قالیباف: اجازه ندادم نامه حمایت از کاندیداتوری رئیسی در مجلس قرائت شود
محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت سالروز ۱۶ آذر و روز دانشجو که صبح امروز (دوشنبه ۱۵ آذر) با حضور محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و علیرضا منادی سفیدان رییس کمیسیون آموزش مجلس در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، پس از شنیدن صحبتهای نمایندگان تشکلهای دانشجویی طی سخنانی گفت: روز ۱۶ آذر نقطه عطفی در تاریخ کشور عزیزمان است نقطه عطفی که نشان داد جوانان این کشور برای استقلال، عزت و پیشرفت این کشور تا پای جان آماده فعالیت، رشادت و مجاهدت هستند.
وی با بیان اینکه امروز امکان برگزاری این نشستها به برکت خون شهدای انقلاب از شهدای ۱۶ آذر تا شهدای هستهای است، خاطرنشان کرد: تحول در حکمرانی یکی از ملزومات امروز کشور است. امروز جمهوری اسلامی در بحث مربوط به بقا، استقلال و امنیت با همان ایده مردمسالاری دینی خود را تثبیت کرده و کارنامه خوب به سمت عالی دارد و همه مکاتب انسان ساخته که در دنیا در مخالفت با سنتهای الهی گام برداشتند در بیهویت کردن جمهوری اسلامی از مبانی و ارزشهای خود شکست خوردهاند.
قالیباف گفت: در عین حال در حوزه حکمت عملی و حکمرانی در کشور اصلا کارنامه قابل دفاعی نداریم و حتما یکی از موضوعات جدی آن مسئله شایسته.پروری و شایستهسالاری است که مورد اشاره برخی دانشجویان عزیز هم بود. اینکه ما در حوزه حکمرانی دچار مشکل هستیم چاره کار و کلید حل آن در همین دانشگاهها است.
رئیس مجلس با بیان اینکه اگر در حوزههای اجرایی موفقیتی داشتیم، این موفقیت دقیقا جایی بوده که دانشگاه محور کارها بوده است، تاکید کرد: اگر در این روز در دانشگاه هستیم به این دلیل است که با همه وجود باور داریم که دانشگاه محل به رسمیت شناختن مشکلات و فهم مشکل در کشور است. ما باور داریم که محیط اجرایی محل حل مسائل نیست.
وی افزود: از همه نخبگان کشور برای حل مسئله حکمرانی و نحوه مدیریت کشور دعوت میکنم؛ چراکه اگر خواستار اصلاح ساختار بودجه، محرومیتزدایی، برقراری عدالت و شفافیت هستیم این مسئله تنها از بستر تحول در عرصه حکمرانی امکانپذیر است.
قالیباف خاطرنشان کرد: به عنوان یک رزمنده این کشور به شما میگویم اگر سه مسئله شفافسازی، هوشمندسازی و مردمسازی را در مسئله حکمرانی محور قرار دهیم، در یک بازه ۵ ساله ثبات اقتصادی حتی با استمرار شرایط تحریمی در کشور امکانپذیر است و دیگر شاهد بی انضباطی در اقتصاد و بالا رفتن روزانه قیمتها نخواهیم بود که البته ما برنامه هفتم توسعه را برای دستیابی به این هدف در نظر گرفتهایم.
رئیس مجلس با بیان اینکه امروز کشور با سه چالش جمعیت، آب و اقتصاد مواجه است، گفت: از اقتصاد وقتی حرف میزنیم به این معنی نیست که صدها چالش را جلوی روی خود بگذاریم بلکه اگر تنها دولت بیش از دخل خود خرج نکند قطعا مشکل خلق پول و نقدینگی در کشور قابل حل است.
رییس قوه مقننه در ادامه به سابقه هوشمندسازی در عرصههای مختلف اشاره کرد و بیان داشت: درست است که امروز در کرسی مجلس درخدمت هستم اما به عنوان کسی که چند دهه از عمر خود را در عرصه های مختلف سپری کردهام. خدمت شما عرض میکنم که اگر امروز در هوافضای سپاه موفقیتهایی داشتیم از زمانی که من در هوافضای سپاه بودم و از دهه شصت این نیاز ایجاد شد تا امروز دانشگاه عرصه و مبدا پاسخ به نیازها بوده است. امروز در جمع شما اقرار میکنم که دانشگاه محل پیشرفت و پاسخ به نیازها و مسائل کشور است.
