وضع مقررات سختگیرانه اتحادیه اروپا برای دو پلتفرم پرطرفدار

 

قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا، شرکت‌هایی را که ماهانه بیش از ۴۵ میلیون کاربر فعال و ۷۵ میلیارد یورو (۸۱ میلیارد دلار) سرمایه بازار دارند را به عنوان «دروازه‌بان‌هایی» تعیین کرده که خدمات یک پلتفرم اصلی را برای کاربران تجاری فراهم می‌کنند.

چنین شرکت‌هایی ملزم هستند اجازه دهند اپلیکیشن‌های پیام رسان آنها با اپلیکیشن‌های رقیب کار کنند و به کاربران اجازه دهند خود تصمیم بگیرند کدام اپلیکیشن‌های از پیش نصب شده را از دستگاه خود حذف کنند. مهلت شرکت‌های بزرگ فناوری تعیین شده به عنوان «دروازه‌بان» برای عمل به این مقررات، هفتم مارس است.

خبر مرتبط
کانادا تحریم‌های جدید وضع کرد/مقامات بلند پایه روسی هدف گرفته شدند

دولت کانادا از وضع تحریم‌های جدید در ارتباط با مرگ منتقد اصلی رئیس‌جمهور روسیه، علیه مقامات این کشور خبر داد.

این شرکت‌ها اجازه ندارند به خدمات خود نسبت به سرویس‌های رقیب، اولویت دهند یا مانع از آن شوند که کاربرانشان، اپلیکیشن یا نرم افزار از پیش نصب شده را حذف کند.

نهاد نظارت بر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد کمیسیون اکنون ۴۵ روز کاری فرصت دارد تا تصمیم بگیرد آیا این شرکت‌ها را باید به عنوان «دروازه‌بان»، تعیین کند. همچنین کمیسیون هرگونه استدلال مطرح شده از سوی این شرکت‌ها برای عدم معرفی آنها به عنوان دروازه بان را ارزیابی خواهد کرد.

بایت دنس در ژوئیه سال گذشته، «دروازه بان» نامیده شد اما تیک‌تاک این تصمیم را در دومین دادگاه عالی اروپا به چالش کشید. هنوز معلوم نیست که آیا سایر سرویس‌های بایت دنس هم ممکن است تحت قانون بازارهای دیجیتال، به عنوان پلتفرم‌های «دروازه‌بان» در نظر گرفته شوند.

انتظار می‌رود سایت بوکینگ دات کام به دلیل افزایش تعداد کاربران، امسال در میان گروه شرکت‌های دروازه بان قرار بگیرد.

بر اساس گزارش رویترز، آلفابت، آمازون، اپل، متا و مایکروسافت سال گذشته، به عنوان دروازه‌بان معرفی شدند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.