جدیدترین ایده پزشکان برای مقابله با سرطان/ ایجاد کارخانه داروسازی در بدن
به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محققان برای تزریق مستقیم دوزهای مورد نیاز برای کشتن سلولهای سرطانی، فناوری جدیدی را برای درمان سرطان تخمدان و روده بزرگ ابداع کرده اند.
به عنوان بخشی از تکنیک جدید، که هنوز در مرحله آزمایش روی موشهاست، «کارخانههای داروسازی» در داخل بدن کاشته میشوند تا دوزهای مداوم «اینترلوکین-۲»، یک ماده طبیعی که گلبولهای سفید خون را برای مبارزه با سلولهای سرطانی فعال میکند، به بدن بدهند.
گزارش شده است که اینترلوکین ۲ نوعی سیتوکین است، دستهای از پروتئینها که در سیستم ایمنی بدن ترشح میشود و برای شناسایی و مبارزه با بیماریها استفاده میشود و این ماده برای استفاده در درمان بیماریها از سازمان غذا و داروی آمریکا تاییدیه دریافت کرده است.
تیم مطالعه از دانشگاه رایس در هیوستون ایالات متحده، تأیید میکند که کارخانههای نانوداروسازی شکل و اندازه دانههای کوچکی دارند که میتوانند از طریق جراحیهای ساده در داخل بدن کاشته شوند. هر قرص حاوی سلولهایی است که میتوانند اینترلوکین تولید کنند و برای محافظت در یک ظرف بیرونی قرار میگیرند.
وب سایت «مدیکال اکسپرس» که در زمینه تحقیقات پزشکی تخصص دارد، به نقل از امید فیسه، محقق در زمینه مهندسی زیستی، اعلام کرد که آزمایش این فناوری جدید بر روی انسان در پاییز آینده آغاز میشود، زیرا تیم تحقیقاتی وی هنوز در حال بررسی چگونگی انجام این کار هستند.
"کارخانههای میکرو دارو" روزانه دوزهایی از دارو را تا زمان از بین بردن سلولهای سرطانی تولید میکنند، پس از تعیین دوز صحیح و تعداد کارخانههای کاشت در داخل بدن، موفق به از بین بردن سلولهای سرطانی در صد در صد حیواناتی که تحت آزمایش قرار گرفتند، شدیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.