وی اضافه کرد: یکی از کارهایی که من در همه عرصههای که مسئولیت داشتم، دنبال کردن مسئله هوشمندسازی امور است و امروز در مجلس سازوکاری ایجاد شده است و همه میتوانند روند بررسی طرحها و لوایح را ببینند که در چه مرحلهای قرار داد و از همه دعوت میکنم که بتوانند مسیر و روند لایحه و طرحها را در هر مرحله دنبال کنند.
قالیباف ادامه داد: امروز هوشمندسازی، شفافسازی و مردمی سازی سه اصل مهم برای کسب موفقیت و پیشرفت است. اگر در اقتصاد با یک مانع بزرگ مواجه باشیم آن مانند دولتی بودن است، این حرف دانشجوی عزیزمان که گفت نقطه اصلاح روند، اصلاح حکمرانی است را قبول دارم. در مواقعی در کنار این اشکال بر این است که مبتنی بر باورها هم حرکت نمیکنیم.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به باور «ما میتوانیم»، خاطرنشان کرد: من در مراسم سالگرد شهید طهرانی مقدم که در منطقه ۲۲ تهران و در شمال اتوبان کرج در هوافضای سپاه برگزار شد، گفتم که فاصله «ما میتوانیم» و «ما نمیتوانیم» همین شمال و جنوب اتوبان کرج است. در شمال اتوبان کرج تجلی خلاقیت، دانشگاه، پژوهش، پیشرفت، دانش، نوآوری، خودباوری و دانشجو است که دستاوردهای عظیمی در حوزه فضای هوافضا داریم و ۱۵۰ متر آن طرف در جنوب اتوبان یک خودرو به خاطر یک پمپ برف پاک کن در پارکینگ میماند.
رییس مجلس در ادامه با اشاره انتقادات مطرح شده از دانشجویان پیرامون رابطه میان مجلس و دولت، ابراز داشت: در رابطه با مجلس و سوالاتی که دوستان داشتند مجلس حتماً نباید وکیل الدوله باشد، مجلس نماینده مردم است و باید دغدغههای مردم را دنبال کند. این نقد شما وارد است که هیچ معنی نداشت که در مجلس نامه بنویسند، امضا کنند و بخوانند که قالیباف برای ریاستجمهوری بیاید یا آقای رئیسی بیاید. ما نماینده مردم هستیم، البته نمایندگان حتماً نظر سیاسی دارند، فعالیت سیاسی میکنند و حق دارند که این کار را انجام بدهند؛ حتی در حوزه انتخابیه خود میتوانند بروند کار سیاسی کنند، سخنرانی کنند و از کسی حمایت کنند اما اینکه در مجلس نامه بنویسند و از کسی حمایت کنند، این کار پسندیده نیست حتی برای هر کس که انجام بدهیم. این نقد شما وارد است و من اجازه ندادم که آن نامه از تریبون مجلس خوانده شود.
وی ادامه داد: اینکه کسی که آمده نماینده مردم است همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند هیچ دلیلی ندارد که آنجا بشود محل عبور و برود به دنبال قدرت و جایگاه اجرایی؛ البته دولت با تشخیص و پیگیری خودش این انتخابها را داشت است. من شهادت میدهم که این دو وزیری که از مجلس به دولت رفتند، خود این دو برادر نامزد رفتن نبودند و هیچ لابی برای رفتن نکردند و دولت با بررسیهایی که انجام داد آنها را انتخاب کرد. حتی آقای خاندوزی تا ۷۲ ساعت آخر خودش مقاومت میکرد و میگفت من نماینده مردم هستم و باید اینجا انجام وظیفه کنم.
قالیباف اضافه کرد: برای آقای زاکانی هم شورای شهر ایشان را برای شهرداری نامزد کردند و شهرداری هم پست مهم و تاثیرگذاری است. مجلس موافقت کرد و بعد از آن هم ما دیدیم در مجلس و دولت در سطح وزرا و معاونان رئیسجمهور اگر هم انتصابی صورت گرفت به صورت منحصر به فرد بود غیر از این بوده هرگونه دخالت در عزل و نصبها و لابی کردن خلاف قانون و خارج از وظیفه نمایندگی است.
