به گزارش دنیای اقتصاد،  دیبا هاشمی با اعلام این خبر افزود: جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (مجمع شهری تهران) به‌صورت مشترک با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و با مشارکت شورای عالی استان‌ها، شهرداری تهران، مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران و همکاری دانشگاه‌ها و نهادهای علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

او ادامه داد: ۹ محور علمی و تخصصی این جشنواره عبارت‌اند از توسعه مدیریت و حکمروایی شهری، خدمات شهری و محیط‌زیست، شهرسازی و معماری، ایمنی و مدیریت بحران، اجتماعی و فرهنگی، مالی و اقتصاد شهری، مدیریت توسعه روستایی (و سکونتگاه‌های غیررسمی)، امور زیربنایی، حمل‌ونقل و ترافیک و نوآوری شهری و هوشمند سازی.

او بابیان اینکه در این دوره از بین ۲۷ اثر منتخب، چهار طرح پژوهشی شهرداری اصفهان حائز رتبه برتر شد، تصریح کرد: این آثار شامل سه پروژه پژوهشی و یک پایان‌نامه موردحمایت مدیریت پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان است.

رئیس اداره پژوهش شهرداری اصفهان درباره این آثار توضیح داد: «طرح جامع ریز پهنه‌بندی زلزله و مدیریت ریسک لرزه‌ای شهر اصفهان در حوزه تحلیل خطر و ریز پهنه‌بندی شهر اصفهان» توسط دکتر همایون صفایی در محور ایمنی و مدیریت بحران ارائه شد.

او افزود: در محور اجتماعی و فرهنگی نیز طرح پژوهشی «تدوین الگوی بازطراحی و زینت آرایی فضای طبیعی تخت فولاد اصفهان مبتنی بر الگوی باغ ایرانی اسلامی با تأکید بر گردشگری معنوی (نمونه موردمطالعه: مسیر شماره یک گردشگری؛ مسیر بهشت)» توسط آقای دکتر محمد صالح شکوهی ارائه شد.

هاشمی، از انتخاب دو اثر دیگر به‌عنوان آثار شایسته تقدیر در این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: «تهیه سند راهبردی ارتقای وضعیت فرهنگی اجتماعی زنان شهر اصفهان» و «تحلیل و ارزیابی دسترسی به فرصت‌های شهری با رویکرد شهر اسلامی و با تأکید بر اصل عدالت از دیدگاه شهید صدر (مطالعه موردی: شهر اصفهان)» دو اثر شایسته تقدیر شناخته شدند که اثر اول توسط دکتر زهرا امیری در قالب طرح پژوهشی و اثر دوم توسط خشایار موگویی در محور توسعه مدیریت و حکمرانی شهری و در قالب پایان‌نامه ارائه شدند.

لازم به ذکر است، اداره پژوهش شهرداری اصفهان زیرمجموعه مدیریت پژوهش خلاقیت و فناوری‌های و ازجمله بخش‌های معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان به شمار می‌رود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.