دو سمت صعودی و نزولی بورس امروز

روز چهارشنبه  شاخص کل بورس  از ابتدای معاملات روند صعودی ملایمی پیدا کرد اما در نیمه دوم معاملات اندکی افت کرد. 

در پایان معاملات  شاخص کل  بورس با رشد هزار و ۵۵۶ واحدی به رقم یک میلیون و ۵۵۸ هزار و ۸۲ واحد رسید. 

امروز شاخص کل هم‌وزن نیز در پایان معاملات هزار و ۹۷ واحد نسبت به روز سه‌شنبه بالا آمد و در رقم ۴۸۵ هزار و ۵۶۶ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل  فرابورس  با افزایش ۶۷ واحدی به سطح ۲۰ هزار و ۲۷۹ واحد رشد کرد.  شاخص کل هم وزن  فرابورس  نیز ۳۷۹ واحد رشد کرد و به رقم ۸۶ هزار و ۷۷۴ واحد رسیده است. 

بورس

دو سمت صعودی و نزولی بازار سهام

در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، 300 نماد رشد قیمت داشتند و 345 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 47 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 53 درصد بازار افت قیمت داشتند. 

خروج  پول حقیقی  از بورس

امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای چهاردهمین روز متوالی منفی بود و ۲۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی از  بورس  خارج شد که نسبت به روز گذشته رشد ۳۴ درصدی داشته است. 

در معاملات روز چهارشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام داسوه (شرکت داروسازی اسوه) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۲۶ میلیارد تومان بود. 

وتوس دومین رتبه خروج را داشت و پس از آن، نمادهای فملی، شستا، شپنا، شتران و  شبندر  بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. 

در سوی دیگر، ذوب (شرکت ذوب آهن اصفهان) بیشترین  ورود پول حقیقی  را ثبت کرد و نمادهای ثجنوب، خبهمن، اردستان و گدنا در رتبه‌های بعدی بودند.

لیدرهای بازار

امروز بزرگان بازار بیشترین اثر را بر شاخص‌ کل داشتند. نمادهای کگل،  فملی  و  فولاد  بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند و در مقابل نمادهای فارس،  شپنا  و  پارسان  بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.  فارس  برای دومین روز متوالی بیشتر اثر کاهنده را بر شاخص کل  بورس  داشت. 

در  فرابورس  نیز نمادهای بپاس، آریا و وهور بیشترین تأثیر افزایشی را بر شاخص کل   فرابورس   گذاشتند و نمادهای دی، شراز و شاوان بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش  بورس امروز  نیز اردستان بیشترین تراکنش را داشت و خگستر و شستا در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز نمادهای فروژ، ثجنوب و دی پرتراکنش‌ترین نمادها بودند.

عرضه و تقاضای بورس

در معاملات چهارشنبه، ۸۷ نماد صف خرید داشتند و ۵۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. ارزش صف‌های خرید با افت ۲۶ درصدی به ۲۴۶ میلیارد تومان رسید و ارزش صف‌های فروش نیز ۱۶ درصد کاهش یافت و ۴۲۲ میلیارد تومان بود.

در پایان معاملات نماد اردستان (شرکت سیمان اردستان) با صف خرید ۱۵ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از اردستان، نمادهای بشهاب (شرکت لامپ پارس شهاب) و غدیس (شرکت پاکدیس) بیشترین صف خرید را داشتند. 

در سوی دیگر در پایان معاملات بیشترین صف فروش به نماد  غالبر  اختصاص داشت که ارزش صف فروش آن ۹ میلیارد تومان بود. پس از غالبر، نمادهای آباد، پارتا، قشهد و فمراد بیشترین صف فروش را داشتند.

 ارزش معاملات 

امروز ارزش معاملات خرد سهام به رقم ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید. اردستان بیشترین  ارزش معاملات  بازار را داشت و پس از اردستان، خگستر، ذوب و خبهمن در رتبه‌های بعدی قرار داشتند. بیشترین حجم معاملات بازار نیز به نماد دی (بانک  دی) اختصاص داشت.

در معاملات امروز نماد اردستان (شرکت سیمان اردستان) بیشترین ارزش معاملات  بازار سهام  را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۳۰۷ میلیارد تومان بود. 

پس از اردستان، خگستر بیشترین ارزش معاملات را داشت و نماد ذوب رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن نمادهای خبهمن و  کگل  در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات امروز نیز دی با تعداد ۵۵۳ میلیون و ۹۱۶ هزار و ۴۹ سهم در صدر قرار گرفته است. شستا در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به خگستر تعلق داشت. دو نماد خبهمن و ذوب در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند. 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.