رییس مجلس همچنین اظهار داشت: بعضی دوستان هم البته دنبال این هستند که علت آن اشکال در قانون انتخابات ما است، یکی از مهمترین گامهای اصلاح قانون انتخابات در مسیر تحول است و ما باید برای تحول گامی در مسیر تمرکززدایی برداریم و باید قانون شهرداری و شوراهای شهر را از این حالت تشریفاتی خارج کنیم، ۶ اصل قانون اساسی برای شوراهاست اما چون به آن هویت مستقل ندادیم آنجا مشکلات متنوعی به وجود میآید. به دلیل همین مسئله عدم تقسیم درست و مسئولیتها نماینده وقتی در حوزه انتخابیه حضور پیدا میکند از علوفه دام تا آسفالت جاده و هر مسئله جزئی دیگری را مردم مستقیماً از نماینده درخواست میکنند؛ مسئولیتها را باید متناسب تقسیم و تفکیک کنیم و اصلاحات لازم را انجام دهیم تا مسئول هر امری مشخصاً به وظایف خود بپردازد. من مصمم هستم که در مجلس قانون انتخابات مجلس را تغییر دهیم و این وضعیت مدیریت شهری و محلی را از مجلس جدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اما دوستان، بنده به عنوان یک عضو و یک نماینده، آقای وزیر اینجا حضور دارند میتوانند شهادت دهند که در این چهار ماه من برای عزل و نصب در یک جایی، موردی وجود ندارد که من حمایتی، صحبتی، و یا تماس و پیگیری کرده باشم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لیست کاندیدهای انتخابات تهران اولویت خود را مسائل اقتصادی اعلام کردند و شفافیت در شعارهای آنها وجود نداشت اما من در مسائلی که مطرح کردم به موضوع شفافیت و قانون تضاد منافع اشاره کردم و اعلام نمودم که بهعنوان یک فرد این موضوعات را پیگیری میکنم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروز هرچه تعداد طرح های امضا شده از لوایح بیشتر باشد خطا بیشتر است، ادامه داد: ۱۵ نفر از نمایندگان هر موضوعی را که بنویسند تبدیل به طرح می شود و ما در هیات رئیسه براساس قانون آئین نامه داخلی موظف به اعلام وصول آن به صورت دو فوریتی یا یک فوریتی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه امروز اعلام می کنند که نماینده ای به دلیل تعداد کم طرح های امضا شده فعال نیست اما به نظر من نمایندگانی که ۴۰ طرح امضا می کنند اشتباه کرده اند، گفت: بیش از ۷۰۰ طرح و لایحه در مجلس وجود دارد مگر ما چه میزان وقت داریم، چرا باید در حوزه شفاف سازی تصمیمات و اطلاعات غلط ارائه شود. نماینده فعال کسی نیست که طرح بیشتری امضا کرده است.
وی با اشاره به اینکه در طول دوران حضور در مجلس تنها طرح شفافیت را امضا کرده ام، افزود: طرح شفافیت نیازمند اصلاح قانون آئین نامه داخلی مجلس است و به دو سوم رأی نمایندگان نیاز دارد، دو شوری شدن طرح ها آن ها را پخته تر می کند. طرح شفافیت با توجه به اهمیت آن باید دو شوری می شد.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه شفافیت تنها مختص مجلس نیست، شفافیت باید در سطوحی که قانون مشخص می کند اجرا شود، تصریح کرد: در تمامی دنیا مسائل طبقه بندی خاص خود را دارند اما در اموراتی که به مردم بازمی گردد باید شفافیت وجود داشته باشد و این شفافیت نه تنها در مجلس بلکه باید در شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی اعمال شود، در حال حاضر مجلس از همه نهادها شفاف تر بوده و حداقل این موضوع پخش زنده مذاکرات مجلس است. شب گذشته نشستی در خصوص طرح شفافیت داشتیم و این موضوع در دستورکار مجلس قرار می گیرد.
قالیباف با اشاره به اینکه در صحبتی که با اعضای کمیسیون مشترک حمایت از کاربران فضای مجازی داشتم اعلام کردم مذاکرات در اینستاگرام و صدا و سیما به صورت زنده پخش شود، ادامه داد: با فضا سازی که از خارج از کشور شد اعلام کردند که طرح حمایت از کاربران فضای مجازی براساس اصل ۸۵ بررسی می شود تا مردم ندانند چه اتفاقی قرار است رقم بخورد.
