گسترش شکاف در ساختار درونی اسرائیل

«دیوید امسالم» از عناصر کلیدی حزب راستگرای لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، ندادن پست ریاست پارلمان یا وزارت دادگستری در کابینه جدید رژیم صهیونیستی را تحقیر همه یهودیان سفاردی عنوان کرد

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، امسالم که در میان هواداران خود، صحبت می کرد، شخص نخست وزیر را مسئول راه نیافتن به کابینه دانست و دلایل بنیامین نتانیاهو برای ندادن پست به خود را پوچ و واهی دانست.

گمانه زنی ها درباره جانشین احتمالی کیم جونگ اون

این عضو حزب لیکود در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی با اشاره به جایگاه چهارم خود در انتخابات درون حزبی، تصریح کرد: کسی نمی‌تواند ما یهودیان سفاردی و مزراحی را تحقیر کند؛ حتی اگر نخست وزیری از حزب لیکود باشد.

امسالم گفت که۷۰ درصد هواداران حزب لیکود از یهودیان سفاردی هستند و نتانیاهو فردی ناسپاس است.

امسالم قرار بود وزیر دادگستری یا رئیس کنست شود و بعد از اینکه این مناصب در اختیار دیگر افراد قرار گرفت، از گرفتن هر منصب دیگری در کابینه نتانیاهو خودداری کرد.

به گزارش ایرنا، سهم خواهی اعضای لیکود و شرکای نتانیاهو در میان دیگر احزاب راست‌گرا موجب شد وی برای راضی کردن آنها قوانین و ساختارهای رژیم صهیونیستی را تغییر دهد و حتی برخی مناصب را چرخشی کند.

روزنامه «تایمز اسرائیل»، امسالم را یکی از وفادارترین یاران نخست وزیر ارزیابی کرد که بعد از افشای فساد مالی نتانیاهو، از وی به طور قاطع حمایت کرده بود.

«جنبش صهیونیسم» در اواخر قرن نوزدهم شکل گرفت و از دین یهود به عنوان ابزاری برای انتقال یهودیان با هر فرهنگ و گرایشی اعم از دینی و سکولار به سرزمین فلسطین بهره برداری کرد. صهیونیست‌ها همانطور که اعلامیه بالفور به آنها وعده داده بود، بدنبال تشکیل یک «دولت» بودند که در آن همگان در کنار یکدیگر زندگی کرده و از امکانات و فرصت های برابر برخوردار شوند.

در همین راستا، جنبش صهیونیسم پس از تاسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸، انتقال یهودیان شرقی (سفاردی) و یهودیان غربی (اشکنازی) و یهودیان مزراحی (ساکن مناطق شمال آفریقا و غرب آسیا) را به سرزمین اشغالی فلسطین آغاز کرد، اما از همان آغاز تاسیس رژیم جعلی اسرائیل بین این سه گروه نوعی طبقه بندی بالا به پایین شکل گرفت و اشکنازیها در صدر و مزراحی ها در پایین این طبقه بندی در برخورداری از فرصت ها، منابع و مشاغل در سطوح مختلف درونی این رژیم قرار گرفتند و شکاف ها نهادینه شد. بخش عمده ای از مزراحی ها از یمن و بعدا اتیوپی (یهودیان فلاشا) به سرزمین اشغالی فلسطین منتقل شدند، اما اکنون با گذشت سالها از انتقال آنها به سرزمین اشغالی فلسطین حقایق هولناکی از اقدامات سران جنبش صهیونیستم حتی علیه خود این یهودیان برملا می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.