رضایی: با جنگ اقتصادی روبه رو هستیم!

محسن رضایی، معاون اقتصادی ریاست جمهوری در نشست فعالان بانکی و اقتصادی، اظهار کرد: نظام بانکی حتما باید درست شود البته این کار مغایر با قیمت‌گذاری است.

به گفته وی، کلید اصلی اصلاحات در توجه به بخش‌ خصوصی و حضور مردم در صحنه است و باید تدابیر لازم برای مشارکت بخش خصوصی به صورت ویژه و گسترده اتخاذ شود چراکه این کار مکمل همه اصلاحات است.

رضایی اضافه کرد: در حال حاضر با جنگ اقتصادی روبه رو هستیم و صنعتگران و کارآفرینان نقش بزرگی در پیروزی و موفقیت کشور در این جنگ دارند.

رضایی بیان داشت: وضعیت اقتصادی ایران از دو مشکل اساسی از جمله انحراف و عقب‌ماندگی رنج می‌برد؛ در واقع ریل‌گذاری که در اقتصاد ایران شده ریل‌گذاری غلطی بوده و محصولش هم این است که منابع نفت، گاز، آب، معدن و محیط زیست به دلیل استفاده غلط از منابع و بهره‌وری پایین درحال تمام شدن است.

وی ادامه داد: متأسفانه فرصت‌های طلایی بسیاری را از دست داده‌ایم و هیچ راهی ندارد مگر اینکه در دقیقه ۹۰که بسیاری از فرصت‌ها را از دست دادیم شجاعانه دست به تحولات و اصلاحات بزرگ و عمیقی در اقتصاد بزنیم.

رضایی با اعتقاد به اینکه برای اصلاحات نیاز به یک بسیج عمومی و یک فعالیت مانند دوران جنگ و انقلاب داریم، گفت: دولتی‌ها، مجلسی ها و بخش خصوصی باید از وضعیت گارد گرفتن در مقابل هم خارج شوند و همه دست در دست هم دهند تا انقلاب اقتصادی در کشور صورت بگیرد و هم ریل را سرجای خود برگردانیم و هم عقب افتادگی را با جهش اقتصادی جبران کنیم.

رضایی اضافه کرد: برنامه‌های جدی برای بخش خصوصی داریم و در حال کالبدشکافی و آسیب شناسی جدی برای افزایش بازدهی و ایجاد جذابیت بخش مولد و جلوگیری از رانت‌خواری هستیم. این دولت بنا بر کارهای بزرگ و اصلاحات عمیق دارد و برای تحقق این امر نیازمند به یک انقلاب در اقتصاد کشور هستیم، انقلاب ۲۲بهمن و انقلاب مردم در دفاع مقدس دو قیام بزرگ بود و در حال حاضر نیاز به قیام سوم داریم.

این مقام مسئول بیان داشت: در حال حاضر قیام سوم در کشور به تأخیر افتاده و اقتصاد بدون تحولات بزرگ، همراهی و یکپارچگی نمی‌توانیم به دست آوریم. این فرهنگی که در اداره کشور به وجود آمده باعث از دست دادن فرصت‌ها شده است اما در این دولت تصمیمات مهمی اتخاذ شده و هم صدایی شکل گرفته است.

نیازمند به یک انقلاب و «قیام سومی» در اقتصاد کشور هستیم

وی عنوان کرد: همیشه بین سیاست خارجی نظام با با سیاست خارجی دولت‌ها اختلاف بوده است. در حال حاضر این اختلاف را نداریم و این باعث اقتدار ما شده است و بسیاری از کشورها تقاضا می کنند تا با ما ارتباط برقرار کنند. باید این همصدایی در اقتصاد هم صورت بگیرد و همه یکصدا شویم.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های ما در کشور بدون برجام انجام می‌شود اما چون احتمال توافق در برجام وجود دارد، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی این محدودیت‌هایی که دولت در سه سال گذشته بر اثر تحریم‌ها ایجاد کرده را به استاندار منتقل کنند تا بتوانیم این محدودیت‌ها را برطرف کنیم.

معاون اقتصادی ریاست جمهوری اظهار کرد: بخش خصوصی و فعالان اقتصادی باید بازدهی تولید را افزایش دهند و تاکید رهبر معظم انقلاب در دانش بنیان ساری را جدی بگیرند و به حمایت دولت طوری نگاه کنند که پشتیبان و حامی آنها باشد. ایجاد مراکز پژوهشی در شهرک‌های صنعتی نیز کمک شایانی به حل مشکلات در این بخش می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.