زیردریایی هستهای آمریکا وارد کره جنوبی شد
ناوگان اقیانوس آرام ارتش آمریکا اعلام کرد یک فروند زیردریایی هسته ای در برنامه ای از پیش تعیین شده به منظور نمایش توانمندی های خود و هشدار در مورد تحرکات کره شمالی، وارد بندر بوسان در کره جنوبی شد.
رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی
براساس این گزارش، زیردریایی 6 هزار تنی «اسپرینگ فیلد» با قابلیت حمله سریع در یک پایگاه دریایی در بندر بوسان واقع در جنوب کشور کره جنوبی طی یک سفر از پیش برنامه ریزی شده، پهلو گرفت. این در حالی است که به زمان دقیق ورود این زیردریایی اشاره نشده است.
این ناوگان افزود: این زیردریایی عملیات هایی را به طور روزانه در حریم ناوگان هفتم ارتش آمریکا انجام می دهد و این عملیات ها شامل انجام عملیات های امنیتی و پشتیبانی از منافع امنیت ملی آمریکاست.
این ناوگان همچنین تصویری از این زیردریایی در حالی که پرچم دو کشور دوست و متحد یعنی آمریکا و کره جنوبی روی آن نصب شده بود و خدمه ارتش کره جنوبی در حال خوشامدگویی به این زیردریایی هستند، منتشر کرد.
به نظر می رسد انتشار کم سابقه خبر ورود زیردریایی هسته ای آمریکا به کره جنوبی، با هدف ارسال هشداری قدرتمند به کره شمالی در پی آزمایش های موشکی اخیر این کشور باشد.
در همین حال، کره شمالی حضور این زیردریایی در آب های شبه جزیره کره و انجام مانورهای مشترک نظامی را به شدت محکوم کرد.
این در حالی است که کره شمالی روز گذشته از شلیک 4 فروند موشک «هواسال-2» از منطقه شهر کیمچائک در استان هامگیونگ شمالی به سمت دریای شرقی که به دریای ژاپن معروف است، خبر داد.
بر این اساس، کره شمالی در چارچوب رزمایش «ضد تهاجم اتمی»، چهار موشک راهبردی به سمت دریا شلیک کرده است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی بامداد جمعه اعلام کرد که این آزمایش یک بار دیگر قدرت پیونگ یانگ در جنگ هستهای را نشان داده است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی تأکید کرد که این موشکها با دقت به هدف خود اصابت کردهاند.
کره شمالی این موشکها را در پی هشدار در خصوص واکنش قدرتمندانه به رزمایش نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی شلیک میکند.
کره شمالی که جزو قدرتهای مسلح به سلاح هستهای است سال گذشته اقدام به شلیک تعداد بیسابقهای موشک از جمله موشکهای قارهپیما با قابلیت هدف قرار دادن نقاط مختلف در ایالات متحده در سال گذشته میلادی کرد.
قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد آزمایشهای موشکی و برنامه تسلیحات هستهای کره شمالی را ممنوع میدانند اما پیونگیانگ میگوید سیاستهای تسلیحاتی این کشور برای مقابله با «سیاستهای خصمانه» واشنگتن و متحدانش ضروری است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.