پاسخ عارف به اعتراض خزعلی در جلسه تکریم و معارفه+ فیلم

محمدرضا عارف عصر امروز در نشست تکریم و معارفه معاونان امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دولت‌های سیزدهم و چهاردهم که در محل ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: یاد شهدای انقلاب به ویژه شهدای دولت و برادر شهیدمان آیت الله رئیسی را گرامی می‌دارم و از تلاش‌های خانم خزعلی در معاونت زنان ریاست جمهوری تشکر می‌کنم. به خانم بهروزآذر هم تبریک می‌گویم که نشاط جوانی و عقبه علمی دارد، مایه افتخار برای ماست که در خدمت این خانم جوان و متعهد و پرتلاش در دولت هستیم.

وی افزود: به دختران جوان و ورزشکاران قهرمانمان در رقابت‌های المپیک تبریک می‌گویم که هم در عرصه رقابت و هم در عرصه اخلاق پیروز شدند و امیدواریم افتخارآفرینی خود را ادامه دهند.

خبر مرتبط
برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاون رئیس جمهوری در امور زنان

مراسم تودیع و معارفه معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه از همه زحمات ۲۰ سال گذشته تشکر کردم، اظهار کرد: در سال ۸۳ یک سوال از خانم زهرا شجاعی پرسیدم که این سوال را هم از خانم بهروزآذر هم می‌پرسم. «اگر این معاونت نبود، چه کمبودی برای زنان داشتیم؟» زنان در هشت سال دفاع مقدس در دو جبهه جنگیدند، در خط مقدم و در پشتیبانی از جنگ. زنان ما در دانشگاه‌ها درخشیدند. نرخ باسوادی زنان ما از ۱۵ درصد اوایل انقلاب به بالای ۸۵ درصد امروز رسیده است. در کار‌های سخت نمی‌توانید رد پای زنان را نبینید

عارف تاکید کرد: ما برنامه توسعه را داشتیم و ۲۰ سال وقت داشتیم به کشور اول منطقه تبدیل شویم، اما الان کجا هستیم؟ او (خانم بهروز آذر) به ما پاسخ دهند که زنان کجا هستند؟ آیا با اهداف بلند و شعاری می‌توانیم به کمک نیمی از جمعیت کشورمان برسیم؟ شاخص‌های پیشرفت علمی دختران در مقابل پسران را دنبال کنید. مطمئن هستم که در اکثر شاخص‌ها دختران ما بهتر هستند.

بانوان نیازی به تبعیض ندارند

وی با بیان اینکه خانم‌ها نیازی به تبعیض ندارند، گفت: نیازی به سهمیه‌ای که گاهی خودمان دادیم و در مجلس دهم ۳۰ درصد لیست نمایندگان تهران را به زنان سهمیه دادیم که موفق هم بودند و عملکرد ۹ نماینده تهران نسبت به عملکرد ۲۱ نماینده مرد در مجلس دهم می‌چربد؛ این واقعیت است. من کمتر شعار می‌دهم بروید بررسی کنید

معاون اول رئیس جمهور افزود: می‌خواهیم نظام شایسته سالار داشته باشیم، اما امروز نظام مردسالار است. در جلسات گاهی از خانم‌ها تعریف می‌کنیم، چون می‌خواهیم شب در خانه دعوا نداشته باشیم، این راهش نیست؛ این رفتار یک حکومت مردمی نیست.

عارف با بیان اینکه دنبال شرایطی هستیم که هیچ تبعیضی بین زن و مرد در حکمرانی و پذیرفتن مدیریت‌ها و مسئولیت‌ها نباشد، افزود: ارتقای جایگاه زن در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری یک اصل است.

برگزاری اولین جلسه شورای راهبری با حضور وزرای دولت سیزدهم 

وی گفت: برخی از حرکات و رفتار، حداکثر یک نگاه مسکّنی به مشکلات دارد؛ جامعه ما از نظر روانی، آمادگی زعامت، هدایت و رهبری زنان را ندارد. 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: هنوز بعد از ۴ دهه از گذشت پیروزی انقلاب، برای حضور زنان در بعضی از مجامع، چالش جدی داریم. 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برنامه هفتم که از امروز آن را بخوبی و با حضور وزرای دولت سیزدهم کلید زدیم و اولین شورای راهبری را با اعضای دولت شهید رئیسی برگزار کردیم. وزرای دولت سیزدهم تا امروز با صمیمیت با ما همکاری کردند. صندلی‌ها عوض می‌شود، اما مسئولیت‌ها تغییری نمی‌کند.

عارف اضافه کرد: بنا نیست ضعف‌های خودمان را با بدگویی از وزرای دولت قبل بپوشانیم و آنها را نفی کنیم؛ بناست نقد کنیم تا بهتر جلو برویم.

جوانگرایی با جوان‌سوزی متفاوت است؛ باید جوانان برای پذیرش مسئولیت آماده شوند

وی با بیان اینکه این روز‌ها به منش ارزشمند آقای پزشکیان بی انصافی می‌شود، تاکید کرد: جوانگرایی با جوان‌سوزی متفاوت است. می‌شود جوانی را در یک مسئولیت گذاشت و بعد از دو ماه پرونده‌اش برای همیشه بسته شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: افراد با پتانسیل زیادی را به اشتباه در جایی گذاشتیم که آمادگی نداشتند، چون توانمندسازی نکردیم و لذا امروز مسئولان را بین افراد خاصی پیدا می‌کنیم. جوانگرایی و شایسته سالاری کار ساده‌ای نیست، باید زحمت کشید و جوانان با استعداد را کشف و آماده پذیرش مسئولیت کرد. چون این روند را طی نکرده‌ایم امروز به اجبار سهمیه می‌گذاریم.

عارف گفت: راهبرد ما این است که در پایان چهار سال دولت، چند صد نفر نیروی توانمند در زمینه‌های مختلف را تحویل جامعه دهیم، کسانی که بشود مدیریت کشور از آنها استفاده کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.