این میوهها و صیفیجات را در یخچال نگذارید
این نکته ممکن است قدری عجیب به نظر برسد، اما محیط سرد ممکن است برای هر غذایی خوب نباشد. به گزارش تایمز آف ایندیا، در این مطلب به برخی از مواد غذایی اشاره میکنیم که هرگز نباید آنها را در یخچال نگهداری کنید.
در این مطلب از مواد غذایی خواهیم گفت که باید از خوردن آن ها با معده خالی پرهیز کنید.
گوجه فرنگی: نگهداری گوجه فرنگی در یخچال میتواند بر طعم، بافت و مزه آن تاثیر بگذارد. دمای سرد یخچال آنزیمهای مسئول رسیدن این سبزی را مهار میکند و منجر به قوام و طعم کاهش طعم آن میشود. بنابراین، بهتر است گوجه فرنگی را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. اگر این سبزیها کاملا نرسیدهاند، قبل از مصرف، آنها را بیرون از یخچال نگهدارید تا برسند.
سیب زمینی: دمای سرد یخچال میتواند نشاسته موجود در سیب زمینی را به قند تبدیل کند و در نتیجه طعم شیرین و بافتی نامطبوع در هنگام پخت ایجاد کند. این فرآیند همچنین می تواند منجر به تیره شدن گوشت سیب زمینی شود. برای نگهداری سیب زمینیها، آنها را در جای خنک، تاریک و دارای تهویه مناسب مانند انبار یا کمد نگهداری کنید، اما نه در یخچال. از نگهداری آنها در نزدیکی پیاز خودداری کنید، زیرا این کار باعث می شود هر دو زودتر فاسد شوند.
پیاز: این گیاه می تواند رطوبت را جذب کند و در یخچال نرم شده یا کپک بزند. سرما همچنین میتواند طعم پیاز را تغییر دهد و آن را بدمزه کند. این گیاه را در جای خنک، تاریک و خشک در ظرفی با تهویه مناسب نگهداری کنید. آنها را از سیب زمینی و سایر غذاهای حساس به رطوبت دور نگه دارید.
سیر: نگهداری این گیاه در یخچال میتواند جوانه بزند که منجر به ایجاد بافت لاستیکی میشود. سیر جوانه زده نیز میتواند طعم تلخی داشته باشد و از خاصیت آن در زمان پخت کاسته شود. سیر را در جای خشک و خنک، ترجیحا در یک کیسه توری یا سبد نگهداری کنید تا جریان هوا برقرار شود. اگر سیر را پوست کنده یا خرد کردهاید، بهتر است فورا از آن استفاده کنید یا آن را در ظرف دربسته برای مدت کوتاهی در دمای اتاق نگهداری کنید.
ریحان: این سبزی به سرما حساس است و در یخچال میتواند لکههای سیاه ایجاد کند. دمای سرد می تواند به برگهای آن آسیب برساند و منجر به از بین رفتن طعم و عطر شود. ریحان را در یک لیوان آب در دمای اتاق نگه دارید تا دقیقا مانند یک دسته گل رطوبت آن حفظ شود، روی برگ ها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و مرتب آب آن را عوض کنید.
آووکادو: در حالی که آووکادو کامل را می توان پس از رسیدن در یخچال نگهداری کرد تا سرعت فساد آن کاهش یابد، آووکادوی نارس را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا روند رسیدن را متوقف می کند. آووکادوهای نارس را در دمای اتاق نگهداری کنید. پس از رسیدن، میتوانید آنها را در یخچال نگهداری کنید تا ماندگارییشان افزایش یابد. اگر آووکادو را بریدهاید، برای جلوگیری از قهوهای شدن، روی گوشت آن آبلیمو بریزید، سپس روی آووکادو را محکم بپوشانید.
عسل: نگهداری عسل در یخچال می تواند باعث کریستالیزه شدن و تغییر بافت آن شود. در حالی که عسل کریستالیزه برای خوردن بی خطر است، استفاده از آن کمتر لذت بخش است. عسل را در جای خشک و خنک و ترجیحا در یک ظرف شیشهای در بسته محکم نگهداری کنید. اگر متبلور شد، میتوانید آن را به آرامی در آب گرم کنید تا به حالت مایع برگردد.
خیار: این سبزی وقتی در یخچال نگهداری می شود ممکن است پس از مدتی خیس و لزج شود. سرما همچنین میتواند در خیار حفره و پوسیدگی ایجاد کند. خیارها را در دمای اتاق و به طور ایده آل در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر نیاز به نگهداری طولانیتری دارید، آنها را در یک دستمال کاغذی بپیچید تا رطوبت اضافی را جذب کنید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.