تیم تراکتور صاحب معدن شد
محمدرضا زنوزی مطلق عصر یکشنبه در مراسم امضای قرارداد مشارکت گروه توسعه سرمایهگذاری "دریک" با یک شرکت معدنی، افزود: تا چندی قبل هواداران تراکتور به دنبال این بودند که مجتمع معدنی مس سونگون این باشگاه را بخرد، اما هم اکنون باشگاه اقدام به خریداری معدن مس کرده که برای هواداران مایه مباهات و خوشحالی است و البته فواید آن طی سال های آینده بیش از پیش برای باشگاه ملموس تر خواهد شد.
وی با اعلام اینکه الان تیم تراکتور صاحب معدن شده است، اظهار کرد: در مراحل بعدی باید به دنبال این باشیم که هواداران میلیونی تراکتور را در شرکت سرمایهگذاری ثبت نام کنیم تا هواداران از منافع باشگاه و تیم خود بهرهمند شوند و سهامدار شده و سرمایهگذاری کنند.
زنوزی ادامه داد: طی سه تا پنج سال آینده اتفاقات بسیار مهم و در حد معدن مس سونگون توسط باشگاه تراکتور انجام خواهد شد، چون با امضای قرارداد ذکر شده این شرکت صاحب سه معدن در منطقه است که ظرفیت بسیار بالای درآمدزایی دارد و می تواند منطقه را از نظر اقتصادی متحول کند.
به گفته وی با راهاندازی معدن و کارخانههای کنسانتره مس در منطقه مرند، در فاز اول حداقل برای ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم فراهم می شود و این قول را می دهم شهرستان مرند مهاجرپذیر باشد نه اینکه جوانان آن منطقه به شهرهای دیگر برای درآمدزایی مهاجرت کنند.
زنوزی با بیان اینکه از نظر قانونی هیچ وظیفهای برای مشارکت در امور اجتماعی ندارد، یادآور شد: اما از نظر قلبی این وظیفه را داشتم که یک سری هزینههای اجتماعی را به خصوص در ورزش انجام دهم و از اینکه در فوتبال هزینه میکنم هیچ منتی بر کسی ندارم، چون نسبت به مرز و بوم و آب و خاکی که دارم، بدهکارم و که باید آنرا پرداخت کنم.
وی از اینکه برای تیم فوتبال تراکتور سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان خرج میکند، ابراز رضایت کرد و ادامه داد: این وظیفه من و گروهم است و ربطی به کسی ندارد، اما نتظار داریم مدیران و مسئولان حمایت معنوی از ما بکنند تا با انگیزه بیشتر برای جوانان منطقه کار کنیم.
زنوی با بیان اینکه مردم حامی ما هستند نه ما حامی مردم، اظهار کرد: در باشگاه تراکتور نیز من حامی تراکتور نیستم، بلکه هوادار میلیونی پشتیبان ما هستند و ما قدردان همه آنها هستیم.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه حاکمیت وظیفه دارد در کنار دیگر اقدامات عمرانی و آبادانی برای تفریح مردم هم مخارجی در نظر بگیرد، گفت: حاکمیت ها این کارها را به عهده ورزش می گذارند و ورزش میتواند به راحتی شادابی و نشاط را در جامعه فراهم کند و این وظیفه بسیار مهم و خطیر در منطقه شمال غرب کشور به عهده باشگاه تراکتور و بخش خصوصی بوده که اتفاق مبارکی است.
هوشنگ نصیرزاده افزود: باشگاه تراکتور در این راه پیشقدم شده است و بدون اینکه از دولت مبلغی بگیرد، گام های بسیار مهم در توسعه ورزش قهرمانی برداشته است.
وی حق پخش تلویزیونی، حامی، بلیت فروشی و فروش محصولات باشگاه را از روش های مهم و اصلی درآمدزایی ورزش دانست و گفت: اما ما هیچ درآمدی بابت این موارد نداریم و باشگاه تراکتور سالانه چندین میلیارد تومان هزینه می کند تا شادابی را به جامعه هدیه دهد.
نصیرزاده با اشاره به درآمد سالانه ۳۲۰ هزار میلیارد ریالی صدا و سیما ، اظهار کرد: از این مبلغ کلان هیچ رقمی برای باشگاه ها پرداخت نمی شود و فقط چند باشگاه خصوصی در ایران توانسته اند روی پای خود بایستند و در راستای گسترش مطلوبیت روانی جامعه به دولت کمک کنند.
وی یادآور شد: معافیت مالیاتی باشگاه ها تلقی اشتباه است و ما مالیات هم پرداخت می کنیم.
نصیرزاده با اعلام اینکه هفت درصد سهام شرکت خصوصی طرف قرارداد با مجموعه دریک به باشگاه تراکتور تعلق می گیرد، یادآور شد: با توجه به افکار مالک باشگاه و همکاری مطلوب با شرکت مزبور، آینده بسیار خوبی برای باشگاه متصور هستیم.
وی درباره نقل و انتقالات زمستانی تیم تراکتور، نیز گفت: هواداران باید آگاه باشند که کادر فنی هافبک دفاعی نمی خواهد و پس از جذب رحمان جعفری از شمس آذر قزوین سرمربی تیم اعلام کرد که مهاجم نمی خواهد و دوست دارد یک وینگر استخدام شود.
نصیرزاده ادامه داد: در حال حاضر به دنبال یک بازیکن برزیلی که در لیگ تایلند بازی می کند، هستیم تا او را به تراکتور بیاوریم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.