قاضیزاده هاشمی: کلاه در کوچهها میگردانم تا پول جمع کنم
داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری، خود را سید ابراهیم رییسی در یک جبهه دانست و گفت: لاریجانی هم خودش باید جبههاش را انتخاب کند شعار او نشان خواهد داد که اصولگرا یا اصلاحطلب است.
امیر حسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای داوطلب در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، امروز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت اظهار کرد: این ایام زمان انتخابات است و مسئله، انتخاب مردم است؛ مردم باید برای یک جایگاه مهم یک شخص مهم را انتخاب کنند و در این شرایط ارزشمندی کار رسانه ها بیشتر خودش را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه نماینده مجلس اشراف سرزمینی نسبت به کشور دارد، ادامه داد: تمام برنامه در هر زمینه ای به مجلس وارد می شود که نشانه اهمیت آن است.
وی با تاکید بر اینکه با عوض شدن افراد شرایط تغییر نمی کند و تفاوتی هم بین اصلاح طلب و اصولگرا وجود ندارد، خاطر نشان کرد: مجموعه دولت ما سلام است زیرا سلام به ایران جدید و سلام به تازگی تغییر بنیادین است. بیشتر از اینکه کاندیدا باشم نماد یک طرز تفکر و جریان فکری انقلاب در سازوکار در اداره کشور هستم.
قاضی زاده گفت: سطح برنامه های من در حوزه دو دعوا در سیاست خارجی و داخلی نیست بلکه نوع حکمرانی باید تغییر کند. جمع خبرنگاران به دنبال سوالات جواب های نقطه زن هستند.
وی با بیان اینکه باید به جای شعارها به باورها توجه کرد،گفت: مردم در رای دادن به عملکرد گذشته توجه کنند و نه به شعارها. تمام کسانی که کاندید می شود رجل سیاسی و مذهبی هستند و اگر نباشند رجل سیاسی و مدیر محسوب نمی شوند. کسی که می داند اختیار وافی ندارد نباید نامزد شود. کسانی که می گویند اختیار نداریم و دوباره کاندید می شوند چرا وارد می شوند؟ اینها خائنان به ملت هستند و نقش اپوزوسیون را دارند. هدف آنها این است که از درون مخالفت کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره کناره گیری به نفع آقای رئیسی گفت: خیلی جواب دادم، تکرار یک سوال چه ارزشی دارد؟ کسی که خودش را آماده نمی بینید پس چرا کاندید می شود؟ کسی که این آمادگی را ندارد وارد شود کار حرام انجام داده است، کسی میتواند کاندید شود که بداند اصلح است و برای انجام آن کار مناسب ترین است این که عده ای اصرار دارند ترکیب بندی کنند اشتباه است، در انتخابات جبهه بندی وجود دارد بله من و آقای رئیسی در یک جبهه هستیم.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ریاست جمهوری فردی نیست، رهبری حدیثی را می خوانند و مسولان دست بسته هستند، امر لول این است که در خود ببینید صلاحیت دارید یا نه، در امر ریاست جمهوری کسی نمیتواند بگوید من صلاحیت دارم باید عموم مسائل کشور را بفهمد و لازم نیست در هر حوزه تخصص داشته باشد کسی که میخواهد راهبر باشد باید شناخت درست از کشور داشته باشد، نگاه مشخص برای اصلاح آن مسائل داشته باشد، تیم و برنامه روشن داشته باشد و بتواند مجموعه ای از مدیران را بسیج کند، در سطح دولت ۵۵۵ فرد نیاز است و یک شبه هم این موضوع محقق نمی شود، بنده درباره دیگران نمی توانم قضاوت کنم تعدادی از چهره های سیاسی تیم های خود را دارند و بنده کسی را قضاوت نمی کنم.
