کدام نمایندگان مامور نظارت بر سفرهای خارجی دولتمردان شدند؟
بعد از یک هفته تعطیلی و سر زدن به حوزههای انتخاباتی بهارستان نشینان در اولین جلسه حضورشان دوعضو ناظر در هیات نظارت بر صدا و سیما را انتخاب کردند که بر این اساس احسان قاضی زاده هاشمی را با ۱۱۴ رأی و بیژن نوباوه وطن را با ۱۴۲ رأی از مجموع ۲۲۰ رأی اخذ شده به عنوان اعضای ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند.
از سوی دیگر تکلیف دو عضو ناظر بر مسافرتهای خارجی کارکنان دولت هم روشن شد و جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت به عنوان جلال رشیدی کوچی را با ۱۳۰ رأی و محمود عباس زاده مشکینی را با ۷۵ رأی از مجموع ۲۱۹ رأی اخذ شده در جلسه به عنوان اعضای ناظر مجلس در هیئت نظارت بر مسافرتهای خارجی کارکنان دولت انتخاب کردند.
معرفی وزیر صمت تا پایان هفته
اردیبهشت ماه بود که روحانی وزیر صمت را برکنار کرد از آنجا که طبق قانون یک وزارت خانه تنها سه ماه میتواند با سرپرست اداره شود و اکنون به پایان مهلت مجاز نزدیک میشود این موضوع با انتقاد برخی نمایندگان مواجه شد. علیرضا سلیمی نماینده محلات از جمله نمایندگانی بود که به این موضوع انتقاد کرد او در تذکری شفاهی در جریان جلسه امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آقای رییس جمهور بیان کردند که بین مجلس و شورای نگهبان در خصوص تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت اختلاف وجود دارد ولی بنده عرض میکنم که بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اختلافی نیست. مجلس قبلی سه بار موضوع تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت را بررسی کرد و در نهایت به آن رای منفی داد.
او در ادامه اظهار کرد: اکنون برحسب قانون آقای رییس جمهور باید یک وزیر برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت به مجلس شورای اسلامی معرفی کند. آقای رییس جمهور نباید به دنبال حاشیهسازی باشد. قانون حکم میکند تا قبل از ۲۲ مردادماه از سوی دولت یک وزیر برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی شود.
این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: از ۲۲ مردادماه امضای آقای مدرس خیابانی و تصرفات ایشان غیرقانونی است و دولت باید تا پایان این هفته وزیر پیشنهادی خود را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند. دولت یش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم سنگینی است و قرار است به دولت بعد سپرده شود. بنده به آقای رییس جمهور توصیه میکنم از حاشیهها فاصله گرفته و به وضعیت آشفته بازار توجه کند. دولت باید زودتر وزیر پیشنهادی خود را معرفی کند.
محمد باقر قالیباف که ریاست جلسه علنی مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: قانون در این زمینه روشن است و قطعا دولت قانون را رعایت کرده و در چارچوب قانون این موضوع دنبال میشود. از قبل تفکیک وظایف در خصوص این دو وزارتخانه بوده که باید تکلیف آن روشن شود، اما براساس مکاتبات انجام شده بین دولت و مجلس شورای اسلامی تا پایان این هفته دولت وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرده و این موضوع به نتیجه میرسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.