عمده کارش مربوط می‌شود به کمک های بهداشتی و پزشکی ازجمله واکسیناسیون در کشورهای فقیرتر. بودجه آن از طریق کشورهای عضو بالاخص کشورهای پیشرفته تامین میشود.بعلاوه برخی موسسات خصوصی که آنها هم عمدتاً در کشورهای غربی بالاخص در آمریکا هستند هم به سازمان کمک میکنند.

از جمله آنها شرکت مایکروسافت می باشد که  همه ساله مبالغ زیادی برای بهبود وضعیت بهداشت در کشورهای در حال توسعه به سازمان کمک میکند.جمع کمکهای مردمی از آمریکا بعلاوه سهمیه آن کشور،بیش از یک سوم بودجه سازمان را تشکیل می‌دهد. بنابراین خودداری آمریکا از پرداخت به سازمان،آنرا با مشکلات جدی روبرو میسازد.اما علت عصبانیت ترامپ و برخی دیگر از کشورها از سازمان جهانی بهداشت از کجا نشأت می گیرد؟

پاسخ کوتاه آن است که آنان معتقدند که سازمان می بایستی در خصوص جدی و هولناک بودن خطر کرونا پس از شیوع آن در ووهان اطلاع رسانی میکرد.به کشورها توصیه میکرد ارتباطشان را با چین قطع کنند و مسافرینی که از چین وارد کشورشان می شدند را در همان فرودگاه مورد معاینه و عنداللزوم قرنطینه قرار دهند.اما سازمان به اطلاعاتی که چینی هادر اختیارش می گذاردند بسنده میکند ودر نتیجه دنیا متوجه خطر عظیمی که از چین براه افتاده بود نمیشود.چینی ها خودشان متوجه ابعاد هولناک اپیدمی کرونا شده بودند و ووهان را بسرعت قرنطینه کردند.در نتیجه کرونا به پکن که هفتصدکیلومتری ووهان بود وارد نشد اما هزاران کیلومتر دور تر در اروپا و آمریکا کشتار کرد.  

بیش از سازمان بهداشت جهانی، اتهام بصدا درنیاوردن زنگ خطر متوجه پکن هم میباشد.نظام  بسته حاکم برچین  متهم به پنهانکاری هم میباشد.شفاف عمل کردن  و اطلاع رسانی درست و بموقع چینی ها مکن بود بتواند جلوی غافلگیری دنیا را بگیرد.اما رهبران حزب کمونیست برعکس عمل کردند و حتی پزشکی که در ووهان سعی کرده بود زنگ خطر را بصدا درآورد وادار بسکوت شد و خود نیز قربانی کرونا گردید.در عین حال برخی از رهبران کشورهای غربی  از جمله آمریکا و انگلستان هم مقصرندچون برخلاف آلمان و فرانسه در ابتداء خطر کرونا را خیلی جدی نگرفتند و در نتیجه مجبور به پرداخت بهاء سنگینی شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.