وی ادامه داد: در مجلس افرادی هستند که قصد دارند محدودیت هایی را اعمال کنند اما عموم نمایندگان به دنبال این موضوع نیستند در حال حاضر درخواست شده تا تمامی ذینفعان و صنف ها در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران فضای مجازی حضور پیدا کرده و نظرات خود را اعلام می کنند.
قالیباف با تاکید بر اینکه مطمئن باشید که در مجلس به دنبال محدود کردن فضا و فیلترینگ نیستیم و من به عنوان رئیس مجلس خدمتگزار در دفاع از این موضوع شفاف هستم اما تنها یک رأی دارم، عنوان کرد: فضای مجازی در دوران کرونا حدود ۴ تا ۶ درصد در حوزه اقتصاد و GDP کشور نقش دارد، برندهای بزرگ فعال در فضای مجازی که چندصد برابر یک واحد صنعتی متروکه ارزش دارند چگونه باید تبدیل به دارایی مالی شوند و در سیستم بانکی اعتبار پیدا کنند، اجازه دهید این مسائل تبدیل به قانون شود.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته در خصوص الزام به دریافت اینماد تذکر دادم، افزود: کماکان اعلام می شود جوانان باید برای فعالیت خود مجوزهایی را از بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و وزارت صمت دریافت کنند، چرا جوانان را در عرصه ای که می توانند تحول عظیم ایجاد کنند دچار مشکل می کنیم؟
قالیباف با تاکید بر اینکه در حال حاضر در حوزه فناوری جزء کشورهای پیشرفته هستیم اما با کج اندیشی این ظرفیت را از دست می دهیم، عنوان کرد: بخشی از فعالین حوزه نرم افزار به دلیل فضاسازی های خارجی در خصوص طرح صیانت از کشور خارج شده و به ترکیه و امارات رفتند، این موضوع توطئه دشمنان است و ما در مجلس به دنبال اینگونه مسائل نیستیم و قانون رفع موانع تولید را تصویب کرده ایم.
وی افزود: براساس قانون هر نماینده می تواند ۵ نفر کارمند داشته باشد اما این به معنای استخدام آن ها و ایجاد هزینه برای جمهوری اسلامی نیست اما اگر این ۵ نفر را از کارمندان دولت انتخاب کنند دستگاه ها باید آن ها را مامور کنند، نمایندگان به خودرو و دفتر در حوزه انتخابیه نیاز دارند و بیش از مسئولان اجرایی درگیر امورات مردم هستند.
قالیباف با اشاره به اینکه تمامی هزینه های موردنیاز نمایندگان به صورت دقیق برآورد می شود، ادامه داد: حوزه انتخابیه برخی از نمایندگان شامل چند شهرستان می شود که ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان دریافت می کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر خودرو نمایندگان متعلق به مجلس باشد و در اختیار ما قرار بگیرد سالانه حدود ۱۰۷ میلیارد تومان هزینه دارد، عنوان کرد: اگر خودرو در اختیار نمایندگان باشد هزینه ها برعهده نماینده است و بعد از ۴ سال باید پول آن را پرداخت کند، این موضوعات باید شفاف شوند اما مشکل اصلی کشور نیستند.
وی با اشاره به اینکه صد در صد حقوق پرداختی دیوان محاسبات و ۸۰ درصد حقوق مجلس براساس گزارش سازمان امور استخدامی ثبت شده است، عنوان کرد: بروید و ببینید شرکت های دولتی چه میزان از حقوق پرداختی خود را ثبت کرده اند.
قالیباف با بیان اینکه به عنوان یک نماینده هیچ حساب حقوقی، پولی و مالی برای خود باز نکرده ام و تنها فیش حقوق دانشگاه تهران را دارم، عنوان کرد: اگر کسی مدرکی دارد که یک ریال یا یک دلار در زمینه حق ماموریت وارد زندگی ام شده است من را به عنوان یک فرد متخلف اعلام کنید.
قالیباف در ادامه پیرامون مسائلی که برخی از دانشجویان درباره خودروی نمایندگان مطرح کردند، گفت: بسیاری از دستگاه ها و نهادها هم هزینه رفت و آمد کارمند عادی خود را پرداخت می کنند یا سرویس جهت تردد آنها تعبیه می کنند. نمایندگان نیز برای سرکشی به حوزه های انتخابیه و شهرها و روستاهای خود از این خودروها استفاده می کنند.
