واکنش حماس به ویدئو ساختگی از بازداشت نظامیان زن اسرائیلی
جنبش حماس در واکنش به ادعاهای رژیم اشغالگر صهیونیستی درباره ویدئو منتشر شده از بازداشت نظامیان زن اسرائیلی در نبرد طوفان الاقصی، آن را «تقطیع و دستکاری شده» توصیف کرد.
حماس در این بیانیه اعلام کرد «انتشار چنین ویدیویی در این زمان در راستای تلاشهای نافرجام رژیم اشغالگر برای بدنام کردن مقاومت ملت شجاع فلسطین از طریق پخش روایتهای ساختگی است که کذب آن بارها از طریق تحقیقات رسانهای با شواهد و مدارک اثبات شده است».
جنبش حماس شهادت ابراهیم رئیسی و هیات همراه را به رهبر انقلاب و دولت و ملت ایران تسلیت گفت.
این جنبش افزود: این صحنهها تصاویری را از نظامیان زن در یک پایگاه نظامی نشان میدهد که در حین فعالیتشان در فرماندهی تیپ غزه بازداشت شدهاند و آنها با لباس غیرنظامی هستند چرا که در دوره استراحت هستند به ویژه اینکه حمله در صبح روز شنبه ۷ اکتبر یعنی روز مرخصی آنها انجام شده است.
جنبش حماس همچنین تاکید کرد که برخی از صحنههای ویدئو به صورت عمدی تقطیع شده است و تصاویر و بخشهایی از آن انتخاب شده است تا ادعاهای اشغالگر و دروغهای آن درباره تجاوز به نظامیان زن را تقویت کند.
در بیانیه این جنبش آمده است که این ویدیو نشان میدهد که تحریفهای عمدی و دستکاری در ترجمه زبان انگلیسی و استفاده از کلمات ساختگی وجود دارد که از زبان هیچ یک از رزمندگان مقاومت که در ویدئو نمایش داده میشوند، چه به زبان عربی یا انگلیسی بیان نشده است و تحریف و دستکاری ترجمه کذب روایت صهیونیستی را از اصل آن ثابت میکند.
به نوشته المیادین، حماس گفت: وجود لکههای خون بسیار کم یا آسیبهای جزئی برخی از نظامیان زن امری مورد انتظار در چنین عملیاتی است و صحنهها هیچگونه تجاوز جسمی علیه هیچ یک از آنها را نشان نداده است، بلکه گفتوگوی میان رزمندگان و نظامیان زن بدون هیچگونه خشونتی را نشان میدهد.
این جنبش تاکید کرد که با نظامیان زن طبق اصول اخلاقی مقاومت برخورد شد و هیچگونه اهانتی در برخورد با نظامیان زن در این یگان ثابت نشده است، به رغم اینکه آنها موجب کشتهشدن صدها معترض در تظاهرات مسالمت آمیز در مرزهای غزه شدند.
حماس بیانیه خود را با تاکید بر اینکه همه تصاویر و صحنههای منتشر شده در عملیات اخیر تبادل اسرا نشانگر برخورد خوب با آنها از سوی نیروهای مقاومت در غزه است برعکس شکنجه و کشتاری که اسرای زن و مرد مقاومت در زندانهای اشغالگر متحمل شدند.
بنابر این گزارش، رسانههای اسرائیلی ویدیوهایی را از پنج نظامی زن در ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کردند و مدعی شدند که آنها در جریان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر بازداشت شدهاند.
یک رسانه آمریکایی نیز روز چهارشنبه به دروغ بودن ادعای «تجاوز جنسی» توسط رزمندگان حماس به صهیونیستها در روز هفتم اکتبر اذعان کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در این باره گزارش داد: آنچه «حاییم اوتمازگین» اسرائیلی درباره خشونت جنسی در حمله هفتم اکتبر گزارش داده بود و در سراسر جهان بازتاب یافت، معلوم شد که اتفاق نیفتاده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.