یک بنر عجیب در دانشگاه تهران/ مصادیق غیرمجاز پوشش زنان و مردان اعلام شد
نظامنامه اخلاق دانشگاه تهران در چهار بخش حقوق فرهنگی و اجتماعی، مسئولیتهای فرهنگی و اجتماعی، رفتار حرفهای دانشجویان و ضوابط پوشش دانشگاهی تنظیم شد.
در بخش حقوق فرهنگی و اجتماعی نظامنامه اخلاق دانشگاه تهران، به مواردی نظیر آزادی بیان به مثابه حق ابراز نظر صادقانه و علمی در کلاس درس، برنامههای علمی فرهنگی یا نشریات دانشجویی و مانند آن؛ آزادی تشکیل گروههای دانشجویی علمی، فرهنگی، صنفی و سیاسی در چارچوب قواعد و آییننامههای موجود، حق برخورداری عادلانه از فضاها و اماکن فرهنگی، ورزشی و فراغتی در محدوده امکانات و در چارچوب مقررات؛ حق مشارکت در امور و فرآیندهای تصمیمسازی در چارچوب قوانین و در مواردی که دانشجویان ذینفع هستند؛ حق بهرهمندی از محیط یادگیرنده در قالب برنامههای آموزشی رسمی و غیررسمی و نیز فعالیتهای اردویی، جشنوارهها و غیره؛ حق برخورداری از احترام، تکریم و محیطی سالم و عاری از عوامل مخل امنیت، ایمنی و آرامش و حق انتقاد و مطالبه گری از مسیرهای قانونی اشاره شده است.
در بخش مسئولیتهای فرهنگی و اجتماعی نیز به مواردی از جمله صداقت، احترام به اقوام و سنن، حفظ وحدت، احترام به حقوق دیگران، پرهیز از مزاحمت صوتی، رعایت قوانین و رفتار حرفهای اشاره شده و در بخش رفتار حرفهای بر رعایت ضوابط رفتار حرفهای و پوشش دانشگاهی تاکید شده است.
در بخش چهارم نظامنامه اخلاق دانشگاه تهران علاوه بر اشاره به ویژگیهای عمومی پوشش دانشگاهی، مصادیق غیرمجاز پوشش بانوان و آقایان قید شده است. در این بخش با تاکید بر اینکه استفاده از لباس متعارف و آرایش موها باید متناسب با شئون محیط دانشگاهی باشد، مواردی نظیر «استفاده از کلاه بدون روسری»، «نپوشاندن موی سر»، «آرایش غیرمتعارف»، «مانتوی نامناسب»، «زیورآلات نامتعارف» و «استفاده از دامن» و ... به عنوان مصادیق غیرمجاز پوشش بانوان و استفاده از شلوار غیرمتعارف و پیراهن نامناسب و تاتو و غیره به عنوان مصادیق غیرمجاز پوشش آقایان ذکر شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.