آزمایشگاههای خصوصی برای تشخیص زودهنگام کرونا فعال میشوند
محمدرضا یثربی در جلسهای که با حضور مسئولان فنی آزمایشگاهها و بیمارستانهای خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: با آغاز شیوع بیماری کرونا و اهمیت زمان و کیفیت تشخیص بیماری، طبق دستورالعملهای ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاونت درمان بنابر درخواست و نظارتهای صورت گرفته، آزمایشگاههای واجد شرایط و استانداردهای لازم را شناسایی کرده تا در صورت نیاز به عنوان بازوی کمکی در کنار مراکز درمانی دولتی به بیماران خدمت رسانی کنند.
وی با اشاره به جمعیت حدود شش میلیونی تحت پوشش دانشگاه، افزود: دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت توان انجام ۱۰۰ تست را به عنوان یک معیار تعیین کرده است و در حال حاضر بخش دولتی ظرفیت انجام این تعداد تست را ندارد؛ به همین دلیل لزوم بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی یک اولویت و راهکار مناسب است.
رئیس اداره امور آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: این اداره پس از انجام اقدامات لازم، در نشستی که با مسئولین فنی آزمایشگاهها و بیمارستانهای خصوصی واجد شرایط و متقاضی همکاری تشکیل داد، هماهنگیهای لازم برای خدمت رسانی مناسب را انجام داد.
در جلسه دیگری که روز شنبه ۱۷ اسفندماه تشکیل شد با حضور مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت و روسا و نمایندگان مراکز تحقیقاتی گوارشی و کبد، جامع ژنتیک، عفونی اطفال، درباره نحوه استفاده از ظرفیتهای بخش دولتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین در این نشست، مرکز تحقیقات عفونی اطفال واقع در بیمارستان کودکان مفید نسبت به ارائه خدمات تخصصی اعلام آمادگی کرد و مقرر شد مراکز درمانی دیگر از نظر علمی و تجهیزاتی با این مرکز همکاری کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.