در حقیقت هیچ شواهدی مبنی بر احتمال آلودگی آب شرب به این ویروس وجود ندارد و تا به حال هیچ اثری از ویروس کرونا در آب آشامیدنی و شبکه آبرسانی پیدا نشده است. در حقیقت روش‌های تبدیل آب به آب شرب که شامل تصفیه و ضدعفونی هستند، قادرند ویروس را در آب از بین ببرند یا غیر فعال کنند.

با این وجود اوایل اردیبهشت ماه از کشف مقادیر میکروسکوپی ویروس کرونا در آب غیراشامیدنی خبر داد اما اعلام کرد که آب شرب این شهر آلوده نبوده و سالم است؛ اما همین موضوع نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرد.

در همین رابطه انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران اعلام کرد که هیچ موردی از آلودگی ویروس کُرونا در آب شرب وجود ندارد و برای برای اطمینان شهروندان کلر باقیمانده در شبکه توزیع از حد معمول نیز بالاتر برده شده تا شرایط لازم برای اطمینان بخش بودن آب شرب برای شهروندان ایجاد شود.

محمدرضا احمدنسب، قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن تکذیب آلودگی آب تهران، گفت: شبکه آب تهران به دلیل اینکه دارای کلر باقی مانده است، کاملا پاک و عاری از هرگونه ویروس از جمله ویروس کرونا است.

احمد نسب در خصوص مواردی از آلودگی در پاریس گفت: شبکه آب پاریس دو شبکه دارد که یکی برای آب شرب همراه با کلر باقی مانده و دیگری مربوط به آب خام و فاقد کلر است. آن شبکه‌ای که آلوده به ویروس کُرونا شده مربوط به آب خام عاری از کلر بوده است در حالی که آب تهران یک شبکه دارد که آن هم دارای کلر باقی‌مانده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.