 درصدی برآورد شد.
رئیس سازمان سازمان شیلات ایران درباره وضعیت حوزه شیلات در سند امنیت غذایی که برای افق 1411 تدوین شده نیز گفت:در افق 1411 تولید 2.6میلیون تنی در حوزه آبزیان و در افق برنامه هفتم توسعه ، تولید 1.8 میلیون تنی آبزیان متصور شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.