کیهان نگران به هم خوردن روابط تهران با پکن
وی در بخشهایی از این گفتوگو مدعی شده است: «این تصور که ما بخواهیم در دوران تحریم جهش قابل توجهی در مناسبات تجاریمان با چین داشته باشیم، خندهدار است. چین برای ما ایثار نمیکند. چین به دنبال این نیست که با ما سند همکاری ۲۵ ساله امضا کند، اما با عربستان یا قطر یا پاکستان یا کشورهای دیگر امضا نکند...من تصور میکنم که سند ۲۵ ساله چین بیش از ظرف خودش صدا داشت و ما در عرصه عمل معادل آن سر و صدا را احساس نمیکنیم.»
گفتنی است این روزنامه چندی پیش و در آستانه سفر بسیار مهم آیتالله رئیسی رئیسجمهور کشورمان به روسیه نیز در یادداشتی خطاب به رئیسجمهور نوشته بود: «به راستی آیا شما باور میکنید که آمریکا بدون هماهنگی با سرویس روسیه و موساد و امایسیکس دست به این جنایت{ترور سردار سلیمانی} زده باشد؟»
این روزنامه همچنین نوشته بود: «جناب رییسی! به عنوان یک معلم مطلع در تاریخ روسیه میگویم: آنها از زمان پطرکبیر تا امروز، سیاست خود را درباره ایران عوض نکردهاند.»
در شرایطی که دولت سیزدهم بخوبی توانسته است مسیر اشتباه گذشته را تا حد قابل توجهی اصلاح کند و از ظرفیت منافع مشترک ایران و کشورهای شرقی در تقابل با چالشها و رویاروییهای غرب با قدرتهای آسیایی استفاده کند و همچنین دید اثبات کند که «نگاه به شرق» همچون دولت سابق در سیاست خارجی کشور جایگزینی برای باجگیری از غرب نیست، بلکه خود ماهیتا دارای ارزش است، طبیعی است که جریان غربگرای داخلی نیز بیکار نمینشیند و با شایعهپراکنی به دنبال تخریب روابط ایران با کشورهای شرقی است.
این جریان که طی ۸ سال گذشته با شعار مذاکره و رفع تحریم و با بزک آمریکا و اروپا، ظرفیتهای عظیم یک کشور هشتاد و چند میلیونی را به پای مذاکره بیحاصل و خسارت بار با غربیهای عهدشکن ریخته و دستاوردی جز بازگشت تحریمهای قبلی به علاوه ۸۰۰ تحریم جدید دیگر و نابودی اقتصاد کشور و معیشت مردم نداشته است، با نگرانی از احتمال گشایش اقتصادی و بیاثر شدن تحریمهای آمریکا از رهگذر روابط راهبردی ایران با کشورهای شرقی به تقلا افتاده و با کارشکنی در این مسیر و شکل دادن به افکار عمومی و دادن آدرس غلط تلاش دارند تا رویکرد رو به جلوی ایران را متوقف کنند. و به راستی این شبکه همکار غرب در داخل بزرگترین سرمایههای دولت آمریکا در ایرانند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.