وی افزود: در لیست تهران که سازوکارهای بستن آن میتواند بهسازی شود، برخی نمایندهها با بنده که سرلیست بودم کاملاً مخالف هستند ولی ما پیمان بستهایم که برای مردم کار کنیم.
قالیباف در پاسخ به مطالبات نمایندههای دانشجویان در خصوص معیارهای انتخاب افراد در لیستهای انتخاباتی ، بر لزوم بهسازی سازوکارها برای شناسایی شایسته ترین افراد تاکید کرد.
رئیس مجلس همچنین در پاسخ به این سوال که آیا لیست بر اساس موافقت و مخالفت با یک نفر یا سلایق پدرخوانده ها بسته شده است گفت : بعد از انتخابات در پیامی به مردم گفتم حتما افراد شایستهتری هم وجود دارند و باید سازوکارها را کارآمد کرد.
وی در ادامه افزود در همین لیست برخی افراد به بنده که سرلیست بودم، منتقد جدی هستند یا نظرات و سلایق متفاوتی دارند ولی ما مکلف و متعهد هستیم که در اردوگاه انقلابی برای مردم در کنار هم کار کنیم تا مشکلات مردم کاهش یابد.
قالیباف در ادامه با بیان اینکه برخی مواقع از مبانی دینی و انقلابی، برداشت های نادرستی صورت می گیرد، گفت: در مقاطعی ظاهر حرفمان آرمان خواهی است، اما اهداف سیاسی را دنبال می کنیم که در این اهداف سیاسی متاسفانه اخلاق زیر پا گذاشته می شود، یا ممکن است به افراد تهمت زده شود، یا اینکه مردم را فریب دهند یا تخریب کنند. اگر اصلاحات اساسی صورت نگیرد، تکرار همه این فرآیندها ممکن است. ما می توانیم با تحول در حوزه حکمرانی و با برنامه، تمام حوزه ها به ویژه حوزه اقتصادی را سامان ببخشیم.
وی با اشاره به اینکه فلسفه حکومت آگاهی بخشی به مردم است، تصریح کرد: اولین حق مردم داشتن آگاهی است. آنها به موجب آگاهی می توانند مطالبه کنند، کما اینکه به وظیفه و حقوق خود نیز واقف باشند. در چنین شرایطی اعتماد و مشارکت مردم نیز افزایش پیدا می کند و شاهد تحول در حوزه مردمی سازی خواهیم بود.
مجلس به دنبال اصلاح قانون آیین نامه داخلی در راستای شفافیت و تقویت هیات نظارت بر رفتار نمایندگان است
رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص هیات نظارت بر رفتار نمایندگان که در اظهارات دانشجویان به آن پرداخته شد، گفت: ما قطعاً در این حوزه ضعف هایی داریم اما مجلس به دنبال اصلاح قانون آیین نامه داخلی در راستای شفافیت و تقویت هیات نظارت بر رفتار نمایندگان است، در مورد آقای عنابستانی که دانشجویان به آن اشاره کردند، هیات نظارت پیگیریهای مجدانه ای انجام داد ، هر چند معتقدم هیات محکمتر باید پیگیری می کرد، البته از سوی مقابل اشکالاتی هم در برخورد مامور ناجا بود ، مامور نیروی انتظامی نمیتواند بر خلاف قانون اقدام کند، البته که نماینده مجلس هم سیلی نزد.
وی با تاکید بر اینکه هر آنچه را که در فضای مجازی دیدیم نباید بیان کنیم، نماینده مجلس اگر سیلی میزد خطا کرده و باید تنبیه میشد، عنوان کرد: نماینده مجلس و یا هر کس دیگری حق هل دادن ندارد و در صورت رخ دادن چنین اتفاقی مامور نیروی انتظامی نیز حق توهین کردن ندارد. با همه این اقدامات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان موافقت کرد که دادگاه پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهد و قضاوت دادگاه فصلالخطاب است، در دوره قبل از اتفاقی که برای یکی از نمایندگان رخ داد پشتیبانی شد.
