به گزارش این خبرگزاری، پروفسور «دومینیک گراندیان» در مدرسه ملی دامپزشکی «الفورت - Alfort » از انجام تحقیقاتی خبر داد که براساس آن، سگ‌های تربیت شده می‌توانند با تشخیص بوی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ آنها را شناسایی کنند.

سگ‌ها که تا پیش از این در تشخیص بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، مالاریا و پارکینسون به پزشکان کمک کرده‌اند، این بار نیز در تشخیص بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ به یاری پزشکان شتافتند.

رئیس دامپزشکی و مشاور تعلیم سگ‌های خدمات امداد و نجات جزیره کرس با اذعان بر ناکافی بودن روش‌های کنونی تشخیص کرونا در بیمارستان‌ها بر لزوم دست‌یابی به روش‌های مکمل تشخیص این بیماری تاکید کرد.
مقام‌های منطقه کرس به عنوان یکی از آلوده‌ترین مناطق شیوع ویروس کرونا در فرانسه درصدند با تربیت سگ‌های کرونایاب مسیر تشخیص مبتلایان به این بیماری را آسان‌تر کنند.

براساس این تحقیق که نتایج آن اواسط ماه جاری مشخص می‌شود، سگ‌ها از طریق بوی عرق بیمارانی که پیش از آزمایش، کرونای آن‌ها مثبت اعلام شده، قادر به تشخیص موارد مشابه در بدن سایر افراد خواهند بود.


به گزارش روزنامه لوپاریزین، موضوع تشخیص ویروس کرونا در سایر کشورها نیز در حال بررسی است. رقابت‌ها میان کشورهای اروپایی در این زمینه بالا گرفته به گونه‌ای که در ۱۰ روز گذشته سازمان سگ‌های حقیقت‌یاب پزشکی در انگلیس با همکاری دانشکده بهداشت لندن در تلاشند قابلیت سگ‌ها را در تشخیص افراد آلوده به بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ مورد آزمایش قرار دهند.

به گفته محققان، آزمایش‌ها و تحقیقات انجام شده به چند هفته زمان احتیاج دارد تا مشخص شود آیا سگ‌ها قادر به تشخیص این بیماری از طریق حس بویایی هستند یا خیر.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.