وی درباره بیانیه های نامزدهای مختلف، گفت: بنده بیانیه ها را نخواندم، ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دیگر متفاوت است، در کشور ما رئیس جمهور مقام دوم کشور است و رئیس هیات وزیران است، بنابراین قانون اساسی کاملا وظایف را روشن کرده است، یکی میخواهد نامزد شود بعد بگوید که قبول ندارم که سیاست گذاری با رهبری است، این میخواهد رئیس جمهور کجا شود؟ مستقیم بگوید من سیستم را قبول ندارم نه اینکه مردم را ناامید کنند این خیانت به ملت است و به نامزدها توصیه میکنیم در چارچوبی که قانون برای آنها تعیین کرده عمل کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری مطالبات سهامداران بورس و راهکارهای عملی خود گفت: بنده در مقام نماینده مجلس که باید پیگیر احقاق حقوق مردم باشم، باید پیگیری می کردم و خود من هم هیچ نفعی نمیبرم اما به عنوان نماینده مشهد تجربه تلخی در موسسه مالی اعتباری داشتیم، مسئله یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود، اما در بورس با ۲۰ میلیون نفر طرف هستیم، متاسفانه می شود خیلی از مسائل را گفت اما وضعیت خوبی رقم نخورد.
وی افزود: شکایتی تنظیم کردیم و در قوه قضاییه تشکیل پرونده دادیم و ۱۳۰ میلیارد تومان زیان پیش بینی کردیم، ۳ وکیل در کانون وکلا به صورت داوطلبانه و رایگان از حقوق زیان دیدگان دفاع می کنند و این فرآیند کمی طولانی است امیدواریم زودتر حکم شود. ۹۰ درصد بازار دست دولت است و اگر کسی در راس دولت باشد که با مجلس و قوه قضاییه همراه باشد، ۳ روزه این موضوع پیگیری می شود و یک سال است که مجلس و قوه قضاییه به دنبال آن است اما دولت مانع اقدامات ما می شود.
قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه اگر موضوعی قابل انتشار باشد این کار را می کنیم، در خصوص اینکه آیا حضور او در مجلس بهتر نیست، گفت: ۱۳ سال نماینده مجلس هستم و در موارد زیادی نفش داشتم اما بیشتر آنها اجرا نشده است. از اینکه قانون بنویسم خسته شده ام و اینکه قوه مجریه اجرا نکند درست نیست. قوه مجریه مرد اجرا می خواهد تا نقشه ها را اجرایی کند.
وی ادامه داد: مدیری مدیر خوب است که کننده باشد و کار انجام دهد. نظام شایسته سالاری را کنار بگذارید و کار را انجام دهید مردم فکر می کنند از باند قدرت استفاده کردید. برخی ها فکر می کنند عصای موسی در دست دارد و می توانند مشکلات را حل کنند که درست نیست. اولین کاری که پس از ریاست جمهوری انجام می دهم بورس است.
نماینده مجلس شورای اسلامی درباره برنامه هایش برای سیاست خارجی بیان کرد: ساختار مذاکرات آمریکایی است. نظام با مذاکره موافق است و مذاکره موفق هم داشته ایم. قطعنامه ۵۹۸ با یک چشم پوشی مذاکره موفق است. البته آمریکایی ها یاد گرفته اند که میدان بازی بسازند و ما را به آن بیاورند. مدل اجرایی مذاکره مشخص شده است و باید زمان آن را به سود خودمان تغییر دهیم. قرارداد برای زمانی است که به کسی اعتماد نداشته باشی و اینکه تعیین کننده رییس جمهور آمریکا باشد به همین دلیل به تیم مذاکره کننده ای ایراد گرفتیم.
نایب رئیس مجلس افزود: بنده به کاندیداها نامه نوشتم و خواهش کردم دست از این کارها برداریم هرکس توانایی های تیم خود و برنامه هایش را بگوید و به هم کمک کنیم اصلاح طلب و اصولگرا نداشته باشیم و همگی برای مردم خدمت کنیم.
قاضی زاده خاطرنشان کرد: تیم جلودار ما باید حقوقی باشد نه دیپلمات که به سود ما باشد. با مذاکره مشکلی نداریم و نباید فرسایشی باشد. باید ۶ ماه زمان بگذاری و اگر تیم مقابل جواب نداد خدانگهدار. دیپلمات های واقعی ما در زمانی با کسانی صحبت کردند که کنونی ها نمی توانند انجام دهند و حتی با اجازه آنها ورود و خروج میکنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اموال خود گفت: یک آپارتمان و ماشین دارم. حقوق هم مشخص است و هزینه تبلیغاتی نکردم و قرار است دوستانم کلاه را در کوچه و محل ها بگردانند تا پول جمع شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.