طرح رتبه بندی معلمان را تا سقف ۲۵ هزار میلیاردتومان تصویب می کنیم
رئیس مجلس یازدهم با یادآوری اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه رتبه بندی معلمان لایحه بوده و طرح نبوده است، گفت: دولت وقتی لایحه می دهد تعهد دارد. در مجلس بحث ما این بود که براساس اصل ۷۵ نمی توانیم هزینه ای بیش از آنچه دولت در لایحه آورده، پیش بینی کنیم زیرا حتی در صورت تصویب مجلس توسط شورای نگهبان رد می شود، نباید کار عبس انجام دهیم، دولت هم نباید هزینه ها را بالا ببرد. اگر بنا باشد یک اولویت در کشور باشد برای حل مشکلات منزلتی و معیشتی آن موضوع، مساله معلمان و اساتید است که در پیشرفت کشور نقش دارند. هم اکنون که کشور با بی پولی مواجه است، دههامیلیارد دلار را از بین می بریم به این دلیل که به منابع انسانی بی توجه هستیم. نیروی انسانی که پشت میز مدرسه و دانشگاه نشسته و ظرفیت های فراوانی دارد. براساس آنچه آقای میرکاظمی گفتند دولت دارای ظرفیت اعتباری ۲۵ هزار میلیارد تومانی برای رتبه بندی معلمان است و این لایحه را می توانیم تا سقف مشخص شده تصویب کنیم، لذا مجلس موضوع را پیگیری می کند.
قالیباف در ادامه به قوانین خوبی که در این دوره به تصویب رسیده است، اشاره کرد و گفت: قانون اقدام راهبردی از گام های خوب مجلس بوده است ما برای یکبار با زبان دیپلماسی و از جنس پارلمانی حرفی را زدیم و قانونی را وضع کردیم که موجب ایجاد فرصت هایی برای دولت شد، هر چند دولت قبل فرصت سوزی هایی کرد.
وی با اشاره به اظهارات یکی از دانشجویان درباره توهین هایی که به مرحوم آیت الله مصباح شده، تصریح کرد: آیت الله مصباح، مطهری زمان ما است و ما خطبه های پرمغز این عزیز را در دانشگاه تهران و گفتمان انقلابی و اسلامی وی را فراموش نمی کنیم. اینکه یک فرزند شهید تحت شرایطی مطالبی را عنوان می کند، به دلیل اشکالاتی است که ما در حوزه های مختلف سیاسی و... داریم. ما نباید تحت تاثیر کسانی قرار گیریم که با اساس انقلاب و نظام مشکل دارند.
دولتهای احمدینژاد و روحانی هیچ کمکی به شهرداری تهران نکردند
رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه تا زمانی که در ناجا بودم ما را به عنوان یک رزمنده میشناختند، عنوان کرد: در آن زمان مردم آثار فعالیتها را میدیدند اما از زمانی که وارد میدان سیاست شدیم، قوانین گذشته به نحو دیگری اجرا شد چنانچه در ۱۲ سال فعالیت در حوزه شهرداری علیرغم بسیاری از نقصها، تمام تلاش خود را برای انجام اقدامات کردیم در حالی که هم تحریم خارجی بودیم و هم تحریم سه دولت و در دولتهای احمدینژاد و روحانی هیچ کمکی به شهرداری تهران نکردند و تمام تلاش خود را برای چوب لای چرخ گذاشتن ما انجام دادند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه جوانگرایی سرلوحه تمام امور ما از سال ۷۸ تاکنون بوده است، اظهار داشت: برخی میگفتند قالیباف چون عرضه کار کردن با افراد سرشناس را ندارد، با بچهها کار میکند و در جلساتی که به قول شما با پدرخواندگان میگذاشتیم میگفتند چرا با اینها کار میکنی اما تأکید داشتیم که نباید به سن نگاه کرد بلکه باید به خروجی کارها نگاه شود لذا علیرغم اینکه به انتخاب جوان ۲۶ ساله برای شهرداری یکی از مناطق صورت گرفت، انتقاد میشد من از آنها استفاده میکردم چرا که خودم از ۱۸ سالگی وارد کار شدم لذا حق ندارم آنها را نادیده بگیرم.
قالیباف افزود: جوانان نباید احساس ناامیدی کنند و نباید فکر کنند که دیده نمیشوند؛ نباید آنها را ناامید کرد و حتی همین که گفته میشود نخبگان در دانشگاههای خاص جمع میشوند، نشان از نوعی رانت دارد که بر اساس شایستهگزینی نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: من به عنوان نماینده مردم در خدمت شما هستم و دسترسی به من از طریق سامانه که در راستای هوشمندسازی است، راحت بوده و میسر است و معتقدم استفاده از نظرات دانشجویان تحول را در کشور رقم میزند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.